Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Zsó - Saládi kefélések Végre mindenkivel baszhattam


Fiatal házas voltam amikor egyik alkalommal feljött hozzánk a férjem egyik rokona,hogy szeretne ott aludni.Beleegyeztünk,majd én kimentem megnézni hogy sül a kaja,mire a Peti utánam jött és belecsókolt a nyakamba. Eleinte felháborodtam,de aztán a fenekemet kezdte simogatni amit egyébként is nagyon szeretek még ismeretlenektöl is elfogadom bárhol csinálják is.Mondtam neki vigyázzon ne lássa meg a férjem. Reméli vacsora elött vagy utána táncolni is fogunk,mert az éjszakát velem szeretné eltölteni.

Mivel nem szóltam,hogy simogatta a seggemet benyúlt a miniszoknyám alá és a bugyimba kezdett nyúlkálni. Mondtam neki azt még nem,mire megfogta a mellemet és benyúlt a blúzomba,ami viszont jól esett. Közben kijött a férjem és észrevette,hogy Peti fogdossa a mellemet,mondta is erröl nem volt szó.Közöltem nem volt nagy szám és engem nem zavart. Erre odajött hozzám átkarolt,majd kivette mind a két mellemet és elkezdte lehúzni a szoknyámat a bugyival együtt. Persze megkérdeztem ez mire jó mondta meg akarlak most dugni,de itt van Peti,ne foglalkozzál most vele inkább velem és letolta az egészet a bokámhoz.

Pár perc múlva levette a blúzomat és felül is teljesen meztelen voltam, én meg közben megfogtam a Peti farkát a gatyáján keresztül. A férjem ráborított az asztalra elövette a faszát és elkezdett baszni,majd amikor már kezdett rángatózni a farka levett az asztalról letérdeltetett és megszoptatott. Teljesen beleengedte a gecijét a számba amíg jött belöle. Majd felhúzott és szájon csókolt. Persze mivel nem elöször csinálta ezt visszatartottam egy kicsit a gecijéböl és amikor a nyelve becsúszott a számba én is áttoltam a szájába a saját gecijét.

Peti csodálkozva nézte a jelenetet mire a férjem észrevette,hogy ott van megkérdezte te itt voltál,mire válaszul kapta és nagyon élveztem a müsort,mert nem gondoltam volna,hogy ilyen formás,csodás alakú a feleséged és ilyen szakszerüen végezte a kéréseidet. Erre megkérdezte Petitöl megkívántad ,igen volt a felelet, de ezt nem engedem. ezután rám adott egy otthonkát és a gombolásnál úgy intéztem,hogy a melleimnél ne legyen begombolva akárcsak a pinámnál sem.Leültünk kajálni és én a Peti mellé ültem,mire ö egész kajálás alatt a pinámat simogatta és a combomon járt a keze.

Közben persze elökerült a pálinka és a bor ami megtette hatását különösen akkor amikor a férjem borába beleöntöttem egy kis pálinkát. Kért még egy kávét is felálltam ,hogy megcsináljam, persze elfelejtettem,hogy ki van gombolva az otthonka a hasamig, de szerencsére nem vette észre és nem csinált patáliát.Közben iszogattak Petivel és amikor nem vette észre ö mindig a férjem poharába öntötte át az ó borát.Mikor megkapta a kávét akkor vette észre a szétnyílt otthonkát és megkérdezte ez hogy nyílt ki,mire közöltem már annyira tág a gomblyuka a sok nyitogatásodtól,hogy nagyon hamar kipattantak a gombok .Igen ezt már a múltkor amikor jöttünk a rossz lift miatt gyalog jóformán a derekadtól lefele semmit nem takart a ruha és a lefele jövök is csak bámulták a formás combjaidat és a szörös puncidat.

Próbálta begombolni, de elörebukott és a konyha padlóján elaludt. Persze a keze az otthonkámon maradt mire kigomboltam a Peti segédletével az összes gombot és levettem magamról,majd a férjemre terítettem. Peti megfogta a melleimet és elkezdtünk nagyokat smárolni, de a kezem a Peti nadrágjának a sliccén volt,mert gomboltam kifele,hogy simogassam a farkát.Felmentünk a hálószobába és ott levetköztetett teljesen meztelenre amit azért is élveztem,mert a függöny nem lett elhúzva és így a szomszédok a másik házból teljesen végiggyönyörködhettek a szeretkezésembe,aminek nagyon is örültem.

