Legutóbbi hozzászólások:
Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE | Szücs Koktél - Én is kukkopltam, de nem a nagyit hanem a nagynéném. a nagyi rajta kapott kivberte a faszom | Szücs Koktél - de beteg te jóég | Szilágyimi - én is hordok nöi bugyit rákok | Józsua - Bebasztam 2 kalinkát erre | Szücs Koktél - 39 évesen jártál középsuliba? te fasz | Józsua - Ez kurva nagy sztori, de ez mit keres itt? | Natika Karika - Belölem is az lett el használt mindenki | Józsua - S vitték az öt szál vörös rózsát is SSSS | Szét qulak - Az én nejem is ilyen LOL | Szücs Koktél - Az apu is buzi ! Neki is a feri megadta | Szücs Koktél - Meb borított a sztori tess! A kazán rakott meg engem | Szücs Koktél - éééé a maróti!!!!!!! |


Szextörténet keresése:

 

Bözske - betanulás a szexbe Szeretem a gecik fajtáját a számba


Még fiatal 13 éves gyereklány voltam amikor az egyik alkalommal amikor ott volt nálunk az egyik testi -lelki jó barátnöm akivel már sokszor kinyaltuk egymást és meztelenül kimentem az udvarra észrevettem,hogy a szomszédasszony meztelenül jött ki a lakásából és bement a disznóólba.

Rögtön szóltam a barátnömnek Julinak,gyere csak ki. Ó is meztelen volt,mert élveztük egymás társaságát,hiszen tudtuk,hogy a szüleim és a testvéreim,majd csak este hét óra felé jönnek haza és élveztük,ahogy lengedeztek a szép melleink és meredezve mutattak elöre. Mondtam a barátnömnek,hogy a szomszédasszony bement a disznóólba meztelenül és felmentünk a góré tetejére és onnan gyönyörüen beláttunk a disznó ólba.

Meglepödtünk,mert az asszony elkezdte simogatni a disznók nemi szerveit és ezért le kellett hajolnia ma disznószarba. Ez egyáltalában nem zavarta söt élvezte és még maga is bekente a melleit,majd s combjait és a nagy csupasz pináját.Aztán észrevettük,hogy az az egyik kandisznó felugrott az asszony hátára és a csavaros faszát elkezdte nyomni a pinájába ,de volt,hogy a seggébe csusszant bele. Az asszonynak a képén látszott ahogyan élvezi, majd segített a disznónak,hogy a pinájába is be tudja dugni a faszát.

Vagy tíz percig döfködtem mire leszállt a csajról utána egy másik disznó vette kezelésbe, majd egy harmadik és egy negyedik. Közben a csaj hátranyúlt és élvezte,hogy a kezeibe folyik a pinájából a disznógeci és elkezdte lenyalogatni a kezéröl.

Mikor abbamaradt a kefélés a disznók farka hirtelen visszahúzódott erre az asszony felállt és úgy szarosan kijött a disznóólból. A két nagy kutya rögtön az asszony körül ugrált és próbáltak a hátára ugorni. Mikor a csaj megbotlott és térdre esett a nagyobbik kutya hátulról ráugrott az asszonyra és egyböl betalált a disznó által telegecizett pinájába,míg a másik a szájába próbálta bedugni a faszát.

A két kutya már mielött az asszony kijött volna a disznóólból teljesen begerjedt,mert már kint volt a tokjából mindegyiknek a fasza. Nagyon tetszett nekünk ez a müsor és szívesen cseréltünk volna az asszonnyal bár akkor még mindketten szüzek voltunk. Mire az asszony észbe kapott már mind a két kutya a csomóját is bedugta a csaj pinájába és a szájába,majd vagy tizenöt perc múlva kicsusszantak belöle és bár rengeteget lenyelt az asszony a kutyageciböl ami a szájába ment,de még csorgott belöle a pinájából meg különösen sok jött ki,mivel felállt és könnyen ki tudott folyni belöle.

Mikor felállt meglátott bennünket és odajött az elválasztó kiskapuhoz és fel volt háborodva amiért meglestük. Mikor bevallottuk,hogy szívesen cseréltünk volna vele akkor egy kicsit megenyhült és megengedte,hogy kinyaljuk a seggét és a pináját, akkor ízleltük elöször a disznók és a kutyák gecijét és mire tisztára nyaltuk az asszonyt egészen megtetszett az íze is.Az asszony odament a gémeskúthoz és a hideg vízzel lemosta magáról a disznószart és a kutyaszört, de mondta,ha van kedvünk próbáljuk ki mi is a disznókat és a kutyákat is.

Úgy is csináltuk. A disznók farka egész vékony volt és nem igen tudott kárt tenni bennünk és még megmaradt a szüzességünk, de a kutyák elvették. A kis tacskónak is aranyos kis fasza volt és elöször a hasalján kezdtük a kutyákat simogatni mire elöbb a kiskutyának a fasza bujt ki ami köpött egyet bele a számba és a barátnöm az én számból nyalta ki a kutyagecit. Majd a nagyobbik a farkaskutya faszának a tövét simogattuk annak viszonyt hatalmas tizennyolc centi és három centi vastag fasza volt.

