Legutóbbi hozzászólások:
Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet | ppp - fasza | Hancur Sanya - Ilyen buliba én is benne lennék,meg imádom az ilyen nöket mint az anya a csapat tagjaival. | Jimmy Vogel - Majd mész a sittre spermabank, ott majd betársulhatsz az ózdi kan cigókhoz a zuhanyzóban te beteg állat. | Spermabank - Nagyon tetszik csak nekem nincs lányom de máshoz szívesen betársulnék. | Belinda - Nem kell elítélni ezt a nöt, szerintem belevaló volt és jól érezte magát a fia csapattársaival. | Cseferi - Ez a legjobb amit valaha láttam | Anonymus - Jó étvágya volt az anyának,az \"Anyám és a csapat , történetben. | sex.75@freemail.hu - Nagyon jó, én is popsiba szeretek elélvezni olyan fantasztikus kár hogy olyan kevés nö szereti ! | Exováró - Ez a best EU!!! Zsenialis a sztori | Peti - Kivertem rá | Spermabank - Szívesen bevállalnék ilyen akciót |Alajos - Élményeim a feleséggemmel Feleségem seggének simogatása


Mikor külföldröl hazahoztam az autómat a feleségem egy jó kefélés után közölte szeretne kirándulni menni,de éjszakázzunk valahol,mert baszni kívánok. Én rögtön beleegyeztem,bár hátsó szándékot éreztem ebben,mert egyszer már volt ilyen kérés és akkor végigkefélte az éjszakát bár velem kezdte, de késöbb sokukkal fejezte be.Csodaszép teste van a feleségemnek és ha rájön a bolondéria másoknak is szívesen megmutogatja söt kefél is velük,majd leszopja és lenyeli a gecijüket. Míg mentünk egy déli város felé két stoppost vettünk fel és mind a kettöt leszopta a kocsiba.Mivel tetszett amit csináltak nem szóltam semmit miatta söt élveztem ahogy benyomta a feleségembe az irgalmatlan nagy veres faszát ami a fejénél volt vagy hat centi a tövénél vagy 10 cm. A feleségem úgy üvöltött, de a srác csak belenyomta a faszát én meg noszogtattam,mert nagyon tetszett ahogy felnyársalta a srác.

Igaz utána nem zárult be rendesen a pinája mert mikor már kezdett beleüríteni a gecijét a nejem kikapta és a szájába engedte a srác faszának tartalmát, de utána visszatette és akkor már nem vínnyogot a nejem a fasztól. Csodálatos volt ahogy megkefélte ahogy lovagoltatta a nejemet. Késöbb a lakásunkon megkeresett a srác mert mondtam neki,ha arra jár jöjjön és használja a feleségemet és két hétig majdnem minden percét a napnak a faszára húzta a szétkúrt asszonyomat,aminek nagyon is örültem.

Persze majdnem minden nap kiabált a kefélés kezdetekor a feleségem,mert amikor már nem állt fel a srác fasza a pinájába belenyúlt a keskeny kezével és megsimogatta belül, de beletett valami szert és ettöl nagyot üvöltött mert kegyetlenül csípte a pináját belül a feleségem szerint, de a pinája összehúzódott és én is meg tudtam baszni ,mert jó szük lett a pinája. Napközben és éjszaka is teljesen neki adtam a feleségemet és roppant örültem neki ahogy kefélte és élvezte a testét is. Mikor elment még két három hétig nem nagyon vágyott arra,hogy másokkal is basszon,mert annyira ki volt dekorálva a teste,hogy nagyon. A mellei megszíva,harapdálva bimbója félig leharapva a has is megharapva,feneke kimarva a segge lyukát is megbaszta egyszer, de az nehezen akart visszaalakulni kicsivé. A combjai is ki lettek szíva különösen a belsö oldalai. Olyan volt,mintha nem egy hanem egy egész regiment kefélte volna meg minden éjszaka.

Aztán amikor elment a srác és eltelt vagy két hónap megint rájött a baszási inger a nejemre. Ekkor megint elmentünk egy nudista helyre ahol megismerkedett egy házaspárral akik élvezték,hogy a férfi a feleségem seggét simogatja ö meg lehajolt és bekapta a koma faszát. Mikor odamentem és megkérdeztem ez miért jó akkor közölte remélem te is bekapod majd egyszer valakinek a faszát és megérzed a geci ízét a nyelveden. A koma felesége erre megfogta a fejemet és a mellét a számba tette. Közölte végre talált egy olyan házaspárt aki nagyon szimpatikus és belevaló,hogy élvezi a mások asszonyát is.

Aznap éjjel négyszer élveztem tele a pináját amit aztán a férje és a feleségem közösen kiszívott a csaj pinájából.Az egyik alkalommal amikor én nyaltam a másik asszony pinájából a gecit egy óvatlan pillanatban a feleségem a srác faszát dugta a számba és beleélveztette a komát. Mivel már sokszor élveztem a saját gecimet,mert gyerekkoromba sokszor leszoptam magamat és mindig nagyon élveztem nem nagyon törödtem vele hogy belespriccelt a számba a fasza hanem bekaptam az egészet és a torkomra engedtem.

