Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Örzse - 18 épves srácok Rákaptam a fiatalokra


Az egyik alkalommal amikor pénteken este felöltöztem fürdés után elmentem hogy a következö két éjszakát és a két napot keféléssel töltsem el.Ilyenkor az anyám besegített a gyerekem körüli teendökben és közben megtudtam,hogy rákapott a férjem faszára aminek azért is örültem,mert így én is nyugodtabban basztam bárkivel.Sétáltam mikor utolért három fiatal diák akik az elmúlt évekröl beszélgettek és,hogy milyen érdekes a 18 éven aluliakat nem is veszik férfiszámba pedig nekem is már tizenöt éves koromban is ugyan úgy állt a farkam mint most és az anyám is jobban szerette akkor lovagolni amikor még csak ö volt nekem,bár ti mindannyian megbasztátok és aminek nagyon is örültem.

Ez vezetett aztán oda,hogy nekem is volt szerencsém megdugni a ti anyátokat is. és késöbb mind a hárman egyszerre dugtak velünk. Az egyik amikor utolért elkezdte fogdosni a fenekemet ami ugyan jól esett, de mégiscsak ismeretlenek voltak.Megkérdezték hova megyek,mire mondtam csak sétálok,erre közrefogtak és együtt mentünk tovább. Lassan mindegyik megfogdosott mire megkérdeztem tölük van másotok is vagy csak a kezetek.Mire azt mondták azonnal megmutatjuk,mert már a barátom lakása felé mentünk .Bementünk a lakásba ahol az egyik a számat kezdte szívni, a másik kihámozta a melleimet a harmadik a bugyit húzta le rólam.

Pillanatok alatt levetköztettek,majd a srácok is ledobálták róluk a ruháikat és elkezdtek simogatni ,míg az egyik a farkát fogva illesztgette a pinámba. Rövid idön belül mindhárman megbasztak és amikor az elsö srácnak rángatózni kezdett a farka,mondtam neki inkább a számba engedjed.Meg is tette. Nagyon finom ízü és zamatos volt a gecije,szinte sürü és tömény. Nagyon ízlett és amikor szóvá tettem közölte, az anyja a héten nem akarta leszopni és mondta pihenjek egy kicsit inkább.

Késöbb elmesélték nekem,hogy mindegyik srác már tizenhat éves korában megleste az anyját és amikor kijött a kádból hátulról megbaszta. Igaz ezért mindhármat megpofozta az anyja, de már másnap reggel a srácok anyja leszopta öket és ezzel kezdödött igazán a szexkultúrájuk. Késöbb mikor megbeszélték a dolgot menetét megfogadták,hogy megbaszhatják az anyjukat a három baráttal,hogy felváltva tudjanak a barátokkal is baszni. persze ezt úgy csinálták,hogy elhívták a másik két anyát is és berúgatták,majd amikor lefeküdtek a srácaikkal a megbeszélés szerint helyet cseréltek és még élvezhették ahogyan az anyjuk a másik két sráccal kefél.

Reggel amikor az anyák felébredtek és meglátták a valóságot akkor nagy patália volt, de késöbb sikerült lecsendesíteni öket és azóta rendszeresen mindegyik srác feljár egymás anyjához és megbasszák,bár az anyáknak is vannak kapcsolatai. Persze míg ezt mesélték valamelyik srác vagy a mellemet szívta,vagy a seggemet baszta. Közben kinyílt az ajtó és bejött a három anya három másik férfivel és ledobták magukról a ruhát és elkezdtek engem nyalogatni és az idegen férfiak meg baszni.Az egész hétvégét ezzel töltöttük,majd vasárnap reggel a három asszonnyal felvettük egymás blúzait és szoknyáját, de bugyit nem és kimentünk az utcára férfit fogni. Nekem sikerült leghamarabb egy négytagú társaságot fogni,akik már az utcán levettek rólam mindent és meztelenül mentem velük a lakásba. Ott aztán megint megkefélt mindenki mindenkit és mire lejött az este már totálisan szétbasztak és ki volt harapva a szám is sajnos. megbeszéltük,hogy következö hétvégén is találkozunk. A találkozás még két hónapig tartott aztán szétszéledt a társaság,mert az egyik asszony terhes lett és ezért mindenki ugyanazt az asszonyt akarta megbaszni,mondván már úgy is terhes és miért ne basszuk meg mindannyian.

