Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Élvezetek sorozata Basszák a feleségemet amit élvezek


Mikor megismertem a késöbbi feleségemet az közölte,hogy ö nem szüz és amikor elvették a szüzességét még a pináján nem nött ször. Lassan annyira megszerettem a keféléseket,hogy aki akart mindenki megkefélhetett a falúba. Persze a szüleim is pár évre megtudták,hogy a falú kurvája vagyok, de amikor felelöségre akartak vonni azt mondtam ti is megbaszhattok. Kaptam két pofont,majd az apám gerincre tett és meghágott,az anyám meg elkezdte nyalni a pinámat és kiszívta belöle az apám gecijét. Már akkora túl voltam az három öcsém kefélésén.

Az iskolába a diákok és a tanárok is rendszeresen megbasztak,majd mikor a rendörök rajtakaptak egy fiatal sráccal bevittek a kórházba és küretet végeztek el rajtam.Késöbb egy közeli városba mentem tanulni és ott is majdnem minden fiúval létesítettem szexuális kapcsolatot.Az iskola elvégzése után a barátnömmel közösen és az annak a növérével kimentem az usába egy szex clubba ahol napi rendszerességgel keféltek bennünket.

Én mindenbe benne voltam,így az animálba is és nagyon élveztem amikor a kutyák ,a lovak , szamarak meghágtak. A srácok geciét mindig is imádtam és megkóstoltam a kutyákét is ami egyre jobban ízlett,hisz együtt éltem két nagy dán doggal azok meg minden éjszaka meghágtak legalább kétszer. A lovaknál a pónikat szerettem leginkább, mert azoknak hosszú, de vékony fasza volt és jó mélyen érezhettem a gecijük kirobbanását a méhemnél. A nagy lovak hamar szétfeszítették az amúgy is könnyen táguló nagy pinámat és amikor már készültem hazafelé hat év után a harminc öt centis lófasz is eltünt a pinámba.

Rengeteg filmet csináltak rólam amit én természetesnek is vettem, hiszen egyrészt ezért is jöttem ki,hogy a világba lássák mennyire szeretem a faszt és a tartalmát. Nem egyszer orgiákat rendeztünk a stúdióba ahol hat nyolc srác is felváltva kefélt aminek nagyon örültem. Mikor elindultam hazafelé már csak egyedül maradtam a barátnöim vagy hazamentek vagy ottmaradtak és férjhez mentek.

Engem rávettek,hogy hajón jöjjek át Európába és fizetnek mindent egy hat tagú társaság. Persze a hajón nemcsak a hat kanival keféltem,hanem majdnem minden tisztel,inassal és más utasokkal is.A melleim kifejlödtek míg odaki voltam bár egy kicsit megereszkedtek amin nem lehetett csodálkozni,mert nagyon szerették szívni markolászni azokat kefélések alatt is.Voltam lányokkal is és élveztem az ökölsexet is.A mai napifg is nagyon szeretem kinyalni a nöi pinát miután teleengedték a srácok a gecivel.

Itthon férjhez mentem és a férjem baráti és családi körében akivel csak lehetett keféltem,meg nyalakodtam. A férjem unokaöccse naponta kétszer is megkefélt és mindig vagy a számba vagy a seggembe élvezett el, bár volt,hogy felcsinált, de ilyenkor elvitt az apjához aki kikapart. ott is rendszeresen nyaltam a pinát is,hiszen a növérével és az anyjával akikkel házaséletet is éltek azokat is rendszeresen baszta én meg nyaltam nekik még akkor is amikor az anyja megvénült.

Ha elmentünk a nyaralójukba ott aztán volt olyan két három nap amikor szinte megállás nélkül jöttek a srácok és szétbaszták a pinámat vagy a seggemet is.A férjemet arra használtam,hogy sokszor ha fájdalmas volt a kefélés akkor megengedtem neki,hogy kinyaljon és a nyelvével simogassa a pinámst, smi neki nagy élvezetet okozott. Megtanítottam gecit szívni,nyalni és rákapattam a kanijaim faszára is, mert valahányszor valaki negkefélt mindig a férjem szájába engedte bele a spermáját aki már ott volt mellettem nyitott szájjal.

Mostanában csak egy olyan bö ruhát hordok ami áttetszö és ingerli a férfiakat, mert az elmúlt héten többször is bevontak egy kapualjba ahol felemelték a hosszú ruha alját a nyakamba és mivel bugyit se hordok szívesen könnyen meg tudnak baszni,hiszen a pinám se zárul be rendesen.A nyáron azzal szórakozott a férjem,hogy csináltatott egy olyan ruhát nekem ahol a szoknyarész elöl megvolt, de a seggem és a pinám kilátszott és így sétált velem és fogta a vállamat amikor hátulról bárki belém nyomta a faszát.

Egy hónap alatt vagy háromezer férfi kefélt meg és én még az életben nem voltam olyan mocskos kúrva mint abban a hónapba. Még a rendörök is beszálltak néha azok is megbasztak, de volt olyan állat is amelyik a verörúdját dugta belém majdnem teljesen.Abban a hónapban tuzennyolc elkelommal olyan hevesen kefélt meg pár állat,hogy azt hittem szétrepedek mert amikor megeröszakolnak nem fáj így a kefélés,

További Szextörténetek


Tetszik : 147 | Nem tetszik : 95
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like