Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Péter - unokabátyám felesgének futtatása


Már az esküvön is szemet vetettem az unokabátyám feleségére aztán tánc közben sikerült a melleit megfogdosnom,majd a budiba megszoptatnom.Az anyámnak tünt fel egyedül,hogy sokat vagyunk távol a családtól,de csak akkor mondtam el neki amikor hazamentünk.

Én már tíz éves kortól jóba voltam a saját anyámmal és valahányszor fürdött mindig én mostam meg a melleit és sokszor ki is nyaltam a pináját is. Még középiskolás koromban a legtöbb barátommal is közösen keféltünk vele és egyszer sikerült is felcsinálnom, de az apám kikaparta, mert ö is tudott a kapcsolatunkról. Késöbb mikor megnösültem én is sokszor átengedtem a feleségemet az apámnak használatra.

Mikor visszajöttek a nászútról és albérletbe mentek lakni rendszeresen feljártam az asszonyhoz és amikor csak lehetett ott is aludtam nála, de volt, hogy az apámmal közösen keféltük a fiatalasszonyt. Közben a férj is kefélgette, de mondta késöbb,hogy most nem akar senkivel sem kefélni csak a férgével,mert töle akar gyereket. Ha más terhes lesz természetesnek tartja,hogy bárki más is megbaszhatja söt teleengedheti a pináját is gecivel.Volt olyan alkalom is amikor egy korábbi szeretöje is ott volt, de ilyenkor a férje mindig úton volt több napra és nem volt lebukás.

Volt olyan alkalom is amikor többen voltunk egyszerre a lába közt is és az egyik ilyen csodás élmény az volt amikor ketten keféltük a punciját egy a seggét egy meg szoptatta.Ezeket a különleges figurákat hivatásos kurva volt Amerikában igaz más néven.

Késöbb amikor már több hónapos terhes volt és az itteni kórházi orvosok közölték,hogy veszélyeztetett terhesnek nyilvánították Elvittük magunkhoz ahol aztán az ottani orvosokkal közösen felváltva keféltük. Szerencsére meleg volt az idö és így nem hordott bugyit,ezért sokkal könnyebb volt megbaszni az asszonykát.

Néha persze hazahozta az apám és otthon is rászoktattuk a meztelenkedésre és nemcsak az anyámmal, de a feleségemmel is rendszeresen nyalogatták egymást és sokszor fogadták az anyám budai kefélösrácait akik lejöttek hozzánk. Mikor megszületett a gyerek utána három hétre levittük egy tavi pihenésre két hétig ahol intenzív keféléssel töltöttük el az idöt.Volt,hogy elment valamelyikünkkel moziba és ott is felszedett valakit és míg jöttek hazafelé többször is megálltak egy jó kefélésre.

Mikor végre a férj is odakerült,hogy megint kefélhette a saját feleségét a férj panaszkodott,hogy nem varrták össze rendesen,mert nagyon tág a felesége puncija. Azt persze nem mondhattuk meg,hogy mióta kijött és már lehetett kefélni két héten keresztül nyolcan felváltva basztunk vele amíg volt farkunk vagy keretünk neki partnereket.

A következö nyarat egy másik tónál töltötték el ahol az unokaöcs felesége rajtakapta a férjét egy másik asszonnyal való kefélésen ezért egy hónapig minden este elment hét órakor és csak hajnalba jött haza, mert kurválkodott és a férjnek ezt le kellett nyelnie,mert különben elváltak volna.
További Szextörténetek


Tetszik : 75 | Nem tetszik : 50
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like