Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Józsi - Elsö nyaralásunk nejem átengedése másoknak


Már a nászútról úgy j9ttünk haza,hogy terhes volt a feleségem.Persze a Balatonon is rengeteg fényképet csináltam róla meztelenül,hiszen Még akkor rászoktattam erre amikor csak elkezdtem járni vele és nagyon sok barátom szerette volna meztelen fotózni,vagy filmezni.Nemegyszer még közös keféléseket is felvettünk és ö is élvezte söt sokszor ö kérte mert értékelte a barátaimnak a terjedelmes farkait.

Sokszor ha táncolni mentünk mindig kértem ne vegyen bugyit magára. Ha moziba mentünk mindig húzott magára bugyit, mondván ilyenkor ha a szomszéd srác szimpatikus mindig megsimogatja,megfogdossa a combjait majdnem a farkánál és a srácok veszik a lapot és benyúlnak a szoknyája alá söt a bugyiba is és a pinájába dugják a kezüket és a bugyi leje tartja meg a kezüket amíg bányásznak a puncijába.

Az egyik alkalommal észrevettem ahogy a srác elkezdte a kezét bedugni a nejem bugyijába és ott matatni, mire mondtam a nejemnek te is dugd be a sliccén keresztül a kezedet és a gatyájába keresd meg í farkát és simogasd. Pár perc múlva a srácnak a fasza kibujt a sliccén és én mondtam a nejemnek hajoljon le és szopd meg a farkát. A srác perceken belül teleengedte gecivel a nejem száját ö meg mint rendes csaj lenyelte az egészet mert nem tudta mit csináljon vele.

Mikor vége felé járt a film mondtam a nejemnek kérdezze meg a srácot van e kedve mozi után nálunk kefélni veled, ha igen jöjjön veled és fogja meg a kezedet.Mikor kijöttünk megköszönte a meghívást és amíg mentünk haza végig a nejem seggét simogatta a szoknya alatt.

Alig mentünk be a lakásba már vetköztettük a feleségemet majd bezuhantunk az ágyba és elkezdtük közösen begerjeszteni a feleségemet amit az nagyon értékelt, hiszen roppant szerette a partizást. Míg én elkezdtem a melleit masszírozni a srác a seggét nyalogatta és tágította az ujjaival. Hirtelen a faszát belenyomta a feleségem puncijába,majd áttette a seggébe és teleengedte gecivel. Mikor már majdnem kiürítette a zacskóját áttette a számba és én kiszoptam a többit .Igen ízletes volt.

Ezután én megbasztam a feleségem pináját és a srác leszopta a farkamat. Még sose volt ilyesmibe részem,de nagyon tetszett.Közben eltelt vagy két óra hossza és én azt javasoltam menjünk le a vízre és fürödjünk meg, de ne vegyünk magunkra ruhát.

A nejem rögtön tiltakozott, de leszavaztuk és csak egy törülközöt vittünk magunkkal amit a feleségem vállára és a srác vállára tettünk.Én nagyon örültem annak,hogy a nejem meztelen mert mindig is szerettem mutogatni a testét mindenkinek.Mikor egy nagyot lubickoltunk és mindketten megbasztuk a feleségemet kijöttünk és ott találtuk magunkat három fiatal srác társaságában akik már elkezdték a nejemet izgatni. A vége az lett, hogy mindhárom srác egy ott lévö padon megdugta és majd közösen felváltva még a száját is megdugtuk úgy, hogy elöbb a seggébe voltunk ketten és egy a puncijába majd ketten keféltük a punciját és egy a seggét.Utána csaptunk egy nagy pancsolást és mentünk hazafelé.

Visszafelé már csak én vittem a törlöt a nejem is szabadon mutogatta magát. Megbeszéltük két nap múlva megint megyünk moziba, de elötte, eljön a srác egy kefélésre.Mikor megjött a nejemet már kint találta az utcán,mert én levetköztettem és kiküldtem az utcára mutogassa magát. Nagy örömömre kint rövid idön belül hárman megbaszták aminek és nagyon örültem.

Másnap a srác két másik lánnyal jött el és mielött elmentünk a moziba megkeféltük a lányokat és a lányok is kinyalták egymást.A mozijegy az utolsó sorba szólt és ott a gépész és egy másik koma is csatlakozott a közös keféléshez és a nejemet egész idö alatt vagy hatan dugták meg, de olyan fasz is került neki akinek a kefélésétöl vérezni kezdett, mert olyan széles és hosszú volt.Nagyon tetszett a dolog.
További Szextörténetek


Tetszik : 22 | Nem tetszik : 11
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like