Legutóbbi hozzászólások:
büdös geci - rohadnál meg te féreg geci kutyás | Kutyaszex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! :) Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet: EMAIL: aknure@gmail.com Elöre is köszönöm leveledet! Kérdezz bátran! | KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt |


Szextörténet keresése:

 

5425 - Függöny felrakás 3-masban Végre a közösben a feleségem


Kint kertészkedtünk a kertben a feleségemmel és az egyik ágon volt egy doboz amit le akart venni,de szerencsére kicsúszott a kezéböl és a fejére és az otthonkája alá is ment a sok földböl.Ezért javasoltam neki menjen be és zuhanyozzon le. Szerencsére bement és persze elfelejtett bevinni magával másik köpenyt amit felvehetett volna utána. Így megkért adjak be neki egyet. Én direkt azt adtam be aminek ki volt tágulva a gomblyukai mert azt könnyebben szét lehetett nyitni,söt magától is szétnyílt.Persze bugyit nem adtam be amiért morgott, de én nem szerettem sose ha bugyit hold. A melltartóval is így volta és inkább mellemelöt javasoltam mert azzal még jobban kiemeli a szép melleit és könnyebben is hozzá lehetett férni másnak is.persze nagyon tetszett mindig amikor megfogdosták a melleit.

Mikor kijött a fürdöböl már felállítottam a létrát,hogy tegyük fel a függönyt. Közben átjött a szomszéd is aki már volt a nejem lába között is és direkt megbeszéltük,hogy figyelje a jelzésemet mikor jöjjön át. Persze ,hogy most ott volt nem tudott felvenni bugyit magára,mert nem akart leleplezödni elöttem,hogy a szomszéd elött levetközik. A nejem felment a létrára és én próbáltam feladni a függönyt ,de nem értem el az nejem kezét ezért lehajolt és a köpenye szétnyílt és látni engedte a csupasz fenekét. Ennek nagyon örültem mert szerettem volna már ha elöttem kefél bárkivel is.Mondtam a szomszédnak ne hátulról hanem elölröl adja oda neki,mivel ö magasabb volt mint én. Ez sikerült is és ahogy nyújtózkodott a köpeny egyre többet mutatott a combjaiból és látni engedte a csupasz punciját. ezt már a szomszéd se bírta ki és a legnagyobb örömömre felhúzta a köpenyét a hónaljáig és megfogdosta a melleit.

A nejem hiába tiltakozott leemelte a létráról és szájon csókolta majd a közelben lévö ágyra tette és elövette az addigra megnött és megkeményedett hosszú faszát és beletette a nejem pinájába.Mondtam is rögtön ez ügyes volt és szép látvány is. Az asszonyom hiába tiltakozott lassan levette teljesen róla a köpenyt és totál meztelen lett. A szomszéd bekapta a szájába az egyik mellbimbót és elkezdte harapdálni szívni,majd eltüntette az egészet a szájába. Ekkor a nejem a két lábával körbefogta a szomszéd derekát és elkezdtek baszni. erre a látványra ledobtam magamról a köpenyemet és szóltam a szomszédnak forduljanak meg,mire megfordult és én ráfeküdtem a nejemre akit kefélt a szomszéd és a pinájába belenyomtam a merevedö kemény farkamat. A nejem tiltakozott, de én nem törödtem vele és amíg teljesen bele nem nyomtam addig nem hagytam abba. Majd közöltem a nejemmel ezentúl mindig így fogunk kefélni, meg legfeljebb cserélünk pozíciót. Pár perc múlva éreztem,ahogy a szomszéd farka elkezd rángatózni és ki akarta húzni, de mondtam neki engedd bele a gecit a feleségembe mindjárt követem én is az én adagommal. Alig állt fel amikor az ajtóba megjelent egy ismerös a lányával és a feleségével. Egyikükön sem volt semmi és a férje a másik asszonynak rögtön a feleségemre borult és elkezdte kefélni. Nagyon örültem neki,mert a férjnek a farka huszonnyolc centi hosszú és hat centi vastag volt ami igencsak feszítette a nejem pináját és ennek nagyon is örültem, Mivel az én farkam miatt nem tudta rendesen belenyomni kihúztam a farkamat és végre én is seggbe baszhattam a nejemet mit annyi mások is. A szomszéd a meztelen asszonyt kezdte baszni én amikor teleengedtem megint a feleségem seggét kihúztam és a kefélö férj lányát vettem kezelésbe.

A leányzó már elmúlt húsz éves és a szülei még fiatal korban bevetették a szexuális gyönyörökbe,hiszen amikor rajtakapták a lányukat,,hogy a fiukkal kefél és a fiuk barátjának a faszát szopja ök is beszálltak ebbe a buliba és azóta a lányuk és az anyja is többet kefél idegenekkel mint a férjével, az apjával vagy a család bármelyik tagjával. Mikor sikeresen megbaszta a feleségemet a barátunk férje és az asszonyát a szomszéd a két asszony ráült egymás urának a szájára és kinyalatta vele a sok gecit. Nekem roppant tetszett ez a megoldás is és amikor a lányuk kefélt a szomszéddal meg a tesójával azután is sikerült kinyalnom,majd megint telebasznom a csajt. Persze lett egy kis galiba is mert a szomszédnak a felesége lekéste a vonatot mert a testvéréhez akart menni a hétvégére és hazajött, de a lakásban nem volt a férj és ezért átjött hozzánk,hogy nincs e itt a férje. Mikor meglátta az ablakból mit csinál a férje bejött és kiverte a dilit. Én megfogtam hátulról a derekát és hiába tiltakozott
felhúztam a szoknyáját lerántottam a bugyiját és a seggébe nyomtam a faszomat. Erre megakart fordulni, hogy megüssön, igaz kicsúszott a seggéböl a farkam de a következö pillanatban már elölröl dugtam a pináját és markolásztam a szép nagy hegyes melleit. Lassan kihámoztam a ruhájából és a házaspár fia elkezdte baszni a seggét az óriás löcsével. Ettöl kezdve amíg mindnyájan végig nem mentünk rajta nem hagytunk békét neki és a férje is és a neje is megbékélt, mert nem volt már miért kiabálnia a feleségének. Azóta rendszeresen keféli a nejemet én meg a feleségét szoktam néha két napig is kefélni, söt néha még a nejem néger faszija is megbassza az asszonyt a barátaival közösen.

Nagyon örülök ennek a délutánnak és most már rendszeresen basszák mások is a nejemet söt az egyik orvosbálon amit majd külön elmesélek felszedett egy néger srácot akivel és annak a barátaival is rendszeresen kefélnek , de bevezette a többi csaj lába közé is. Szerencsénkre a gyerekeink még kicsik és így nem igazán tudják mikor kivel mit csinálnak a szüleik. 

Tetszik : 13 | Nem tetszik : 12
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-08-14 16:06:26
Gábor
Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni.

_________________________

2018-08-17 18:59:17
Juraszik ChaCha
Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok-

_________________________