Pár nappal késöbb a lányom hazahozta a két kollegáját és mivel nem tudta lerázni engem kért meg rendezzem el a dolgot. Persze megbeszéltem a srácokkal,ha leszoknak a lányomról akkor én helyette bevállalok mindent. Ettöl kezdve rendszeresen feljártak hozzám az osztálytársai is korrepetálni és nekem nagyon jó volt,ahogy a fiatal farkak mozogtak bennem és a farkuk a számba sült el. Volt,hogy az egyiket kiküldtem a férjemmel aki külföldre ment,hogy vigye le és szeretne szétnézni. Így aztán volt,hogy még éjszakára is megvolt a fiatal partnerem.Ekkor szedtem fel egy fiatal nögyógyászt aki annyiszor kefélt meg,hogy a végén felcsinált, de közöltem vele hogy intézze el,hogy két hónaposan is kikaparjanak. Ettöl kezdve rendszeresen vagy a számba mentek el a kefélö srácok és az orvos vagy a pinámba engedték a zamatos gecijüket.

Az a srác aki elment a férjemmel mikor megjöttek közölte sikerült a férjemet megbasznia és attól kezdve ö is kefélte öt és rengeteg esetben egymást szopták le. Ezért is akartam,hogy kimenjen vele,mert így jobban tudtam zsarolni a férjemet. Ahol laktunk abba a városba jött egy néger koma akinek állítólag irgalmasan nagy és hosszú farka volt. Mivel már egy ideje a néger nögyógyász is kefélt mondta,hogy az a koma aki ide jött a testvére és szeretné elhozni hozzám. Amikor megjelent és levette a gatyáját kiakadtam,mert ekkora faszt még nem láttam.

A farka feje vagy hatcenti hosszú és öt centi vastag volt a farka a tövénél több mint tíz centis átmérövel rendelkezett. Mondtam is a barátomnak ezzel a fasszal lovat lehetne baszni. Mire közölte,már nem egyszer megkefélt lovat is. Mondtam neki bennem is volt már ló, de nem ekkora fasszal. Persze mikor levetköztettek megkísérelte belenyomni a pinámba elöször szembe,majd hátulról. A hátsó megoldás jobban sikerült,mert félig sikerült belé nyomni amikor már nem bírtam és elájultam. Mikor magamhoz tértem kiderült,már majdnem teljesen bennem volt, mert tovább nyomta és majd megállt.

Kivittek a kádba megfürdettek és lefektettek aludni. reggel fele éreztem,hogy van valami nagy a seggemnél és ekkor mindhárman felkeltünk és megpróbáltuk megint a baszást. Most már könnyebben ment belém és majdnem teljesen bement, de még nem fért bele.Majd megint aludtunk és másnap déltájban felébredtem kimosdottam és megint megpróbáltuk amikor már majdnem simán bement az óriás farka. Mikor elkezdtem volna mozogni rajta megint elájultam és megint lemosdattak. Még aznap esete ráültem a sráccal szemben a faszára és meglovagoltam.

Ez csináltam két teljes napig és közben mivel már terhes voltam ki sem vettettem a farkát belölem és állandóan belém élvezett. Két nap múlva lefürödtünk és a vízbe nyomta belé,m a nagy faszát ami sokkal könnyebben belém szaladt mint korábban. Sajnos a komának el kellett mennie, de elötte csináltak rólam egy csomó felvételt ahogy kefél és nyomja belém az óriás faszát. Két nap múlva megjelent megint egy fotós stábbal akik Amerikából jöttek filmet csinálni rólam ahogy a hosszú és állatian vastag faszát belém nyomta és utána lovagoltam rajta.

Persze ezeken a filmeken az arcom is gyönyörüen látható volt és az élvezet is ahogy kefélt a srác. Ezért sok pénzt kaptam,majd egy teljes nap után elmentek és nekem annyira hiányzott a fasza ,hogy szinte sóvárogtam utána. Nagyon is örültem,hogy ennyire szétbasztak,hiszen késöbb amikor kaparásra mentem volna közölték,hogy ki kell venniük a méhemet,mert telkesen szétbaszták aminek azért nem örültem csak,mert még szerettem volna egy gyereket összehozni a férjemmel,hogy mint kúrva is kellek neki.

Azóta persze egyre kevesebbet keféltem vele, de mikor egyszer nem akartam vele baszni és megeröszakolt szétrúgtam a tökeit és csak apró morzsák voltak a tökei helyett. Persze amikor az orvoshoz vitték megmutattam az orvosoknak,hogy aláírt egy papírt,hogy ö akarta a rugdosást.
Ezért nem lett belöle semmiféle gond.
További Szextörténetek


Tetszik : 76 | Nem tetszik : 16
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like