Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Sokszarvú - Közösen keféljük a feleségemet íimádom,ha leszophatom a nejem kaniját


Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik táncmulatságon a feleségem közölte szeretnék lefeküdni egy sráccal,mert az elöbb kivettem a farkát és nagyon tetszett, de azt akarom,te is ott legyél.Elmentünk egy közeli szállásra ahol a srác a barátaival alszik és lassan levetköztettük közösen a feleségemet.Ezt mindhárman nagyon élveztük,különösen amikor kibuggyantak a mellei és szabados simogattuk és harapdáltuk. Még soha ilyen élményem nem volt és amikor már nem volt rajta semmi ruha a srác hanyatt lefeküdt és a hátával ráfektette a feleségemet ös a srác a pinájába dugta a faszát a kezét a mellére téve markolászta.

Én elöröl próbáltam bedugni a farkamat a feleségem pinájába ami eléggé nehezen ment és végül úgy sikerült,hogy addig nyalogatta a pináját a nyelvemmel míg tágabb nem lett. Sokszor elöfordult,hogy a srác fasza kipattant a feleségem pinájából és azt is akaratlanul is bekaptam és késöbb már szinte vártam,hogy kiugorjon mert kezdtem megszeretni a srác fasza fejét. Lassan sikerült belenyomnom a farkamat a feleségem pinájába és elkezdtük ketten baszni. A feleségem nagyon élvezte ezt a fajta kefélést és még kefélés közben elmondta,hogy otthon sokszor csinálták ezt az unokaöcsémmel és a barátjával is.Remélem ti is teleengeditek a pinámat gecivel.

A második menetben a seggét vettük figyelembe, de a srác nagyon hamar kielégült és,hogy ne menjen kárba bekaptam a farkát és a torkomra engedte a zacskója tartalmát. persze a feleségem rögtön szájon csókolt,hogy neki is adjak belöle. Ettöl kezdve a következö szünet elött megint elmentünk a másik szobatárával baszni a feleségemet,majd miután azzal is kielégítettük egymást a többi három is beszállt a közös baszásokba. A legutolsó az többször is leszopta a farkamat,míg a többiek sorra megint megbaszták a feleségemet. Persze amikor eljöttünk tölük már világos volt és a nejem is csak egy szál semmibe ült be az autóba, és így mentünk hazáig. Otthon aztán kiszállt a kulccsal felöltözve és kinyitotta a kaput közben mutogatta magát a szomszédoknak amiért nagyon is megdicsértem.

Egy hét múlva megint elmentünk egy buliba az orvos bálra.Az anyám jött vigyázni a gyerekünkre és felháborodva közölte velem,hogy ezzel a melltartóval nem engedi ki a nejemet,mert olyan mint hanem lenne semmi rajta. Igaz is direkt azért vettük,hogy minél többet lehessen látni a szép formás melleiböl.Persze rögtön másikat vett fel és elnézést kértünk. Majd elindultunk. az elsö emeleten levette a blúzát a nejem, kikapcsoltam a takaró melltartót és az áttetszöt vette fel,majd amikor belebújt volna a blúzába, jött felfelé két fiatal srác és megdicsérte a melleit. Odaléptek a feleségem elé és kivették a melleit,majd elkezdték simogatni és csókolni. Mondták is ez olyan szép,hogy kár eltakarni.lassan elengedték,bárnem szívesen és megkérdezték melyik bálba megyünk,mikor közöltük mondták sajnos ök az agrárra mennek.

Már a bejáratnál is nagyot néztek a kapusok.Késöbb megkerestük az asztalunkat,majd elmentünk táncolni Sajnos nagyon hamar lekérték tölem a feleségemet és így mások is élvezhették a melleit és a csodálatos szoknyáját ami majdnem végig fel volt hasítva. szerencsére ezt az anyám nem vette észre,mert akkor el sem engedett volna a bálba.Már régebben megbeszéltük a feleségemmel,hogy majd az orvos bálra olyan szerelésbe megyünk el ami alig takarja a testét és azzal és annyit baszik amennyit csak akar.Alig kezdödött a szünet a nejem és a táncpartnere elment az egyik elöadó terembe és majd már megkezdödött a tánc amikor kijöttek. Miután megint táncolni vittem mondta,hogy nincs rajta bugyi,mert az utálatos koma a faszát amikor elélvezett beletörölte a bugyimba és gecisen még sem vehettem fel.Az egyik táncnál elfelejtetem,hogy nincs rajta bugyi és kidobtam a táncnál és persze a szoknya része egyböl felrepült és megmutatta a táncosoknak a csupasz seggét. Persze nagyon hamar megint lekérték és alig ért végig a tánc már mentek is fel a ugyanoda baszni.