A szánkba is alig fért bele és valahogy ízletesebb volt a gecije mint a kis tacskónak. Elöször engem ugrott meg és eleinte a seggem lyukába akarta betolni a faszát, amit pár héttel késöbb ki is próbáltam és majdnem jobban tetszett,mint amikor a puncimat feszítette. Amint sikerült neki belenyomni a faszát a még szüz kis pinámba hirtelen fájdalmat éreztem egy pillanatra, de pár perc múlva már nagyon is jól esett ahogyan kezdte kitágítani a pinám belsejét.

Aztán egyre jobban nyomta belém a faszát ami kezdett már fájni és éreztem,hogy belül valamit piszkál, de az asszony mondta nincs semmi baj valószínüleg elérte a méhedet és azt szurkálja, de ez is jól fog esni.Pár perc múlva elöntött egy gecifolyam majd egyszerre csak azt éreztem,hogy a pinám bejáratánál egy csomó igyekszik még nyomulni a kis pinámba. ez viszont kegyetlenül fájt.

Késöbb amikor már kicsusszant belölem a barátnöm elmondta,hogy nem hitte volna,hogy a csomó is be fog tudni menni,de szerinte csodálatos volt. Közben rengeteg geci folyt ki belölem és a barátnöm és a szomszédasszonnyal közösen kezdték kinyalni a pinámat. Ez nagyon is jól esett.

Vagy tíz perc múlva a barátnöm is élvezhette a farkaskutya kefélését,de ö akkorát visított, hogy a szája elé kellett tennünk a kezünket,hogy ne nagyon hallatsszon ki mert valakik bejöhetnek és abból nagy botrány lehet. Én nagyon is meglepödtem amikor láttam mekkora a csomó amit én is éreztem és a barátnöm pináját is szétfeszítette.

Nagyon tetszett és már a következö héten megint aláfeküdtem a kutyának. a szomszédasszony engedélyével és közösen ittuk meg a kutyák gecijét,majd egymást nyaltuk ki.Ettöl kezdve sokszor átmentem a szomszédba enyelegni a disznókkal és a kutyákkal és az asszonnyal is. Az egyik alkalommal nem figyeltünk az idöre és megjelent az asszony férje és csak azt vettük észre,hogy valaki elkezdi fogdosni a melleinket.

Amikor az asszony elkezdett tiltakozni a férje közölte,vagy én is megbaszhatlak benneteket vagy így meztelenül kizavarlak benneteket az utcára. Így aztán rákaptam a férfire is és amikor az asszony nem volt otthon mindig keféltem a férjével és ö megtanított arra is,hogyan kell leszopni a férfiak farkát. Persze ebböl az következett,hogy rengeteg férfi jött hozzá és azokkal is kefélnem és szopnom kellett.

Ha a férj elutazott ilyenkor mindig az asszonnyal élveztük a disznók és a kutyák kefélését,illetve egymás kinyalását.Közben én máshol is elkezdtem a keféléseket és lassan leszoktam a szomszédokról.Persze amikor lehetöségem volt mindig élveztem a nökkel való szeretkezést és néha a kutyák faszát és a zacskójuk tartalmát a számba, de ez egyre ritkábban fordult elö.

A középiskolába egyszer pár napra mentünk kirándulni és én szerencsémre az egyik tanárnövel kerültem egy szobába éjszakára és a tanárnö amikor kezdtem levenni a melltartómat odajött és megfogta a melleimet,majd bekapta és elkezdte szívni. Ez nekem nagyon is tetszett,mire lenyúltam és a bugyijába a pináját kezdtem szétnyitni.

Pár perc múlva már meztelenül nyúltunk el egymással fordítottan szemben 69-es pózban.A kezem lassan becsúszott a hatalmas pinájába és élveztem,hogy nekem is kezdte feldugni a karcsú kezét ami kimondhatatlanul jól esett. Egész éjszaka jóformán egymást elégítettük ki. A négy éjszakában alig aludtunk valamit, de volt a harmadik éjszaka amikor úgy aludtunk el,hogy a másikunk pinájába volt a kezem az enyémbe pedig az övé.

Mikor hazafelé jöttünk elözöleg feldugott nekem egy vibrátort mondván,majd csak otthon vegyem ki és ha tetszett majd mondjam meg neki,mert ö ha nincs senki akivel keféljen ezt szokta használni. Meg sem álmodtam,hogy ez ilyen jó lesz bár sokszor füleltek a többiek mi ez a zúgás, de én nem törödtem velük és vigyáztam,hogy amikor ki kellett mennem pisilni sose legyek párban senkivel.

Mikor hazajöttünk mondtam a tanárnönek,hogy ennyit egyszerre és egymás után még sose élveztem és hálás vagyok neki. ezért amikor neki sikerült felszedni valakiket és azok benne voltak mindig szólt nekem,hogy menjek el hozzá egy kiadós kefélésre. Ez is eltartott majdnem egy évig és a kanijaim is sokáig dugtak még akkor is amikor már nem voltunk kapcsolatba egymással.

Igaz az egyik komának nagy disznófarmja volt és ott igazán megint élvezhettem a kan disznók faszát.Azóta bár férjhez mentem, de igazán akkor érzem jól magamat ha valamilyen állat keféli a pinámat.Az elmúlt éjszaka egy huszki és egy amerikai préri farkas keveréknek a kimondottan vastag faszát élveztem és még most is fáj ha össze akarom zárni a combomat.Még ez is és így is jobb mintha férfiak kefélnek a gyenga alig öt centis vastag és huszonnyolc centis faszukkal
Kérem értékelje az olvasott müvet 1-töl 5-ig!


 

Tetszik : 0 | Nem tetszik : 0
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like