Szextörténet keresése:

 

Nándi - Szépséges felségem Táncolások szünetében közös kefélések2


Mint elmondtam nagyon élvezem amikor a feleségem gyönyörü testét simogatják és kefélik a fiatal kemény farkú fiuk.
Hétfön amikor zárva volt a mulató elmentünk a zárt helyiségbe és csodálatos vacsorával vártak bennünket, melynek során a tortát úgy készítették el,hogy a feleségemet is belefogták a tortába és róla kellett lenyalogatni a tortahabot.

Persze ez fantasztikus kefélési orgiához vezetett,mert mindenki meztelen volt és rendszeresen leszopta öket majd mindenki megkefélte és az összes gecit a turmixgépbe téve tejszínhabbal leöntve közösen itták meg az asszonyok. A legtöbb pincérnek az asszonya is ott volt akár csak a fönök felesége is és közösen használhattuk öket is.A buli reggelig tartott és megfogadtuk,hogy szeptemberig minden utolsó hétföjén ilyen bulit csapunk ahol minden asszony a közösbe van befogva.

Volt egy pincérgyerek akinek még fiatal volt a felesége és alig múlt el 18 éves, de olyan hevesen tiltakozott amikor ki akartuk hagyni mintha már nem is egyszer megtiltották volna a keféléstöl. A férje maga is csodálkozott ezen és közölte nem gondolta volna,hogy ekkora kurvát vett feleségül,mert a csaj azt a srácot amelyiket elkapott azt teljesen tisztára szívta ki és nem engedte másnak át a srác gecijét.imádta a nöi puncit is és nagyon szerette a nöi kezek becsúszását a pinájába. Mikor vége volt a nyaralásnak és bezárt a bár az idény végén megígértük,hogy találkozunk majd megint és elmegyünk mindnyájan Egyiptomba egy közös nyaralásra. Mindenki eljött , de hazafelé már a fiatalasszony nem jött a férjével hanem ottmaradt az egyik arab ürgénél.


 

Tetszik : 13 | Nem tetszik : 11

like        like