Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Nászútból hazafelé 2 Feleségm memutatja igazi lényét.


Mikor felébredtünk és megbasztam megint a feleségemet megbeszéltük az az napi programot. Közölte szeretne valamelyik sráccal nyalakodni,mert már a vacsoránál is benyúlt a szoknyája alá a bugyijába.utána valószínüleg bemegy a fönökasszonyhoz,mert valami pénzügyi dolgot akar veled megbeszélni. A fürdöben megint meghágtam az asszonyomat és sikerült a szájába engednem a gecimet különösen élvezetes volt ahogy kiszívta a sok gecit a faszomból és lenyelte.

Lementünk kajálni és amikor összetalálkoztunk az egyik lány férjével az a legnagyobb nyugalommal megfogta a nejem blúzát felhúzta és a melleit megszívta. A nejem csak nevetett ezen,késöbb mondtam neki úgy viselkedtél mint egy vérbeli kúrva. Tudom válaszolta és amíg itt leszünk mindenkivel annyit baszok amennyit akarnak.Remélem naponta hatan heten vagy akár mindenkivel kefélek mert egyre jobban ízlik ez a kefélés és utána a geci ivás.Megkajáltunk,majd a fönökasszony megfogta a nejem kezét és elvitte magával. Késöbb megtudtam,hogy végigsmárolta az egész testét a kezével benyúlt a pinájába és ezzel megkefélte,majd ökölbaszást is végzett vele.Még este is látszott ahogy megharapdálta a melleit a seggét meg a pinája széleit. alig jött ki amikor az egyik fia behívta magához és levette a ruháját,majd megbaszta és a geciét is beleengedte a pinájába és a második menet után engedte meg,hogy leszopja.

Majdnem lekésték az ebédet ,majd utána feljött a szobánkba és letussolt az délelötti élmények után. Én ott voltam a szobába és a panziós kisebbik lányát keféltem amikor bejött, de nem vett észre. Mikor kijött a fürdöböl és meztelenül a szekrényhez ment akkor vette észre,hogy a leányzó szopja a farkamat és nyeli a gecimet.Nemsokára bejött a leányzó férje és hátulról elkezdte baszni az asszonyomat,majd közben a leányzó kiment és a másik jött be. Amikor már szoptatta a nejemet a srác akkor vette észre,hogy én meg a sógornöjét kefélem. amikor a srác és a nejem megint zuhanyozni kezdett bejött a házaspár és az asszony levette a ruháját és a férje elött ült rá a farkamra. a férj bement a fürdöbe és amikor meglátta,hogy odabent is dugás van kijött és elkezdte rázni a faszát,majd lehajolt és bekapta a saját faszát. Hát ilyet sem láttam még.

Délután a két öreg akikkel még idejövet találkoztunk felváltva baszta a nejemet és örömmel mesélték,milyen csodálatos asszony is,mert addig játszott szopogatta a farkukat amíg az fel nem állt és leszopta belöle a gecit is.
én lefeküdtem aludni,mert kikészítettek a fiatal asszonyok és a másik házaspár asszonya akivel szívesen elcseréltem volna a nejemet,,mert nem tudtam betelni vele. Az egész idö alatt míg ott voltunk nappal és éjszaka is mindig megbasztam és néha éjjel amikor bementem hozzá öt sem zavarta,hogy a férje meg aludt mellette. Mikor felébredtem éreztem valami nem stimmel és a másik házaspár két gyereke volt bent a szobánkba a fiú a nejemet baszta a leányzó meg a farkamat szopogatta,majd amikor felállt ráült és lovagolt rajta. Majd cseréltek és a nejemet nyalta a leány és a srác lovagolt a farkamon, de a gecit azt a testvére nyelte le.

Mikor megkérdeztem mióta van így a családotok.Elmondta a fiú,hogy az egyik alkalommal amikor az anyja fürdött és kijött a kádól ö bement hozzá és seggbe baszta az anyját aki nagyot visított,mert még sose kurták seggbe. Ezt meglátta az apja és meg akarta verni, de a húga közölte vele inkább engem basszál meg mert akkor kvittek lesztek.Azóta rendszeresen baszok a testvéremmel és az anyámmal is és mielött eljöttünk ide az apámmal is kölcsönösen megbasztuk egymást, de én inkább az anyámat szeretem baszni mint az apámat. eddig már kétszer felcsináltam az anyámat és neki mivel van egy orvos barátja is könnyen ki tudták kaparni,mint a húgomat akit az apja csinált fel.Most vagyunk itt harmadjára mert minden évben általában három hetet töltünk valakikkel akiket folyton lehet baszni.Örömmel hallottuk az anyámtól,hogy imádja a farkát s néha még az éjszakát is magával keféli át. Ezért voltunk kíváncsiak milyen lehet magával baszni. lehet,hogy elveszem az anyámtól magát és kénytelen lesz más kanit találni magának.

Ez a baszási sorozatok így mentek majdnem minden nap és a másik két férfi is aki együtt jöttek a panzióba mindig egyszerre baszták meg a feleségemet , de volt,hogy mindegyik a vastag faszát a feleségem pinájába élveznek el,mert oda dugják a farkukat. Az egyik alkalommal elvitték sétálni és a séta közben levették a nejemröl a ruhát és akik jöttek szembe mindenki megbaszta amiröl a nejem számolt be. Aznap összesen negyven férfi kefélte meg. Mondta még.hogy megbeszélte a két komával,hogy majd megint csináljanak egy ilyen napot,mert neki nagyon jól esett ezek a kefélések. Persze volt olyan aki pénzt fizetett azért,hogy a nejemet megbassza, de mondtam a srácoknak nekem nem kell semmi söt inkább farkakra van szükségem.Kát napig nem láttam az asszonyomat,mert a két koma elvitte egy nagyvárosba ahol mind a két nap reggeltöl estig folyton baszták felváltva összesen száznyolcvan kani volt a két lyukában.Amikor megláttam ahogy jött ki a fürdöböl az borzalmas volt a mellei úgy néztek ki mintha egy regiment ment volna végig rajta a pinája sebes volt a segge is úgy szét lett baszva,hogy az öklöm simán befért volna akár keresztbe is.

Másnap hazajöttünk és a nejem közölte legalább hat hétig nem fog baszni senkivel,mert fáj minden része és az orvosa közölte mikor elment hozzá.hogy felszedett valamit ami miatt hat hónapig nem dughat,mert ha megkeféli valaki átadja neki és az elmegy az orvoshoz ezért akkor úgy jár mint a saját felesége,hogy karanténba zárják és már tizedik éve egy szobába van és senkivel sem érintkezhet. Nekem is el kellett mennem és megvizsgáltak, de szerencsére én nem kaptam el a bajt és így élhetem a saját életemet tovább.
További Szextörténetek


Tetszik : 64 | Nem tetszik : 69
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like