Legutóbbi hozzászólások:
faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki | lalivagyok - Nagyon tetszik a történet. Izgató is. | faszpuka - szét baszott ez a sztori |


Szextörténet keresése:

 

Gregory - Utazás hálókocsiban 6 éjszaka 3férfi 1 nö ez az igazi felállás


Az egyik nyaraláskor megismerkedtünk egy Vlagyivosztoki orosz házaspárral akinek egy 14 éves fia volt.Mivel ök a szomszéd villát vették ki és a két telek között át lehetett járni a legkülönlegesebb idökben jöttek hozzánk,vagy mentünk hozzájuk. Az egyik alkalommal akkor léptem be hozzájuk amikor a anyját kefélte a 14 éves fia és amikor meglátott mint aki jól végzi a dolgát folytatta a kefélést.Ezen egy kicsit meglepödtem, de az asszony szólt gyere be nyugodtan ,mert nálunk ez természetes dolog. A srácnak már kifejlett hosszú farka volt és csak lestem,mert majdnem 30 centis hosszú volt és tetszett ahogy kihúzta az anyjából. Ekkor felállt és odajött hozzám,majd felhúzta a ruhámat és nekem is betette a faszát a pinámba csak úgy gecisen. Egy kicsit vinnyogtam,mert még nagyon kevés alkalommal basztak állva és ez nekem is új volt.

Nemsokára felébredt a ház ura és meztelenül bejött .Amikor meglátott bennünket rögtön a felesége szájába dugta a faszát.Késöbb átjött a férjem is és amikor meglátta mit csinálunk fogta magát és ö is levetközött és a fiatal srácot seggbe baszta.Ez nekem teljesen új volt,mert eddig azt hittem,hogy bi, de most kiderült,hogy homo is.Mikor mindannyian befejeztük a kefélést mondta,hogy megrendelte a hálókocsit telefonon és egy olyat kapott amibe négy ágy van egy pótággyal. Ez nagyon jó dolog lesz mert amíg hazaérkezünk addig is felváltva tudjuk dugni egymás asszonyát is.

Kimentünk az udvarra csakúgy meztelenül mindannyian és lezuhanyoztunk,majd felöltözve kimentünk az állomásra és a vonattal elmentünk a hálókocsis állomásra ahol elfoglaltuk a helyünket. A kalauz közölte,hogy a szomszédos fülkét két fiatal pár vette ki akinek az egyik hölgye közölte,hogy a másik ,vagyis a maguk valamelyikének a lánya. Mikor elhelyezkedtünk kinyílt a másik fülke közös ajtaja és az orosz házaspár másik gyereke jött be meztelenül,de a kezében egy termetes fasz volt. A kanijának a fasza. Bemutatkoztak,majd a csaj lehajolt és bekapta a farkam,míg a barátja a feleségem pináját kezdte nyalogatni.Na gondoltam most aztán jól bevásároltam,mert sokukon kell osztoznom a feleségemet illetöen is.

A feleségem a fülembe súgta örül ennek a fejleménynek,mert így alkalma lesz az orosz srácokat is kipróbálni. Amíg a hat nap alatt odaértünk sokszor nem láttam a feleségemet csak valamelyik orosz komával akik éppen baszták,de volt,hogy egyszerre többen is.Valahányszor elmentünk az étkezökocsiba kajálni az asszonyokon mindig egy vékony egyrészes miniruha volt és ahogy leültek mindig kilátszott a pinájuk.A pincéreknek a szeme biztosan megfájult,mert úgy bámulták öket,mintha sose láttak pinát. Mire megérkeztünk a nejem is közölte,hogy mind a nyolc pincért kipróbálta és egy volt igazán jól elengedve,mert amikor valahányszor megbaszta mindig fájt a méhe olyan hosszú és vastag volt a szerszáma.Töménytelen geci volt a farkában,mert volt olyan alkalom amikor négy percig ontotta a szájamba a gecijét.

Amikor megérkeztünk és elmentünk a lakásukba a másik két pár is odajött és folytattuk a közös baszás sorozatot.Ott derült ki,hogy az orosz házaspárnak van egy jól menö kupija ahol az asszony és a leányzó is rendszeresen kefél a kuncsaftokkal. Persze a nejemet is elvitték és mikor hazajött elmondta,hogy aznap reggel tíz órától kezdve este nyolcig tizennyolc férfi kefélte meg és ebböl kettö élvezett el a szájában.persze másnap elmentünk megnézni a kikötöt és délben bementünk egy matróz csárdába a hol az asszonyok úgy dugtak.A nejem közölte hogy kizárólag csak gumival keféltek,mert ki tudja mit szedtek volna fel a matrózoktól.

Innen repülövel mentünk fel északra a szibériai sztyeppére és néztünk szét ,majd másnap jöttünk vissza a kikötöi városba ahol másnap egész nap az asszonyok a kupiba teljesítettek szolgálatot.Az elkövetkezendö három nap megint tömény kefélésben volt részük,majd a nejem közölte,hogy a sürü baszásokért kapott annyi pénzt amibe az egész utazásunk került. Igaz,hogy a mellei ki voltak szíva a pinája se zárult, de a segge is megnött a sok keféléstöl, de semmilyen betegséget nem sikerült összeszednie.

Megígértették velünk,hogy jövöre vagy az azt követö évben is elmegyünk hozzájuk, de akkor ha lehet egy hónapra menjünk és akkor átmegyünk japánba is,hogy megismerje a feleségem a japán srácok kefélési igényeit és a potenciájukat. Az utolsó éjszakán még végigkefélte a teljes család férfi tagjai a feleségemet és persze nekem is jutott pár fiatal leányzó is ráadásul kaptam egyet aki még szüz volt aki aztán teljesen kicsavarta belölem a még meglévö erömet.

Mikor hazafelé jöttünk csak egy olyan kabint kaptunk ahol két ágy volt, de hosszas könyörgésre megengedtük,hogy egy pótágyat tegyenek be egy fiatal 16 éves fiúnak aki a házaspárnak a rokona volt.Így aztán hazáig is élveztük egymás társaságát is. Nagyon élveztem a fiatal srác faszát aki akárhányszor megbaszta a feleségemet utána mindig a számba élvezett el és a gecijét sokszor a feleségemmel osztottam meg. Hát szép kis nyaralás volt.Azért örülök neki,hogy ilyen csodálatos feleségem van aki ennyire szereti,ha kefélik és nem féltékeny.


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 5
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like