Szextörténet keresése:

 

Lajkó - Feleségem vizsgáztatása A fönökével való kefélések


Feleségem alig múlt harmincnyolc amikor egy új állásba került és ott nagyon jóba lett a fönökével. Egyik szombati napon felkeresett bennünket és késöbb kint a konyhába kihívott és kérte menjek el és ne jöjjek vissza két óráig,mert a fönöke azért jött,hogy megbassza.Mondtam neki eddig indig a moziba szedted fel a kefélö partnereidet és én is kefélhettelek közben. Most viszont azt kérte a fönököm,hogy ne legyen senki ott. Ha ott lehetek és közben én os fogdoshatlak akkor amikor már beletette a farkát a szádba és majd a puncidba elmegyek és két órán keresztül baszhattok mint a kutyák is szoktak.Erre bement,majd kis idö múlva kijött és behívott.

Leültek a sarokheveröre amit ajánlottam,mert így a szembe levö házból szépen rá lehetett rájuk látni és elkezdte simogatni az asszonyomat. Már régen nem csak az én asszonyom volt,bár két gyerekem is volt már töle, de mióta házasok vagyunk már vagy kétezren megbaszták és sokszor én is élvezhettem a közös keféléseket. Persze lassan benyúlt a blúzába és elkezdte simogatni,markolászni a melleit majd levette a blúzát és a mellemelöjét. Mikor már mind a két mellét összeszívta és megharapdálta benyúlt a két combja közé és elkezdte simogatni a bugyin keresztül a punciját. Lassan felállította és lehúzta a szoknyáját,majd amikor visszaült odahajolt hozzá szájon csókolta és közben a két kezével lehúzta a bugyiját.Már csak a harisnyatartó és a harisnya maradt rajta ,de azt nem vette le neki. Ekkor megint elkezdett vele csókolózni és lassan a mellét csókolta a köldökét és a lábait szétnyitva a punciját. Persze a puncija nem zárt teljesen a sok férfi kefélésétöl és szétnyílt , de ez nem zavarta söt dicsérte milyen aranyos a puncija és milyen szépen majdnem teljesen záródik. Jó lenne ha rá tudnád beszélni a férjedet arra.hogy dugja meg a feleségemet és én mindig megmondom mikor jövök hozzád és ö meg a feleségemnél lenne a lába között.

Lassan letolta a nadrágját,mire a feleségem letolta a gatyáját és az elöugró faszt bekapta a szájába. Most láttam meg,hogy a fönökének körülmetélt és ez az amit annyira szeret a feleségem.Mikor kiélvezte a fönöke faszának a szopását és totál merev lett a fasza kihúzta a szájából és kérte tolja be a faszát és dugja meg. Ekkor felálltam és közben véletlenül a függönybe kapaszkodva elhúztam azt annyira,hogy be lehessen látni. Fogtam magamat kimentem a fürdöszobába kivertem a farkamat majd lehajolva leszoptam saját magamat ,bár ezt már menet közben is szívesen megcsináltam volna többször is. Mikor jó két óra múlva visszamentem akkor zuhanyozott a feleségem és mondta gyere be. Hát úgy nézett ki,mint akit összevissza martak és szívtak a pinája is ki volt harapdálva és vérzett is a szélein.Persze segítettem neki timsóval elállítani a vérzését és mondtam neki legyen szíves megmondani a fönökének,máskor ne harapjon ki belöled semmit ha nem akarja,hogy megsimogassam.

A következö héten kimentem a megbeszélés szerint a munkahelyére és megismerkedtem a fönöke feleségével aki egy jó negyvene csinos ,nett karcsú teremtés volt felhasított közepesen rövid szoknyába és szép mellekkel,ami nagyobb volt valamivel a feleségeménél. Aztán a hétvégén szombaton egy jó ürüggyel kimentem hozzá aki egy szál pongyolába fogadott, mely alatt egy melltartó egy kombiné egy harisnya nadrág és egy minibugyi volt. Behívott és leültünk a nappaliba majd felállt és hozott be poharat és kólát, magának meg egy kis sört.Beszélgettünk majd megkérdezte ugye a férjem az elmúlt szombaton baszta meg a feleségét? Én csak hebegtem és hápogtam,mert nem gondoltam volna,hogy ilyen nyíltan megkérdezik ezt tölem. Ezt onnan gondoltam,mert nekem van egy orvos barátom akinek az esküvöje egy héttel ezelött volt és elötte vele keféltem mindig és ezt megtudta a férjem és ö erre rákapott a feleségedre.letegezett,majd megittuk a pertut, de közben szájon csókolt és benyúlt a nadrágom elejébe és megfogta a farkamat.

