Legutóbbi hozzászólások:
Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE | Szücs Koktél - Én is kukkopltam, de nem a nagyit hanem a nagynéném. a nagyi rajta kapott kivberte a faszom | Szücs Koktél - de beteg te jóég | Szilágyimi - én is hordok nöi bugyit rákok | Józsua - Bebasztam 2 kalinkát erre | Szücs Koktél - 39 évesen jártál középsuliba? te fasz | Józsua - Ez kurva nagy sztori, de ez mit keres itt? | Natika Karika - Belölem is az lett el használt mindenki | Józsua - S vitték az öt szál vörös rózsát is SSSS | Szét qulak - Az én nejem is ilyen LOL | Szücs Koktél - Az apu is buzi ! Neki is a feri megadta | Szücs Koktél - Meb borított a sztori tess! A kazán rakott meg engem | Szücs Koktél - éééé a maróti!!!!!!! |


Szextörténet keresése:

 

Laló - A swinger klubba való látogatás Feleségemet vittem el,hogy szétnézzümk


Már vagy húsz éve házasok voltunk amikor mondtam a feleségemnek,hogy ez nem mehet így tovább,hogy ha rád jön a kefélési inger akkor elmégy az éjszakába. Néha idehozol pár kanit és azokkal a saját élvezetedre kefélsz és én még nézöként se vehetek részt benne. Szeretnélek elvinni egy swinger clubba és csak egy bugyit és egy könnyü ruhát veszel fel,majd megnézzük mit csinálnak a párok és ha kedved van hozzá legközelebb ha elmegyünk mi is levetközünk és belevetjük magunkat az éjszakába.nagy nehezen beleegyezett a feleségem , de közölte ne ebbe a városba menjünk ha lehet valahová külföldre,mert ott nem ismer senki. Belementem.

Elmentünk csehbe egy barátom járt oda a feleségével és az asszonyka elmondta ök is ilyen céllal mentek el elöször és azóta ö már külön is eljár és rengetegszer végignyalja,szopja és kefélteti magát és ezt különleges élménynek tartja,és ami még jó is,hogy az asszonyoknak nem kell belépö díjat fizetni.

Elmentünk és tényleg mivel most közösen mentünk aránylag kevesebbet kellett fizetni mintha egyedül én mentem volna, de ha csak a feleségem ment volna egyedül neki ingyenes a belépö és bármilyen tömeg is van az asszonyokat szólóba mindig beengedik. Ott találkoztunk olyan ismerössel aki elhozta a feleségét az anyósát és a húgát is és ezért neki sem kellett fizetni és közölték a három csaj az egész éjszakát négy társasággal töltötték és mind a négy társaság három férfiböl állt. legjobban a feleségének tetszett ez a felállás.

Mi nem vetköztünk le a feleségem ruházata aránylag elfogadható volt én egy kis rövid sportos gatyába voltam ami a gatyát is pótolta és egy pólóba. Lassan mindenki elkezdett vándorolni és gyönyörüen lehetett látni,hogy a párok hamar szétváltak és az asszonyok másokkal henteregtek és engedték magukat mások által is megbaszni még a szájukba is. persze a férjek is más asszonyait kefélték vagy nyalták.
Hozzánk kis idö múlva odajött két pár akiken nem volt semmi ruha az asszonyaik lehúzták a nadrágomat az egyik csaj a seggemet kezdte nyalni a másik meg a farkamat szopta és közben cseréltek. A srácok közül az egyik a feleségem combjait kezdte simogatni és egyre jobban haladt felfelé a bugyijához,majd benyúlt alája amiért a nejem egyáltalán nem szólt söt úgy láttam mintha még élvezné is. Közben a másik srác elkezdett vele csókolózni és kifejtette a mellét a ruhából és a bimbóit kezdte harapdálni, de úgy,hogy azt hittem le is harapja. A nejem még nyomta a szájába a cíckóját. Lassan lehúzták a ruháját közösen és már amikor nem volt rajta ruha a bugyija sem volt ott és mindkettöt elhajították. Az egyik srác a farkát a feleségem pinájába tette a másik a szájába és teljesen ráhúzta a farkára. Szegény asszony majdnem megfulladt, de élvezte,hogy a legalább huszonkét centis farok teljesen eltünik a szájába és a nyakán lehetett látni,hogy a gégéjén is túl van. ami feltünt nekem,hogy egyáltalán nem fuldoklott söt saját maga is nyomta a srác hasához a fejét,minél jobban magában érezze a faszt.

Most értettem meg igazán,hogy a feleségem miért akarta,hogy ne lássam a félrekeféléseit,mert imádta ahogy szájba basszák és imádta ahogy nyalják és basszák a pináját. Én lassan a két asszonyt felnyársaltam a farkamra és amikor vinnyogtak a farkam hossza miatt a szájukba tettem a farkamat és ök addig szopogatták,míg telespricceltem a nedvemet és ök veszekedve a spermámon lenyelték az egészet. Mire észbekaptam a feleségemet elvitte a két koma valamerre mert bár kerestem egészen hajnalig nem tudtam megtalálni. amikor megtaláltam éppen a bugyiját húzta fel a ruhája alá és mondta,hogy még sokszor eljövünk ide de lehet hogy egyedül is ide fogok járni,mert ilyen jól még nászúton sem érezte magát, pedig te tudod,hogy a kéthetes nászút alatt kétszázan basztak meg és a magamba engedett gecit a kinyaláskor.

nahát nem erre gondoltam amikor rábeszéltelek arra,hogy jöjjünk el ilyen helyre. Kár hogy messze lakunk innét és kocsival kell idejöjjünk, de lehet,hogy elmegyek a barátnömhöz egy évre kefélni pénzért kurvának és ö9sszeszedem a pénzt egy kocsira és akkor ide költözöm még ha el is válsz tölem.Megkérdeztem még töle hová tüntél olyan hamar mikor a két srác elkezdett alul felül baszni.Mondták elviszünk a férjed közelségéböl nem akarjuk,hogy ne molesztáljon és átvittek egy pár helyiségen és közben a srác folyton baszta a pinámat én meg leszoptam azt a srácot aki a számba dugta a nagy faszát. utána még nyolcan vettek kezelésbe és eszméletlenül nagyokat basztak rajtam és kimondottan tetszett ahogy minden lyukamat többen is tágították. Volt úgy hogy hárman dugták a seggemet és utána hárman dugták a pinámat, de a számba csak két fasz fért be. Engem még ennyire sose basztak mag és ezt neked köszönhetem amiért nagyon hálás is vagyok, mert végre igazán kiélvezhettem magamat.Akár holnap este is elmennék megint egészen addig míg szét nem basznak teljesen. Kár hogy az anyámat nem vittük el,mert az is nagyon szereti a faszt és az apám meg a pinát, de azt is élvezi,ha a felségét is szétbasszák. amikor a bátyám megnösült és a lakodalma itt volt a lakásunkban négy férfi két napig felváltva baszta és utána napokig még mások is megbaszták.


 

Tetszik : 1 | Nem tetszik : 0
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like