Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Lali - násút elött ,alatt és utána Megismertem a késöbbi feleségem igényeit


Mikor megismertem a késöbbi feleségemet egy nagyon csinos jó alakú formás lábú hölgyet találtam. A hölgy egy térdig érö bö szoknyába,nagy teljes kosaras melltartóba és egy színes blúzba volt és úgy toppant be az ajtón,mintha ez lenne neki a természetes dolga.Félmagas sarkú cipöben jól kihangsúlyozta a formás lábait és látszott a szoknyáján,hogy szép combjai lehetnek,hiszen amikor lépett megfeszült a combjain és hátulról nézve a fenekén is a szoknya. Kedvemre való volt a leányzó.Igaz nem volt magas csak kb 160 centi, de kellemes volt ránézni is.Mikor bemutatkoztunk egymásnak és mondtam kiküldött hozzám szívélyesen elmosolyodott és leültünk mindketten.A leányzószoknyája feljebb csúszott, de öz nem zavarta.

Késöbb a beszélgetéseink során kiderült,hogy nemsokára vége a munkaidönek és elkísérhetem a szállására.Míg mentünk elmondta albérletbe lakik , de szándékozik másikba költözni, mert ide nem vihet be senkit még a barátnöje se látogathatja meg.Mikor rákérdeztem mikor találkozhatnánk közölte,hogy holnap a munkahelyén keressem meg és majd a továbbiakban beszélünk. Elmondta másnap,hogy a férfiakkal jól el van látva,hiszen már lassan tíz éve,hogy itt dolgozik és négy évvel ezelött a fönöke egy beszélgetés után ami a szobájában történt levette róla a ruhát és az ölébe vonva megkefélte ami eszméletlenül jól esett. Azóta hetente kétszer behív ilyesmire az irodájába és az érkezésed elött pár perce jöttem vissza mert megint megkefélt.

Azon kívül van egy hentes barátom akivel szintén jóba vagyok és még ott van a szállásadóm fia aki a második éjszakán amikor kivettem a szobát az éjszaka folyamán nyitva felejtettem a szobaajtót bejött és elkezdett kefélni.csak arra lettem figyelmes,hogy valami nehéz van rajtam és akkor felébredtem és láttam totál meztelen vagyok és a szállásadómnak a fia keféli a pinámat. részben jól esett, de nagyon zavart,hogy álmomba lepett meg. ekkor még nem hordtam bugyit éjszakára és nagyon könnyen belém tudott hatolni.

Azóta ennek már hat éve hetente többször is megkefél, de most már azért akarok elköltözni, mert amikor megkefélt odaengedte az öcsét is és az is el kezdett kefélni.Ezt nem szerettem,nem vagyok kurva és ráadásul fel is csinált. nagy nehezen tudtam csak elérni,hogy a harmadik hónap elején elvegyék a gyereket és addigra már a rózsaszínü mellbimbóim elkezdtek barnulni. Ami még hozzátartozott,hogy mielött betoltak a mütöbe a két segéd mindegyik televerte a pinámat és ráadásul teljesen vörösre szívták a melleimet.Nagy cirkusz volt a mütöben.Ennek holnap lesz a negyedik hónapja és ma mielött jöttél a fönököm is megint megkefélt ami eszméletlenül jól esett.

Engem tizenhárom éves koromban egy iskolai bulin egy szertárba ketten megeröszakolta és így veszettem el a szüzességemet. Az elsö nagyon fájt és borzalmas volt, de a másik srác nagyon figyelmes és kedves volt amikor vele szeretkeztem akkor jöttem rá milyen jó érzés ha valakinek a farka bennem van. Ö szerettette meg velem a férfiak farkát. Én bennem már olyan sokan voltak,hogy a falú ahol a szüleim laknak már majdnem minden férfi megkefélt.Ha akarod veled is hajlandó vagyok kefélni és utána majd eldöntjük kellünk e még egymásnak. Megengedte,hogy megsimogassam a melleit és kivéve a melltartóból beszívtam a számba és kérésre elkezdtem harapdálni.Ez a dolog az új albérletben történt ahol fent voltam.Éppen a kefélése közben jött meg a vérzése. Örültem neki,hogy nem akkor jött meg amikor éppen a szörös pináját nyaltam,mert ö vezetett rá,hogy ezt kéri elötte mindig. Ez érdekes volt és engem különösen nem is érdekelt, de nem is hagytam abba.A végén derült ki,hogy én is csupa vér lettem,de a zuhanyozóba tisztára mostuk egymást,majd folytattuk a kádba a szeretkezést amit csak reggel felé hagytunk abba.ekkor volt az elsö amikor beleengedtem a zacskóm tartalmát,mert mondta most úgy sem lehetek terhes.Ettöl kezdve rendszeresen feljártam hozzá és az egyik alkalommal amikor felmentem az ajtó nyitva volt és az öregasszony aki a házi néni volt éppen a pináját nyalta a csajomnak. Mondta gyere te is és egy óvatlan pillanatban megdugtam az öreglányt is. majd amikor kihúzva a farkamat az rángatózni kezdett mindkét csaj egymást félrelökve igyekezett minél több gecit kiszívni a farkamból.

