Szextörténet keresése:

 

Örzse - Kirándulás a tanárnöm lába közé Elöször nyaltam pinát.


Még fiatal lány voltam amikor az egyik alkalommal a barátnömnél aludtam. neki két leánytestvére és egy fiútestvére volt. Náluk a családba ismeretlen volt a tabu téma és otthon mindenki meztelenül mászkált a másik elött.mikor levetköztek sokszor megfigyeltem ahogy az anyjuk kidütötte e seggét a nylon bugyija megmutatta,hogy a segge lyuka is nagyobb mint egyébként.Mikor egy év múlva elmentünk kirándulni az osztálytársnöimmel busszal három tanárnö jött velünk. Én az egyik tanárnövel kerültem egy szobába és eleinte kicsit furán éreztem magamat.
A tanárnö amint bementünk szobába lefeküdni azonnal levette a szoknyáját és végig a blúzát meg a bugyiját. mondta nekem remélem nem vagy szégyellös ,mert ha igen akkor légyszives vetközz meztelenre és szokjál hozzá,hogy egy hétig mi mindig meztelenül leszünk itt benn.késöbb odajött megfordított és megkért hajoljak le és elkezdte simogatni a fenekemet a bugyin keresztül. Eleinte ez nekem fura volt késöbb megszoktam és már jól is esett. Mikor bementem lezuhanyozni bejött és megcsókolta a fenekemet és mondta milyen kívánatos. Megkérdezte szüz vagyok e. Mondtam még igen az. Kár mert bevezettelek volna a szexualitásba,de még így is megpróbálom. és elkezdte nyalogatni a puncimat. ez érdekes volt még ilyet sem csinált nekem senki.

Késöbb megkért menjek oda hozzá és mikor fel akartam venni a pizsamámat mondta,hogy amíg itt vagyunk arra nem lesz szükség,mert meztelenül fogunk aludni. ez is új volt nekem, de aztán hamar megszoktam mint azt is,hogy folyton simogatta a puncimat mikor már félálomba voltam megkért tegyem meg,hogy megsimogatom a punciját is és ha nem restellem dugjam be a kezemet a puncijába. A te kezed még olyan vékony,hogy biztosan nagy élvezet lesz ahogy benne bányászol. Késöbb elmagyarázta nekem miröl van szó és én szívsen csináltam vele mindent. mikor bedugtam a kezemet egy kicsit viszketett az orrom és kihúztam majd véletlen a számhoz és az oromhoz ért a kezem és csodálkoztam rajta hogy jó illata van nem büdös. Dugd kérlek vissza .Miért vetted ki mondtam a tanárnönek és erre közölte,ha ketten vegyünk engem mindig Bözskének hívj és tegezzél,de mások elött nem. és ízlett és jó illata volt. ahogy megint bedugtam majdnem felment a könyökömig és ott bent kinyitottam a kezemet és simogattam,meg birizgáltam a pinája belsejét. Csodálatosan tudsz élveztetni.

Vagy egy órán keresztül játszadoztam a kezemmel és megpróbáltam a másikat is bedugni, de az nem ment és csak a kézfejem ment bele a puncijába. mikor kihúztam mindketten elkezdtük nyalni a kezemet,mert neki is ízlett a nedve.Közben a seggébe is be akartam tenni a kezemet, de oda nem ment még egy újam se. Mondta a tanárnöm az még szüz.
Reggel mikor felébredtünk kinyalt a tanárnö és lemosdottunk és elmentünk kirándulni estére már könnyebben ment minden mert már nem kellet sokat magyarázni nekem.estére már a másik kezem is majdnem olyan mélyen becsúszott a pinájába mint a másik kezem a harmadik este már szabadon járt ki be többször is. sajnos letelt a kirándulási idö és haza kellett mennünk. Pár év múlva megint elmentünk kirándulni, de ez ,már egy másik történet lesz. 

Tetszik : 2 | Nem tetszik : 2

like        like