Legutóbbi hozzászólások:
Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE | Szücs Koktél - Én is kukkopltam, de nem a nagyit hanem a nagynéném. a nagyi rajta kapott kivberte a faszom | Szücs Koktél - de beteg te jóég | Szilágyimi - én is hordok nöi bugyit rákok | Józsua - Bebasztam 2 kalinkát erre | Szücs Koktél - 39 évesen jártál középsuliba? te fasz | Józsua - Ez kurva nagy sztori, de ez mit keres itt? | Natika Karika - Belölem is az lett el használt mindenki | Józsua - S vitték az öt szál vörös rózsát is SSSS | Szét qulak - Az én nejem is ilyen LOL | Szücs Koktél - Az apu is buzi ! Neki is a feri megadta | Szücs Koktél - Meb borított a sztori tess! A kazán rakott meg engem | Szücs Koktél - éééé a maróti!!!!!!! |


Szextörténet keresése:

 

Lajkó - Egy -kétcsodálatos éjszaka tánc,bugyi nélkül dugás,szopás


Az elmúlt hónapban megint sokszor elvittem a feleségemet Bözskét az éjszakába. Megmutattam neki a Jákob féle táncolást és éjszakai kalandját és mondtam neki én is szeretném,ha ilyet csinálna.Mondta reméli nem fogom megbánni,bár eddig is ha tehette mással ment el szórakozni és utána mindig s barátjával és annak két testvérével kefélte az idöt reggelig, de erröl te nem tudtál.

Végül is elmentünk amikor is elmentem vele táncolni még volt rajta bugyi,de késöbb amikor már más is felkérte és a kidobós táncot táncoltak már bugyi nélkül tette. Nagyon tetszett a látvány,mert akkor még szörös volt a pinája.Majd az éjszaka folyamán a két srác közül az egyik,míg a másik szoptatta a feleségemet leborotválta teljesen a puncijáról a szört.

Így persze kilátszott a szeméremdombjára tetovált pápaszemes pillangó amit a nászúttankor tettek rá. Eleinte azt sem akarta, de amikor otthagytam a tetováló srácnál és kóláért mentem a srác rábeszélte és mint késöbb kiderült megbaszta a csajt.Ettöl kezdve mindig a nudira jártunk,mert szerettem mutogatni a feleségem tetoválását. Igaz ettöl kezdve rendszeresen megbaszták az idegen férfiak,de ebben az idöben szoktatott rá a feleségem arra,hogy a megkefélése után szopjam le a kaniját. Lassan többet szoptam,mint basztam a nejemet,aki élvezte,hogy egyre nagyobb és vastagabb fasz jár benne.

Akkor éjszaka is amikor meguntuk a táncolást alig jöttünk ki a szórakozóhelyröl kivettem a mellét a pólójából ami nagyon tetszett a srácoknak is, igaz sokan megcsodálták, de ez engem nem zavart söt örültem neki.Mindig szerettem mutogatni bárkinek a feleségem testét és nagyon élveztem ha bárki megbassza akár a száját, piáját és a szép formás feszes fenekét.

Mikor hazaértünk a nejemen már nem volt semmi, mert a srácok szemet kaptak ahogy kivettem a pólóból a nejem melleit és lassan meztelenre vetköztették ami nekem is tetszett. Ahogy végigmentünk sokan megbámulták és a következö napokon meg is volt a jutalma,mert egyre többen meg akarták és meg is baszták a nejemet. Már a teraszon elkezdték a nejem simogatását és az egyik srác a puncijába a másik a seggébe nyomta a nagyon szép farkukat. A srácok elcsodálkoztak amikor behatoltak a feleségembe,hogy az nem is vinnyog pedig egyik srácnak sem volt harminc centis faszánál kevesebb. Aki a pinájába dugta a farkát mielött elélvezett volna odahúzta a fejemet és a számba ürítette a zacskója tartalmát ami igazán nagyon tetszett és finom is volt, mert teljesen sürü és zamatos volt. Mondtam is a nejemnek igazán te is megkóstolhattad volna,mert nagyon finom. A másik a seggébe élvezett ami nem tetszett az asszonyomnak. Ez így ment teljesen másnap reggelig, persze már bent a lakásba amit más sajnos nem láthatott az utca népe. A srácok elmentek,majd lezuhanyoztunk és egy kiadósat szeretkeztünk a feleségemmel és a végén bekapta a farkamat és lenyelte az összes gecit ami azért volt feltünö nekem,mert ilyet még sose csinált nekem,pedig sokszor kértem,de mindig elutasított.