Eleinte csak a számat csókolta és a melleimmel játszott,majd lejjebb ment a melleimet csókolta és beszívta a szájába harapdálta és sokszor olyan érzésem is volt,mintha a mellbimbómat le akarná harapni.persze megkérdeztem leharapod, nem válaszolta csak imádom csókolni,szívni. majdnem beszívta az egész mellemet ami igazából nagyon is tetszett,különösen amikor megharapdálta.

Majd elkezdte a hasamat simogatni és a köldökömbe dugta a nyelvét és elkezdte simogatni a szörös pinámat és a seggemet. Amikor lefektetett és a pinámat kezdte szétnyitni az kimondottan jól esett. Lassan a keze hátracsúszott a seggemre és a seggem lyukába is becsúszott az egyik ujja amit mindig is szerettem,de a férjem még nem talált rá és lassan Peti nem csak az egy ujját dugta be hanem a másik kettöt is.Erre fogtam a kezét és a puncimba tettem mire teljesen szétnyitotta és elkezdte bányászni. A Pinám hamar szétnyílt hiszen már amikor férjhez mentem már túl voltam az egymillió hatszázezredik kefélésen is ,hiszen fiatal korom óta rendszeresen basztam sokszor naponta többször is.

Mikor már majdnem bent volta keze megkérdeztem töle van neked más is amivel meg tudsz baszni,mire megfogta a farkát és elkezdte kefélni a pinámat. Én összeszorítottam a pinámat és nagyon hamar elélveztettem Petit aki az utolsó cseppig belém engedte a farka tartalmát. Pihentünk egy keveset és mondta,ha sikerült volna felcsinálnom téged mert nem engedted,hogy kivegyem és gumit se engedted,hogy felhúzzam magamra az apám ki fog kaparni.Mondtam neki ne gondoljon most erre nem biztos,hogy felcsináltál, de akkor is van még legalább egy hónap amíg a kaparás lehet és közben még sokszor engedheted belém a farkad tartalmát. Nagyon örülök neki,hogy ilyen okos gondolatot volt hogy feljöttél hozzánk.Remélem még sokszor fogsz megkefélni,mert imádom a hosszú és vastag farkadat.

Lassan megfordultam és elkezdte játszani a farkával ami alig volt tíz centi, de alig értem hozzá a nyelvemmel elkezdett nöni. Lassan bekaptam és elkezdtem szopni harapdálni.Ahogy nött a farka egyre jobban csúszott le a torkomra amit én nagyon is élvezettek fogadtam. Addig játszottam a farkával amíg elsült és az egész a számba és a torkomra ment és élvezettel nyalogattam szívogattam. Addig addig játszottam a farkával,míg megint megnött és megint teleélvezte a számat amit élvezettel nyeltem le. Ezen aztán elcsodálkozott mert közlése szerint ilyet még sose senkinél sem tapasztalt.

Mondtam neki,ha sürün jössz hozzánk mindig lesz ilyenbe részed.Lassan elszundikáltunk és az éjszaka folyamán még kétszer felébresztett és megkefélt. A másodig ébresztés után a farka bennem maradt úgy aludtunk el.reggel így talált ránk a férjem és közölte,nem gondoltam volna,hogy így együtt talállak benneteket ráadásul még úgy,hogy a gecis pinádba még benne van a Peti farka ami kezd lassan ébredezni is.Most már kezdem érteni miért akartál belemenni abba,hogy Peti kivegye a kis szobát és itt aludjon minden éjszaka, hogy legyen egy állandó fasz neked naponta 24 órában.

Ekkor felálltam majd bekaptam a férjem faszát és addig markolásztam szoptam amíg elsült a számban. Megkérdeztem töle most boldog vagy erre közölte,ha ezt minden reggel evvel ébresztett beleegyezem az itt lakásba,Ez nekem nagy eredmény volt, mert ettöl kezdve szabadon baszhattunk bármikor Petivel és nagyon sokszor elhívta a barátait vagy az üzleti partnereit,ha be kellett segíteni nekem is és élvezettel vettem,hogy ha szabadnapom volt reggeltöl estig basztak a férfiak. Késöbb amikor saját lakásba költöztünk akkor is a kis szobába lakott Peti és napjába legalább háromszor négyszer kefélt meg és sokszor fel is csináltak,de ez sose zavart.

De ez már egy másik fasza történet és majd azt is elmeséle söt,ha addigra meglesz a készülékem küldök hozzá fényképet magamról.
További Szextörténetek


Tetszik : 67 | Nem tetszik : 67
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like