Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |ózsua - eröszakos kefélések 1 német férfiak megeröszakoltak


Az egyik elmúlt nyáron elmentünk németbe kirándulni a feleségemmel. Az egyik nagyobb városba bementünk,hogy valami modern áttetszö blúzt és ruhát vegyünk a feleségemnek magamnak,meg kis sortot,mert nem szeretem a hosszút és a feleségemet is mutogatni akartam.Sikerült is habár nehezen tudtam rábeszélni,hiszen a blúz annyira volt átlátszó,mintha nem is lett volna rajta semmi.Szerencsére az eladó hozott egy olyan melltartót amit elfogadott a feleségem és ezen keresztül csak sejteni lehetett a melleinek formáját és bimbójának sugarát. Vettünk egy bikinit is és az eladó megsúgta,ha vizet ér megmutat jó milyen testet takar. Persze a feleségem meghallotta és ezért vettünk egy másikat is.Végül vettünk egy ruhát ami nem volt teljesen átlátszó, de sejteni engedte a test láthatóságát. Vettünk még egy munkaköpenyt egy világos pirosat ami alá nem kellett venni semmit és ezt azért akartam,hogy megvegyük,mert ha sétál a közeli erdöben a gyerekkel legalább mutasson valamit,mert mindig örültem neki,ha megmutatja a testét másoknak is.

Végül tovább indultunk és megálltunk egy kempingnél ahol ott éjszakáztunk. Lementünk egyet fürödni és nagy könyörgésemre az áttetszö bikinit vette fel a feleségem. Mikor bementünk a vízbe már lehetett látni,hogy gyönyörüen megmutatja a testének minden négyzet centiméretét. Eleinte morgott a feleségem,hogy menjünk ki és vegyük fel a másikat, de végül is meggyöztem és maradt rajta ez a bikini. Persze sokan megnézték különösen amikor kifelé jöttünk. Mondtam is neki mi lenne ha leborotválnád most a puncidról a szört, hiszen majd újra nö ha hagyod.

Kifeküdtünk a napra és pillanatokon belül megszáradt a vékony anyag és már nem látszott át - sajnos. Késöbb elmentünk kajálni az egyik ruhában amit vettünk és szerencsére nem vett fel se bugyit se melltartót és így ott is megmutatta a valóságot mindenkinek. Közben ittunk egy kis béliszt, de én amikor nem látta öntöttem az italába egy kis konyakot is ami még jobban feldobta az asszonyomat, ahogy kezdett spicces lenni.

Persze az étterembe táncolni is lehetett és az egyik szomszéd asztalnál lévö három komának az egyike odajött és megkérdezte elviheti a hölgyet táncolni. A nejem már szinte ugrott is és a táncparketten élvezte ahogy a kidobásnál lengett a ruhájának a szoknyarésze. Persze a sok forgatástól felemelkedett a szoknyarész és megmutatta a közönségnek ,hogy a hölgyön nincs bugyi. Majd lassan mindhárom srác megtáncoltatta és közben magam is elvittem táncolni.

Egy lassú szám közben mondtam a nejemnek,hogy a sok forgatás miatt a szoknyád annyira felúszik,hogy kint van a segged is mert nem vettél a ruha alá bugyit. Hát közölte,hogy összesen három bugyit hozott az egy hónapos kirándulásra,hiszen azt mondtam,hogy nudista kempingbe megyünk oda meg nem kell,Most meg csak erre az éjszakára álltunk meg itt és minek vegyen elö másikat.Ami meg rajta volt az meg már koszos. Mikor megkajáltunk elmentünk vissza a bungalóba lefeküdni, de a három srác is elkísért bennünket.

Miközben én a srácok közül a kettövel beszéltem a nejem a harmadikkal az egyik házhoz nyomult és egy jót kefélt a sráccal. Mikor befejezték a másik is megbaszta végül a harmadik is meg akarta baszni, de azt nem akarta engedni. Mikor odajött hozzám,hogy segítsek rajta. Levettem róla a ruhát és a bungalóba behívtam a harmadikat kefélje meg az ágyon a nejemet. Végül nemcsak a harmadik, de mindhárom srác megbaszta egyszerre is közben égett a villany én meg csodálattal néztem ahogy felváltva engedik a szájába a srácok a gecijüket.

Mikor megunták elmentek erre a feleségem csak úgy meztelenül kiszaladt és a tóba bement fürödni. Ez nagy hülyeség volt, mert mikor kijött elkapta négy srác és megeröszakolta mindegyik. Nagyon tetszett a müsor. erre visszament lemosni magáról a srácok gecijét és most már vigyáztam rá,hogy vissza tudjon jönni a szállásunkra. Persze én sem hoztam semmit neki és amíg végigmentünk a kivilágított úton sokan megbámulták.

Másnap aztán kora reggel útnak indultunk a következö helyszínre ami 300 km re volt és egy másik tó partján. Nagy örömére a feleségemnek itt is megeröszakolták a négy nap alatt vagy nyolcan és megbeszéltük,hogy elmegyünk egy olyan helyre ahol nincsenek ilyen sokan és kipihenheti a kefélések fáradalmait.Az az igazság sokkal jobban élvezi,ha eröszakosan kefélik,mintha simán szeretettel dugják a nagy pináját és élvezi ha a szájába élveznek el.

Találtunk egy olyan helyet ahol a közelben egy nöi zárda volt és itt kaptunk egy külsö helyiséget ahol nyugodtan napozhattunk senki nem zavart bennünket. Ez az idill tartott négy napig,majd az ötödik napon megjelent egy vörös reverendás pap aki meg akarta gyóntatni a feleségemet, de mire megértettük vele hogy mi nem vagyunk katolikusak a feleségemen már nem volt ruha és a papon sem a reverendája.

Kiderült ez egy olyan kolostor volt ahová azok az asszonyok kerülnek akiket valakik felcsináltak és a gyerekeket ott szülik meg,majd az egyháznak adják és a szülés elött hajlanak másokkal is kefélniük vagy késöbb ottmaradnak és mint kurvák folytatják az életüket,lefeküdve bárkivel. Nyolc pap volt itt akik közül négyen rendszeresen megbaszták a feleségemet és ketten mindig eröszakosan dugtak.Ezt nagyon élvezte a feleségem.

Pár nap után végül elindultunk ada ahol már vártak bennünket. De ez már egy másik történet lesz.
További Szextörténetek


Tetszik : 65 | Nem tetszik : 60
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like