Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Lui - fekete bulin a feleségemmel ugrál a néger farkakon


Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegö buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemüket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelöt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elöttem. Mostanra nagyon megszerette ezeket a ruhadarabokat és amióta a fövárosba jár hétig ott van és a barátnöivel szokott elmenni szórakozni.Most engem is felhívott,mert szeretné bemutatni a társaságot akikkel szokott az éjszakába hajlóan szórakozni és ezek között a férfiak között volt az egyik egyetemi tanára is.

Mikor megláttam az állomáson a szerelésbe amibe kijött elém teljesen le voltam döbbenve,mert azt hittem elment hivatásos kurvának.A szoknyája olyan rövid volt,hogy a segge partja is kilátszott és a mellei úgy ki lettek emelve,hogy szinte azt vártam mikor fognak kiesni a mell emelöböl. A villamoson is sokan megbámulták. estére egy olyan kötött miniszoknyát vett fel ,hogy amikor leült a ruha majdnem a derekáig húzódott. A bulin lévö tanár odajött hozzám és bemutatkozott,majd közölte reméli majd ö is táncolhat a feleségemmel,mert odáig van érte és már sokszor megígérte neki,hogy megengedi,hogy a bugyijába matassak.

Jóformán mire éjfél lett a lányokon csak egy kis bugyi és semmi más nem volt a négerek meg egy olyan gatyába voltak,hogy a farkuknak volt egy külön gatya és az megmutatta mekkora hosszú szerszámuk van. A feleségem is ilyen szerelésbe volt és mikor odajött és szájon csókolt megkérdezte hogy tetszik a szerelésem. Most elég sok ruha van rajtam, de egy óra múlva már ez se lesz rajtam legfeljebb valamelyik srác. Annyira örülök,hogy a barátnöim befogadtak a lakásukba,mert így teljesen kiélhetem magamat és annyit baszhatok amennyi fasz bejár a pinámba. egy kefélésért a srácok ötezret fizetnek, de van hogy két négerrel elmegyek a lakásukra és reggel hazahoznak a lányokhoz és ezért tizenötöt kapok. Tudod még Pityú kivette e méhemet és nem kell attól félned,hogy felcsinálnak és ezt én most a javamra írom.

A tanáraimtól eddig még nem kértem semmit és igaz csak egyszer voltam velük és nála a másik három tanárral is eltöltöttem egy kis hancúrozást,de azért rendesen megnyaggatnak a vizsgákon. Nagyon szeretem ezeket az éjszakákat. Holnap este mind a négyen egy miniszteri buliba veszünk részt ahol két napig tart a buli és ha igazoltatnak az általuk adott igazolványt kell átadnunk nekik. Mást nem is hordunk magunkkal. Eddig az ideig még csak hatan dugtak meg ,de remélem a négerek,majd megint bevisznek egy szobába. Ha látod,hogy eltünök te meg légy szíves bemenni az emeleti tízen hetes szobába bemenni ha látni akarod,hogy mit csinálok, de nem szabad meg se szólalnod.Ha közben ki akarod vetni a farkadat nyugodtan csinálhatod mert más férj is szokta csinálni amikor a feleségét használják egyre többen is.

Ez a szoba azért van kitalálva,mert ott filmeznek bennünket és a filmet eladják külföldre mind a hazai kurvák egyesületének filmjeit.Ha hazamegyek majd viszek neked egy fiatal tizennyolc éves csajt aki most lépett be ebbe a körbe és nagyon csinos, de ha nem akarna felállni a farkad addig játszik veled amíg meg nem hágod.Amikor a barátnöim elhoztak engem is ide elvittek egy négy fös társaságba ahol mind a négyen megbasztak és reggelig itattak a gecijükkel. Ezeket a srácokat és a csajokat minden buli után megvizsgálják vért vesznek tölünk is és ha minden rendben van csak akkor kefélhetünk és azoknak a srácoknak a farkát szívhatjuk ki a gecijüket akik átmennek a vizsgán is.

Végre azt csinálhatom az ágyba is amit szeretek. Mióta négy éve csinálom az egyetemet és még két év van hátra, ezidáig t9bb mint húszezren basztak meg és a legtöbbje belém engedte a spermáit amit vagy lenyeltem vagy az arcomon kentek szét.A múlt héten a barátnöimmel elmentünk egy lovas tanyára ahol mindegyikönket meghágott egy kan póniló és az egyik barátnömet meg engem egy nagy mén is belénk tette a hosszú faszát. Én bírtam a legnagyobbat magamba érezni. Utána egy nagy vastag faszú néger volt bennem, de majdnem annyi gecije jött ki a faszából mint a nagy csödörnek. Még az is lehet hogy sose fogok hazamenni és igaz elválni sem,mert másként bánnak velünk azokkal akik férjnél vannak mint a szinglikkel. Majd mielött három nap múlva hazamégy megmutatom hogy nézek ki mert meztelenül fogok bemenni hozzád.Nem én foglak a vonathoz kikísérni hanem az a csaj aki ma éjszaka a lábad között lesz ,mert én egy nagy fejesnél leszek a feleségét fogom beavatni és megkeféltetni mint a legújabb kurvánkat. Egész fiatal alig múlt 18 de már a négerek fasza is rendszeresen megtágította.

Ez az igazi élet és örülök neki,hogy találkoztam a régi osztálytársnöimmel akik még be is vezettek engemet ebbe a csodálatos világba ahol még idös korban is kívánatosak vagyunk.

További Szextörténetek


Tetszik : 71 | Nem tetszik : 61
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like