Késöbb amikor elvittem nászútra már az elsö szállóba levetköztettem és amikor meghozták a pezsgöt a feleségem meztelenül fogadta a pincért aki miután kinyitotta az üveget megbaszta a feleségemet. Egész éjszaka basztam vele. Késöbb amikor elaludtunk reggel úgy ébredtünk fel,hogy a feleségem megint azzal a sráccal kefélt aki a pezsgöt hozta az éjszaka és felébresztettek,hogy le ne késsük a vonatot ami egy vidéki házba vitt bennünket ahol nagyokat kefélt a szomszédokkal is és az egyik szomszéddal cseréltünk feleséget is. ök is a nászút elején voltak és egy hétig felváltva basztuk egymás feleségét is.A harmadik alkalom után már összeköltöztünk és totál meztelenül voltunk mindig. Nagyon élveztem ahogy a feleségem szopta a másik férj faszát és a másik asszony meg az enyémet, de a két csaj elment gombászni és összefutottak két fiatal sráccal akikkel mindketten lefeküdtek,majd cseréltek. Mikor délfelé visszajöttek nevetve lemondták,hogy két srác megkefélte öket és nagyon ízlett a gecijük,mert az is kérték,hogy oda ürítsék ki a farkukat.Míg mentünk vissza a fövárosba egy kupéba utaztunk és a feleségem a másik férj faszán ugrált én meg az ö feleségét dugtam amíg be nem futott a vonat az állomásra. Persze telefonszámokat és címet cseréltünk és azóta már többször is meglátogattuk egymást és együtt szoktunk menni két három hétre külföldre ahol aztán cserélgetünk asszonyt is. Mindig is élveztem ahogy baszták a feleségemet és a szájába ürítették a zacskójuk tartalmát a férfiak.

Mostanában rákapott egy néger srác fazára, de már a harmadiknál jár mert ennek akkora fasza van,hogy amióta végignéztem ahogy baszta magam is elcsodálkoztam azon hogy férhet bele a pinájába a néger 36 centis fasza. Persze ilyenkor mindig televeri az asszonyomat és ami csorog ki a pinájából azt a sráccal közösen megisszuk. már volt olyan hogy a feleségem az néger faszát szívta és engem meg a néger szopott le egyre inkább élvezem,hogy akik megbasszák a feleségemet a végén mindig a számba élveznek el.Sose gondoltam,hogy ez ilyen finom,bár gyerekkoromba és késöbb is amikor nem sikerült valakit megbasznom hazamentem és a saját farkamat szoptam le és így elégültem ki.Erre a nagybátyám tanított meg amikor rájöttem hogy keféli az anyámat. sokszor én is megkefélhettem,de a volt a feltétel,hogy ilyenkor le kellett szopnom a nagybácsit,hogy ö is kielégüljön. Lassan én is próbáltam szerezni az anyámnak partnert,mert élvezni akartam idegen farkak spermáit is.Ezért nem zavart,hogy a feleségemet is a nász utunkkor is bárki megbaszhatta mert még élveztem is ahogy vonaglik mások farkával és alatta. Amikor az egyik alkalommal egy hétvégére egy ismeröshöz mentünk és ott a koma és a fiai elkezdték baszni a feleségemet és élvezettel figyeltem,ahogy egymás után dugják be a farkukat az anyjukba és a feleségembe is.
További Szextörténetek


Tetszik : 86 | Nem tetszik : 34
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like