Amikor már a gecizuhatag a vége felé kezdett lenni a felesége a srácnak kikapta a számból és nyelvesen lesmárolt ami igazán jól esett. Akkor egész éjszaka benne voltam az asszonyba és mindig teleengedtem gecivel a pináját. Nem tudom hogy csinálta, de megkértem tanítsa meg a feleségemet erre a mozdulatra,mivel amikor kezdtem élvezni úgy összeszorította a farkamat a pinájával,hogy azt hittem letépi,de annyira jó volt,hogy attól kezdve minden éjszaka az asszonnyal basztam és mindenkinek átengedtem használatra a feleségemet.

Az egyik éjszaka mikor lefeküdtünk végre a második menet elött ki kellett mennem pisilni,de mikor visszajöttem már állt a farkam és az asszonyka bekapta a farkamat. Lefeküdtünk és én hirtelen be akartam nyomni a merev farkamat a csaj pinájába és eltévesztettem a lyukat,mert a seggébe nyomtam a farkamat. Kissé csodálkoztam,hogy nagyon is szük,de annyira jó volt,hogy a tiltakozással nem foglalkoztam. Amikor pedig már teljesen sikerült belenyomnom olyan sok gecit küldtem be neki,hogy magam is csodálkoztam rajta. Ekkor közölte az asszonyka,hogy a seggét keféltem meg a pinája helyet ami azért is tetszett neki,mert a férjének a négy év alatt amióta együtt vannak és még másoknak is sose sikerült,bár sokan próbálkoztak vele.

Akkor éjjel csak a seggét baszhattam,mert közölte,hogy nem engedi kihúzni, de ha mégis kihúzom akkor elzavar innét és sose engedi meg még egyszer,hogy vele közösüljek.Nem voltam hülye kihúzni,mert sokkal nagyobbat tudtam élvezkedni a seggében mint a már teljesen szétbaszott pinájában.Késöbb pár nap múlva mikor már rendszeresen basztam megint a pináját és a seggét felváltva közölte, tavaly az egyik alkalommal amikor még nehezen vette a férje tudomásul,hogy ö másokkal is szívesen kefél és ezt ö nem tartja megcsalásnak az egyik alkalommal amikor hátulról megkefélt az egyik koma elölröl a férje is belekényszerítette a nagy faszát és igaz engem elöntött a vér, de öt nem érdekelte addig ki se húzta amíg tele nem élvezte a vérzöpinámat.

A kijövö mentösök bevittek egy kórházba és lét napot benn töltöttem és az egyik alorvos kefélt meg a másik éjszaka egy fiatal fiúval együtt. Még azon a héten a fiatal fiúval és a barátaival közösen csaptunk egy jó kis bulit ahol mind a tizenketten kettesével keféltek meg. Másnap a házaspár elment és a feleségemet alig találtam meg és már indulófélben voltam amikor elökerült, de úgy nézett ki mint akit megettek és kihánytak,mert meztelenül is sétált és mindenki meg volt botránkozva amikor meglátták.felvett egy köpenyruhát és beült az autóba hátra és elaludt. több mint négy órán keresztül aludt még arra sem ébredt fel,hogy megálltam megtankolni és a köpenyét kigomboltam,hogy bárki megcsodálhassa as szétbaszott lestrapált testét.

Másnap reggel lezuhanyozott és elment az orvosához aki felhívott és megkért menjek el hozzá most. Amikor bementem a feleségem ott feküdt a vizsgálóasztalon teljesen kitárva magát és az orvos közölte,hogy jó pár betegséget összeszedett és legalább három hétig a kórházba kell töltenie az idöt,míg meg tudják gyógyítani. Egy hét múlva lehet látogatni addig folyamatos kezelés alatt lesz és reméli nem kell már most kivennie a méhét,mert ugyan gyereket vár és három hónapos terhes, de közölte a gyerek a maga gyereke.

Közöltük vele ha sikerül a gyereket megtartania, de aha nem akkor sem kefélhet illetve nem élhet házassági életet a kórház elhagyásától számított két hónapig. Persze a gyerek elment és ö még nagyobb kurva lett mint egyébként volt. Most már nem érdekelte kivel kefél és mindenkinek odatartotta a pináját. Lassan abbahagyta a fiatal srácokkal való hentergést és a kíváncsisága a négerek felé irányult és azok kefélgették sokszor felváltva és mindig teleengedve gecivel.

Ennek a vége a méhe elvesztése lett,mert már nem lehetett kikaparni annyiszor volt kaparáson. Én már több mint húsz éve nem jutottam be a lába közé, de nem is szeretnék valamit kapni töle,mert külön mossa a ruháit és a fehérnemüit is. Az egyik alkalommal az egyik régi osztálytársam kefélte meg és közölte,hogy még az életében nem kefélt olyan szétbaszott pinát mint a feleségemé,mert egyszerüen míg be nem kapta a farkát és le nem szopta nem állt fel a fasza. meg is fogadta,hogy ha hazamegy a saját feleségét is meg fogja baszni,mert az is kurva, de nem ennyire.
További Szextörténetek


Tetszik : 100 | Nem tetszik : 87
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like