Szextörténet keresése:

 

Lajkó - faszfejek a feleségem szájában élvezetek


Még fiatal házasok voltunk amikor elhívtak egy eljegyzésre bennünket.

Eléggé sokan voltunk bár én a felét sem ismertem, de a feleségemet mindenki szájon csókolta amikor bementünk. Mikor megkérdeztem miért csókolnak szájon közölte,hogy a legtöbbjüket már még leánykorában ismerte,hiszen elmondta a találkozásunkkor hogy a falú lakosságának a legtöbb férfivel kapcsolata volt. Késöbb a mikor már hoztak szendvicseket is és piát sokszor láttam,hogy némelyik férfi az ölibe is ültette a feleségemet,majd elkezdte simogatni a szoknya alatt a combjait, de volt olyan asszony is aki míg a férje simogatta a feleségemet benyúlt a bugyijába és a punciját simogatta.

Mikor észrevette,hogy nézem ahogy fogdossák odajött és elkezdte kigombolni a sliccemet,majd elövette a farkamat és elkezdte szopni.Megkérdezte ugye jól esik. Mondtam neki ezt mégis máshol kéne csinálnunk,miért kérdezte már leszoptam négy srácot akiket nem zavart,hogy a felesége közben a seggemet nyalta. Közben megérkezett egy munkatársam is aki éppen albérletet keres és én már mivel megbeszéltem a feleségemmel bemutattam neki.

Kis idö múlva eljöttünk és útközben elkezdtem simogatni a combját, a szoknyája meg lassan felcsúszott és akkor vettem észre,hogy nincs rajta a bugyija,Mondta,hogy még az elsö öt percben levetköztette két férfi akik közül az egyik a völegény volt és a menyasszonnyal közösen kinyalták a punciját és a völegény testvére megdugta nyalás közben. Mi alatt beszéltünk a feleségem kigombolta a sliccemet és elövette a farkamat és megkért álljunk meg valahol,mert le akar végre szopni, de vedd ki a melleimet és simogasd mert azt nagyon szeretem még ha mások is látják esetleg.

Nem sok idö múlva már teljesen meztelen volt és az egyik erdöszélén kiszállt és odahajolt a motorháztetöre és megbasztam.Az,hogy közben mentek el autók mellettünk egyáltalában ami nem zavarta. persze az egyik autós megállt és amikor odajött kiderült,hogy a jövendö albérletes srác az aki szintén beszállt a kefélésbe és mikor megfordult a feleségem velem együtt a seggébe tette a farkát és addig baszta,míg bele nem élvezett,majd kinyalta az egészet.

Ezután átment a srác kocsijába és visszaszólt,hogy otthon találkozunk. Bár tudta a srác a címet mégis másfél óra kellett ahhoz hogy megérkezzenek,mert közben két barátja is megkefélte a feleségemet mint mondták. Otthon aztán csodálkozott egy pár aki jött lefelé és meglátta tök meztelen a feleségem aki a Józsi -így hívják az új albérlöt - faszát fogva jött felfelé. A Józsi hozott a másik kezében egy csomagot amit letett a szobájába,majd elment.

Közben csengettek és az a srác jött vissza akivel találkoztunk a párjával,hogy szeretné közelebbröl a feleségemet megismerni és felajánlja a feleségét nekem. Mikor bejöttek és bemutatkoztunk egymásnak a srácot Jánosnak az asszonykát Zsókának hívták.Leültünk a kanapéra és elkezdtem kihámozni a feleségét a ruhájából aki sokkal csinosabb volt mint a feleségem,mert 100 mellböséggel rendelkezett és olyan feszes mellekkel,hogy azt hittem átszúrja a kezemet. Nagyon szép formás segge és csupasz puncija volt és szép formás lábai.

Kiderült,hogy két hetes házasok, de a feleség a nászúton elkapta a férjét más lányokkal kefélni és azt mondta hogy addig nem fekszik le a férjével amíg valakikkel meg nem csalja ö is. Ettöl kezdve a felesége és a koma is nálunk voltak három napig és én rendszeresen keféltem és szoptattam a hölgyet.Természetesnek tartottam,hogy a feleségemet a férje keféli, bár a harmadik menet után már nem állt fel a fasza,hiába próbálta a feleségem szájjal is az ingerlését.Közben én éppen beleürítettem a zacskóm tartalmát a feleségébe,mire a férj kihúzta a farkamat és bekapta,majd kifejtette belöle a sok gecit, amit le is nyelt.

Közben a Józsi visszajött és ö is elkezdte baszni a feleségemet és az és kefélös kis fiatalasszonynak a férjét is aki egyre jobban élvezte,hogy szophatja a férfiak faszát.Közben persze besötétedett, de villanyt gyújtottunk és bár be lehetett látni az ablakon mit csinálunk nem zavart senkit sem.

Egyszer csak csengettek és a szemben lakó házaspár jött át,hogy ha lehetne beszállnának ebbe a közös játszásba és a férje csinálna filmet rólunk, mert ö már nem tud kefélni, mert nem áll fel egyáltalában a fasza és inkább filmez és a feleségét bárkinek átengedi.Persze mindenki belement ebbe és amikor két óra múlva szünetet tartottunk, mert mindenki megéhezett betettük a filmet a magnóba és lejátszottuk a müsort. Mindenkinek tetszett.

Én a szomszéd asszonynak és a felajánlott pár feleségének a punciját simogattam és élvezhettem ahogy dugják a feleségemet is.Ez egész éjszaka folyt és közben elhajlott a társaság és amikor felébredtem a szám a Zsóka csupasz puncija alatt volt, míg a farkam a feleségem szájában.

Késöbb a három asszony felvett egy ruhát és lementek a boltba. bevásárolni, mert elfogyott a kaja ,pia. Mikor visszajöttek már a lépcsöházba levetköztek és az akkor munkába induló férfiak gyönyörködhettek bennük. Egész nap felváltva keféltük az asszonyokat és itattuk a farkunk tartalmát némelyik emberrel is. Ez a felállás több mint egy évig ment végül azért maradt el mert sikerült a szembe lakó asszonyt és a Zsókát felcsinálni és mivel már a hetedik hónapba voltak nem akartak megint mindenkivel kefélni.

A feleségem meg új partnereket hozott fel akikkel rendszeresen keféltük és én is rákaptam a srác faszára és egyre jobban megkedveltem a férfi gecit és arra biztattam a feleségemet bárkivel kefél is mindig hozza haza a pinájába a beleengedett gecit,hogy kinyalhassam.Sokszor elmentünk táncolni is és örültem mindig ha a szünetekben kiment a feleségem valakikkel baszni, mert akkor biztosan én is kaptam a számba egy kis finomságot.

Mostanában már van négy koma aki rendszeresen megbassza a feleségemet és utána rögtön kiszívom belöle a gecit és a koma megint teleengedi gecivel. Az elmúlt éjszaka úgy kefélte a feleségemet két srác,hogy a szám a segge alatt volt és valahányszor elélvezett rögtön a számba dugta a faszát és én bekapva a faszát leszoptam. Nagyon tetszett a dolog.Hihetetlenül jól esik,hogy a feleségem még mindig ilyen kívánatos,hogy bár lógnak a mellei, de rendszeresen basszák és én élvezhetem a srácok zacskójának a tartalmát.Nagyon örültem,hogy ezeket az élményeket leírhattam valahol ahol a közben dugják a feleségemet a srác és megyek kinyalom a feleségembe beleélvezett gecit. 

Tetszik : 6 | Nem tetszik : 6

like        like