Két teljes napig csak napoztunk és pihentünk,majd a harmadig nap elmentünk egy másik üdülöhelyre ahol fürdöbált rendeztek és a nejem mondta szeretné az ottani srácok faszát élvezni magában. megint a két oldalt felhasított harminc centis bö rakott szoknyájába mentünk, de most bugyi is volt rajta és csak az egyik fiú szállásán vették le róla miután három nagy darab néger vette kezelésbe a feleségem minden lyukát. Igazán élvezetes volt ahogy kefélték, de a zacskójuk tartalmát nem engedte,hogy belé élvezzék,amiért megdicsértem és hálából mikor jöttünk visszafelé bementünk egy presszóba ahol a raktárba két pincér gyerek másfél órán keresztül megbaszta.Mikor abbahagyták a ruháját és a fehérnemüjét a kezébe hozta ki,majd beült a kocsiba és így mentünk a szállásunkig, igaz közben bementünk az egyik benzinkúthoz tankolni és ott a két kutas megint megbaszta aminek én is örültem,mert a számba engedték a gecijüket.

Már több mint harminc éve házasok vagyunk, de néha még most is hajlandó másokkal akár több napon át kefélni és nyelni a sok gecit.Mostanában sok fiatallal szokott baszni aminek én roppant örülök, igaz ezek a srácok nem hajlandóak a számba élvezni.Így persze a saját farkamat szoktam bekapni,hiszen már évek óta arra törekedtem,hogy ne csak a kezemmel elégítsem ki magamat,vagyis rázzam el a faszomat, hanem lehajolok és a számmal addig szívogatom szopom saját farkamat amíg kiszívom az összes geciz belöle.A geci nyelésre és a pinája valamint a mások pinájának a nyalására és kitakarítására a nejem szoktatott rá amiért csak hálás vagyok neki, mert sose gondoltam volna,hogy ez ilyen élvezetet okoz majd nekem. Igaz egyszer amikor nyaltam,bányásztam a nagy szétbaszott pináját majdnem a számba ment a vére, mert elkezdödött a szokásos havi vérzése.

A vérzésének azért is nagyon örültünk,mert fiatal srácokkal és tanárnöikkel voltak több mint két hétre kirándulni és némelyiket beengedte a lába közé egy kiadós kefélésre,majd elmondta,hogy sokszor a srácok nem voltak hajlandóak abbahagyni a kefélését amíg bele nem élveztek és persze tartott töle,hogy valamelyik srác felcsinálta. Igaz vagy nyolcszor volt kaparáson, de amikor egy négerrel volt és az is teleengedte a pináját a gecijével gyerek is lett belöle.

Mikor hazajött elment a doktorhoz akihez még fiatal korábban is járt,mert néha az is kefélte,hogy kikaparják,de közölte, hogy már sajnos nem lehet kikaparni,mert olyan sokszor volt kaparáson, hogy vagy ki tudja hordani vagy baj lesz ezért a méh kivételét javasolta amit aztán meg is csináltak nála. Mondta a doktor, hogy amint lehet majd szól és ö akarja elöször teleengedni gecivel a hüvelyét mert többé akárhányan engedik is tele soha nem lesz terhes.Így aztán megcsinálták nála.persze ezek után már ritkán jutottam a pinát megjárt fasznak a gecijéhez,mert az az igazi élvezet amikor az ember élvezi a felesége pinájának illatát és nedvét a nyelvén,még ha egy férfi faszából szopja ki a gecit. Egyszer volt csak,hogy leszoptam egy férfi faszt, de nem igazán ízlett, és nem akartam buzivá válni.


 

Tetszik : 0 | Nem tetszik : 4
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like