Szextörténet keresése:

 

Bözsi - Imádom a lányokat és a férfi farkakat legföbb vágyam nyalni ls szopni


ég egészen fiatal voltam amikor az egyik barátnömnél aludtam és éjszaka kimentem a budira. Mivel bent nem volt WC így a kutyák elkezdtek ugatni és a leányzó anyja kijött megnézni miért ugatnak a kutyák.Mikor meglátott,hogy jövök ki a budiból odafutott és alám nyúlt megmelegítve a kezével a fenekemet is.Ez nagyin is jól esett,mert odakint hideg volt.Közben félrefordítottam a fejemet,mert nem tudtam mit akar és így a szájamat csókolta meg majd amikor kinyitottam a számat a nyelvét is bedugta a szájamba.Ezt miért kaptam kérdeztem,mire közölte csak az arcomat akarta megpuszilni és felmelegíteni, de ne haragudjak,hogy szájon csókoltam és a nyelvem is becsúszott a szádba.Nem haragszom mert nagyon is jól esett bár még sose kaptam nyelves csókot senkitöl sem,de nagyon ízlett és élveztem is. Akkor gyere be az ágyamba és ott felmelegítelek. Mikor bemásztam hozzá már nem volt rajta semmi ruha és élveztem ahogy a kezem hozzáér a testéhez. Lassan elkezdte simogatni a melleimet és a hasamat meg a fenekemet,majd a combjaimat,

Közben én is levettem a hálóingemet és megfordultam,mert kíváncsi voltam honnan jön az az izgató illat a paplan alatt. Mikor rájöttem befészkeltem magam a lába közé és elkezdtem nyalogatni a punciját és bedugtam a nyelvemet is.nem sokára az én puncimat is elkezdte nyalni a barátnöm anyja és ekkor odajött a leányzó apja is és az is simogatta a pinámat majd bedugta a farkát is belém. Mikor észrevette,hogy én nem a felesége vagyok,már nem voltam szüz,mert a farkával elvette a szüzességemet ami kimondottan jól esett és nem akartam,hogy abbahagyja.

ettöl kezdve rendszeressé vált,hogy elmentem hozzájuk,mert a leányzó apja rendszeresen megdugott. Utána a leányzó anyja meg kinyalta a pinámat és kiszívta a férje gecijét belölem.Persze amikor az évben elmentünk kirándulni és az egyik barátom,osztálytársam megsimogatta a fenekemet meglátta az egyik fiatalabb tanár és elhívott félre ebéd után,hogy szeretne velem beszélni. Megkérdezte,szüz vagyok e még,mert látta,hogy az egyik osztálytársam alám nyúlkál,mintha már dugott volna velem. Mondtam neki már nem egyszer megdugott, de nincs abból semmi,mert mindig vigyáz rám. Erre megmondta,hogy ö is szívesen megdugna, de azért neki börtön járna ha megtenné,mert még 14 éves sem vagyok. Mondtam neki,ha vigyázz rám és nem csinál fel akkor én megengedem neki mert már keféltem férfival és bizony sokkal jobb volt,mint a fiatal srácokkal dugványozni. Erre beljebb mentünk az erdöbe és ott levettem magamról mindent és elé guggoltam,majd bekaptam a kigombolt nadrágjából merevedö farkát és élvezettel kezdtem szívni nyalni,harapdálni. Pillanatokon belül elélvezett és az egészet a számba engedte és alig bírtam lenyelni,mert ízlett és öblögetni akartam a számban és élvezni a finom ízét is. Egy hétig voltunk a hegyekbe és ott minden nap kétszer sikerült leszopnom a tanárt és élveztem a kezének simogatását a testem különbözö részein. Persze amikor hazamentünk és megkezdödött a szünidö már nem tudtunk mindig összejönni.

Lassan elkerültem egy közeli városba ahol összejöttem egy tanárnövel aki elhívott a lakására korrepetálni és ott találkoztam megint a tanárral és ott derült ki,hogy azok egy házaspár voltak.Így aztán az egyik nap a feleséggel enyelegtem a másik nap a férjével szoptam és keféltem. Lassan eltávolodtam tölük,mert egy séta alkalmával három srác az utcán elkezdett molesztálni és odajött egy öregúr és elhajtotta a srácokat. Ezért hálából mindig az öreggel élvezkedtem. Mindig is szerettem az öregeket,mert azoknak nem volt annyira kemény a farkuk és az jobban esett mintha nyársba ültem volna bele.

Késöbb is amikor már férjhez mentem még akkor is eljártam az öreghez és ott rengeteg fiatal sráccal dugtunk és én természetes dolognak tartottam,hogy az ott lévö srácok valamelyike mindig megdugott és szoptattak is rendszeresen.sose gondoltam arra amikor már férjhez is mentem,hogy ez egy megcsalás mert én mindig szerettem ha bárki belém teszi a faszát és belém is élvez. Késöbb amikor már férjhez is mentem és megismertem a férjem unokaöcsét és a férjem keresztapját mindketten is rendszeresen basztak.

Nem egy alkalommal még mindkettönek a barátaival is keféltem mert nekik is és nekem is nagyon jól esett a kefélés és a z idösödö férfik sokszor pénzt adtak azért,mert hajlandó voltam nekik takarítani és akkor mindig meztelenül voltam náluk és rengetegszer le is szoptam öket.persze ez a sok baszás azt is eredményezte,hogy elvesztettem a karcsúságomat és inkább nagyobb hájas lógó melleim lettek. Egy kicsit elhíztam és eldeformálódtam, de senkit nem zavart az mivel szeretettel keféltem mindenkivel.

Volt olyan idöszak amikor elmagyaráztam a hülye férjemnek,hogy pénzt keresek egy kis takarításért,pedig azért kaptam a pénzt,mert hajlandó voltam a srácok lakásában meztelenül fogadni a fiatal fiukat és megengedni nekik,hogy engedjék bele a farkuk tartalmát a pinámba vagy a számba. Volt persze olyan idöszak is amikor egy volt ismerös futtatott és nem az utcán kerestem a pénzt,hanem elvitt a lakásra és ott kellett lennem és fogadni a koma barátait is. Az egyik alkalommal két napig voltam egy házaspárnál akik meztelenre vetköztettek és valósággal szexrabszolgát csináltak belölem,mert a két nap alatt negyvenen basztak meg, de nemcsak a számat és a pinámat baszták,hanem a seggemet is.

persze ilyenkor mindig voltak asszonyok is akikkel szintén enyelegnek kellett és azok is megbasztak kézzel vagy müfasszal felcsatolva.Nemrég összefutottam egy régi barátnömmel akivel közösen is jártunk srácokkal baszni és megállapítottuk,hogy hányféle nemzetiségü férfivel keféltünk már. Persze kiderült ,hogy a csaj járt az indonéz szigeteken ahol orángútánnal is kefélt egy fél évig rendszeresen még tizenöt éves korában. eddig keféltem magyarral,kelet és nyugat némettel ,orosszal románnal csehvel lengyellel franciával svéddel finnel kínaival japánnal mongollal arabbal négerrel szudáni négerrel burmaival és núbiaival és angollal amerikaival és ki tudja még,hogy amerikai, tájföldi és a német kuplerájokban milyen nemzetiségü srácok vagy férfiak keféltem meg. lehet volt annyi ahány napot megéltem már mert ha nem vagyok otthon mindig hajlandó vagyok bárkivel elmenni szobára,csakhogy tudjak egy jót baszni.Hiszen ez az életem értelme. 

Tetszik : 15 | Nem tetszik : 19

like        like