Mint késöbb kiderült ez a koma két másik társával együtt bevitte a szállóra és levetköztették és megbaszta mind a három,majd még jöttek be hozzá ketten és azok is megbaszták. Szerencsére mondta a szállóba volt zuhanyozó és bement,hogy lemossa sok gecit, de bementek a srácok és a zuhany alatt megint megbaszták.Mikor kijöttek már ment a tánc és a lépcsön összefutott a volt fönökével aki elhívta magához,majd bevitte egy másik helyiségbe és ott a két fiával megbaszták közölte a feleségem.Mondta,már nagyon kikészültem,mert ennyien még nem baszták meg egymás után.Eddig ha mindenkefélést beszámítok 15-en basztak meg és annyi gecit nyeltem,hogy szinte jólesik a tömény pia.

Mikor megint megkeresett és elmondta ezeket hozták a kaját letették az asztalunkhoz és megettük. Persze elötte ittunk egy keveset.Alig ettünk meg kezdödött a tánc és már az asztal mellöl vitték el a feleségemet táncolni. Párperc múlva láttam,hogy két pár közrefogott ,és négy leányt és elmentek a szállóra.A feleségem három óra múlva került elö és úgy ki volt dekorálva-szíva harapdálva,hogy alig ismertem rá. A bulinak vége volt és én éppen a pincérasszonynak a lába közül jöttem ki amikor megláttam a feleségemet. Azonnal mentünk is haza.

Mivel már világos volt és a szoknyája is el volt szakadva az egész puncija gyönyörüen kilátszott a szoknya alól. Melltartója is le volt szakadva és a blúza is ezért a nem törödtünk vele,hogy az úton végig kilátszottak a mellei amit ém nagyon csodásnak tartottam. Már majdnem haza érkeztünk amikor megállított bennünket négy srác és sorba megbaszták a feleségemet.Mikor a lépcsöházba érkeztünk felvette a zárt melltartóját és úgy mentünk be a lakásba.Szerencsére az anyám aludt és nem ébredt fel ,mire bementünk a fürdöbe és levetköztettem majd beállt a zuhanyozni,amikor is én is beálltam mellé. Zuhanyozásközben elmondta szép csendben,hogy az öt srác és a hat leányzó folyton a pináját markolászták és a lányok a kezüket is feldugták a pinájába söt az egyik a segge lyukát is megcélozta a kezével,majd két srác a seggét is megbaszta.

Ez a társaság olyan szemét módon bánt vele,hogy mindene nagyon fáj. Mondta tudod,hogy imádom a nöi testet és kinyalnom a nöi pinát és a nök seggébe is bedugom a nyelvemet, de amit ezek csináltak az nem volt mindennapi. Ráadásul az egyik ismert az agrárról és mondta,hogy majd megkeresnek és megint bevezetünk az igazi kurvák és leszbikusok körébe.Annak idején amikor megismerkedtünk és elkezdtem veled járni már akkor elakartam ezt mondani neked, de aztán,hogy feleségül vettél már nem piszkáltak többé. De most megint el kezdték a szemétkedést. Már olyan sokszor felszarvaztalak,hogy nem tudnám megmondani hányan, de remélem nem kell a csajokkal az utcasarkra kiállnom.

Persze másnap vasárnap lévén csak majdnem délben ébredtünk fel.Az anyám meg ebédre várt bennünket. A lakásunk egy jó félórára volt a lakásuktól és gyalog kellett megtennünk az utat,hiszen gyerekkocsit is kellett tolnunk. Mikor az anyám elment és a nejem bement megint zuhanyozni bementem és csináltam róla fényképeket.Emiatt nagyon morgott, de közölte vele csak semmi morgás,mert majd ha itthon leszünk és szoptatod a gyereket majd közben is csinálok rólad felvételt.

Úgy is történt,mert mikor befejezte a szoptatást elöbb az egyik melle volt kint és úgy csináltam felvételt róla majd a másik mellét is kivettettem vele és az egész felsö testéröl és az arcáról is csináltam felvételt.Késöbb levettem róla a köpenyt és a bugyiját,majd különbözö felvételeket csináltam róla különbözö pózokban.Ez egyáltalán nem tetszett neki és mikor kiállítottam a teraszra meztelenül éppen a szembe levö házból kinézett az erkélyröl egy idös férfi átszólt igazán szép látvány. Megkérdeztem nem akarja esetleg közelebbröl megnézni,mire közölte azonnal átjön.

Át is jött majd kiküldtem amikor csengetett ,hogy engedje be , de közben mást is beengedett mondván,ha az öregúrral dugnom kellakkor ezzel a fiatallal is csinálom és közben csinálhatsz képeket.Egész este és még a gyerek szoptatása közben is baszták a feleségemet és rengeteg felvételt csináltam.Közben a fiatal srác megkérdezte nem csinálnék e fényképet a feleségéröl is amint keféli és mással is dug, de nagyon szívesen. persze azóta mindkét asszonyból csodálatosan kefélö csaj lett akit bárki megdughatott,ha megengedte,hogy fényképezzem akár a feleségével is.

További Szextörténetek


Tetszik : 100 | Nem tetszik : 85
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like