Legutóbbi hozzászólások:
Azon Tirol - Le ne nyeld a tazót! | Alfa Drománó - én a faszomra húztam a cipzárt, utána azon tirol tologattuk a diesel opelkt | Noémi - A táskám cipzárját lakattal lehet bezárni. A kulcsot a cipzáras mellzsebembe teszem. Ezáltal én vagyok a zárak úrnöje. | Pepper John - Esik az eso sut a nap enzos niki szivogat, hat a jacint mit csinal enzos gecivel pipal | büdös geci - rohadnál meg te féreg geci kutyás | Kutyaszex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! :) Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet: EMAIL: aknure@gmail.com Elöre is köszönöm leveledet! Kérdezz bátran! | KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit |


Szextörténet keresése:

 

Petre - Kefélögép: feleségem 1. nem szereti a bugyit és a kotont


Vagy harminc évvel ezelött találkoztam egy csinos 170 cm magas 95 mellböségü csajjal akit m,ár az elsö randin meg tudtam baszni. Aranyos aránylag fiatalosan nézett ki ,üde fiatal arcú kedves simulékony ,csodás szájú és nyelvü csaj volt akit élvezettel lehetett simogatni.

A tánc közben a kezem a fenekére csúszott és elkezdtem a bö miniszoknya alá tolni és meglepödtem,mert nem volt rajta bugyi. Mondta nem szereti, mert mindig útban van és bár a kidobós táncnál kilátszik a segge és a pinája is mégis inkább így szeret lenni. Igaz már párszor eleinte beleült valamibe és a segge piszkos lett, de nagyon szeretett beleülni a srácok ölébe. Most 26 éves és istentelenül szereti a férfiak szerszámát. Leginkább mindig rajta ülne még a munkahelyén is.

A fönöke is rendszeresen megbassza munkaidöben, de sokszor mással is szívesen kefél.Késöbb elmentünk az albérleti lakására ahol alig tettük be a lábunkat sikerült levetköztetni és ö is segített ebben. Hamar ágyba bujtunk és csodálatos technikával kefélt velem.

A következö hétvégén elmentünk egy üdülöbe a Balcsira ahol kivettünk egy szobát az egyik panzióban és a második éjszaka nyolcan dugták meg mikre észrevettem és nevetve mesélte el a kalandjait. Mondta, hogy sose zavarta hogy valakivel van, ha lehetösége volt mindig kefélt másokkal is. Renegeteg férfivel kefélt már és már majdnem a négyszázezer férfi farka járt benne. Imád a kutyákkal és lovakkal lenni,de szereti a lányok punciját is bányászni és kinyalni.

Volt a panzióban egy nagy darab férfi akinek a Wc ben megláttam véletlenül az irgalmasan nagy faszát és megkérdeztem töle nem dugná meg e a barátnömet. Mire ö belement és egy óra múlva feljött és letámadta a csajt,majd megeröszakolta, mert nem akart vele baszni. Örömmel néztem végig és csináltam felvételeket kefélése közben. Vagy három óra múlva kielégült a férfi és annyi geciit nyomott a szájába,hogy majdnem megfulladt töle. Kimentünk a strandra,persze ruha nélkül és élveztem ahogy bámulják a csajomat akinek még mindig folyt a pinájából a nagydarab srác gecije. Mikor egy hét múlva hazamentünk megköszönte,hogy ilyen szép emlékezetes hetet kapott tölem.

Mondtam neki,ha megengedi,hogy felcsináljam és a két gyereket összehoz nekem agy fiút és egy lányt, de tölem annyit baszhat egész életében amennyit akar és azzal akivel akar,mert engem nem zavar és imádom,ha látom ahogy döngetik akár egyszerre többen is.Lassan eléri a feleségem az egymillió faszt és megígértem neki ha megtörtént elviszem egy swinger clubba megint egy heti kiadós kefélésre.

Az elmúlt másfél évvel ezelötti külföldi nyaraláskor betértünk egy német swinger clubba ahol egymás után három napig azzal kefélt akivel akart és én végig gyönyörködtem ahogy szétbasszák.Ha bárhová megyünk és stoppol valaki csak srácokat szoktam felvenni és mindig hátraültetem,hogy használja menet közben is a csajt ami neki örömöt ad.

Megismerkedett ott egy arab férfivel aki az elmúlt éjszaka többször megbaszta és elígérkezett hogy elmegyünk hozzá a román farmjára ahol kipróbálhatja az állatait, mert van sokfajta kutyája lova még pónilova is. Persze van felesége is és az is nagyon fog örülni,ha mással is dughat nem csak a családommal,mert ö is lefekszik az apjával három fiútestvérével az én testvéreimmel,meg az apámmal is. Odahaza a farmon sose hord ruhát és sokszor a lovász fiúkkal is rengeteget hancúrozik.

Elmentünk és irgalmasan jó volt a feleségem nagyon élvezte e kutyák és a lovak hasszú vastag faszát, de ez más a másik történet lesz amit majd leírok.


 

Tetszik : 10 | Nem tetszik : 10
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like