Ekkor felállt és átkarolta a nyakamat majd bedugta a nyelvét a számba egészen a torkomig lenyomta. azt hittem megfulladok mert ilyen még sose történt velem.Lassan levetköztettük egymást és lehajolt,majd bekapta a farkamat és a golyóimmal kezdett játszani.Én simogattam a melleit és bekaptam a bal oldalit és az egészet a számba szívtam.Erre megszólalt,most a másikat is szívd be. Ezentúl légy szíves sürübben szívd be az sem baj ha beszívtad és leharapod,mert ez annyira feldobott engem,mint még semmi.Majd felállt és elment telefonálni és valakivel beszélt.Pát perc múlva csengettek és ö ahogy volt anyaszülte meztelenül kiment ajtót nyitni és beengedett egy fiatal férfit akit bemutatott,majd közölte,hogy egy ügyes urulógús aki hétfön megy nászútra a feleségével.Megmutatta beki a farkamat,mire az megfogta a farkamat és a fasz fejéröl lehúzta a bört és egy nyisszantás és teljesen lecsúszott a makk alá a faszom fején lévö bör.Majd leöntötte egy kis valami folyadékkel amitöl azonnal elmúlt a fájás és nem vérzett. Majd a csaj megköszönte és kiengedte az ajtón. Én nem tudtam hirtelen szólni semmit amin elkezdett az asszony nevetni.

Nem volt jó amit csináltattam veled kérdezte,de aztán leesett a tantusz és hálásan megköszöntem.Majd ráült pár perc múlva a farkamra és amíg háromszor telibe nem élveztem addig le se szállt rólam.Mikor leszállt se fájt a farkam és nem is vérzett, ekkor bekapta a farkamat, de ledöntöttem az ágyra és kinyaltam a nagy pináját. annyira jó volt,hogy a kezemmel is befértem a szétkefélt pinájába,hogy legszívesebben a fejemet is bedugtam volna,hogy belülröl is kinyalhassam.Meg is mondtam neki. Nagyot nevetett és szájon csókolt örömében.sajnos hamar lejárt az idö és alig jöttem ki a társasházból már láttam is megékezni a férjet. Hát az útólsó pillanatban jötte el.

Ezt a cserét csinálgattuk majdnem minden hétvégén és aztán ahogy kitavaszodott mondtam a feleségemnek meg kéne oldani,hogy elmennénk valahová ahol négyesbe lehetnénk és felváltva kefélhetnénk benneteket vagy egyszer egyiket máskor másikat dugnánk meg mindkét lyukban.A feleségem egy szál köpenybe fogadott és látni lehetett,hogy nemsokkal elötte valaki még megbaszta a fön9ke után.Mondtam neki,mire közölte,hogy van egy új barátja egy néger srác akinek harminckét centis fasza van és úgy kitölti a pináját,mint még senki sem. Honnan jöttél rá kérdezte,mire közöltem,hogy még nem fürödtél meg utána ugye ,beleegyezö válasz volt,mire közöltem hogy az arcodon érezni lehetett,hogy a löket amit a szád mellé ment nem lett letörölve az arcodról.

Mondta igazam van,mert a srác annyit nyomott a számba,hogy már kifolyt és be kellett csuknom,hogy le tudjam nyelni a zamatos gecijét.annyira fonom volt. Igen mondta és olyan sürü volt amit még sose senkitöl sem kaptam.Elment lefürdött majd bementem a fürdöbe és kivittem az ágyra és megbasztam,majd a kefélés hevében sikerült a seggét is megbasznom ami nagyon jól esett és ráadásul ott még a saját bevallására is szüz volt.Mikor kihúztam a farkamat és bár egy kicsit szaros volt szó nélkül bekapta,mert le akarta harapni, de aztán megérezte,hogy valami változott és kiengedte a szájából,majd gyönyörködve nézte. Ettöl kezdve sokkal többet engedett meg nekem és mindig kérte,hogy a kefélések során mindig dugjam meg a seggét is.

Persze megbeszélte a fönökével a kirándulást és elmentünk pár hétre négy napra egy tömény baszási hétvégére amikor is mindkettöt megbasztuk egyszerre is, Az egyik este amikor elmentünk kajálni és a kaja után a két asszonyt felkérték táncolni azok közölték,hogy mind a két srácot meghívták éjszakára,hogy mindkettöjüket lehessen egyszerre baszni két fasszal.Még aznap éjszaka a két asszony kiment csak úgy meztelenül kikísérték a két srácot és nem engedték el,mert behoztak még kettöt és hárman basztuk reggelig a két asszonyunkat.Persze mikor elélveztünk mindig az asszonyok szájába mentünk el. Reggel mondtam is jó lesz ha hazamegyünk,mert a végén a két asszony annyi komát szed fel,hogy mi már nem kellünk majd nekik és elzavarnak és ök itt maradnak kurváknak.Hazafelé jövet a két asszony ült elöl és egyiköjükön sem volt semmi ruha.Persze majdnem karambol lett belöle.
Ez még így folytatódott egy pár éven keresztül.


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 3

like        like