Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Lajos + Bözske - Kirándulás 3 párral 1 Közös élnényeink


Már régóta szerettem volna másokkal is megosztani az ágyamat éjszakánként, de lassan végre összejött minden. Az egyik szombat délelött éppen zuhanyozni készültem,mert az anyósomékhoz mentünk ebédre.

Javába mosdok amikor bejött a férjem a fürdöszobába és elkezd fényképezni. Éppen a fejem fölött volt a kezem amikor csinált egy képet,majd lehajolva amikor a melleim szépen csüngtek és leültetett a kád végébe az egyik lábamat felemelve a falra tetette velem míg a másikat a szétnyílt az amúgy is könnyen szétnyíló nagy pinám és csinált két képet az egyik teljesen látszom a másikat csak a pinámról.Aztán a gépre feltette a hosszú lencsét majd bedugta a nagy pinámba és ott is csinált egyet vakuval.Mikor megfordultam lehajoltatott és a seggemröl is csinált képet,majd szétnyitatta velem a farpofákat

Mikor a kisszobába bementem,hogy felöltözzek,mert mindig azt szerette ha fürdés vagy zuhanyozás után amikor felöltöztem,hogy a kisszobába öltözzek ahol mindig el volt húzva a függöny,hogy a szomszéd házból is gyönyörködjenek az ott lakok. Persze ennek is meg volt az eredménye,hiszen lassan mindenki aki látott megfordult a lábam között.

Mikor bementem a bugyimat kicserélte az éjszakai béby-doll nylon bugyira és egy olyan melltartóra ami megmutatta a blúz alatt is a melleim bimbóit és a nagy barna sugarú kört.Persze a harminc centis miniszoknyát kellett felvennem aminek két oldalt hasíték van.

Levittük a gyereket beültettük a gyerekkocsiba és elindultunk a városba,mivel mi a vagy négy kilométerre laktunk a szülöi háztól. Ahogy mentünk a gyerek lerúgta magáról a takarót és bár meleg volt behajoltam a kocsiba,hogy visszategyem,Igaz így amikor lehajoltam a miniszoknyám teljesen megmutatta az egész fenekemet,hiszen a bugyit is azért kellett vennem,hogy jobban felcsússzon a szoknyám.

Amikor fel akartam állni akkor vettem észre,hogy a férjem teljesen felhajtotta a szoknyámat és így merevül lehetett látni az egész alsó felemet amit meg is néztek az arra menö emberek.Ez nekem roppant kínos volt.

Lassan a szülei lakásához értünk ahol már az unokaöccse és a szülei családja is ott volt és mielött el kezdtünk volna ebédelni megszoptattam a leányzót. A férjem persze kivette a másik mellemet is hogy mindenki gyönyörködhessen benne és a keresztapja végig ott volt és nézte a gyereket közben ha nem látta senki megfogdosta és simogatta a melleimet.A keresztapja a férjemnek már sokszor volt nálam és már egyszer fürödtünk is együtt és kipróbáltam már a faszát is hiszen volt egy éjszaka amikor mást se csináltunk,mint basztunk mint a kutyák.

Amikor megkajáltunk és elmentünk haza közben találkoztunk az egyik barátjával aki már jöttek hozzánk ismerkedni. A barátjának a felesége egy huszonnégy éves csinos barna leányzó akinek 100 as a mellbösége, de olyan feszes,hogy csak na. A srácnak huszonnyolc centis hatalmasan vastag farka volt már nemegyszer megjáratta bennem amikor néha egyedül voltam,de legelöször a férjemmel együtt keféltek meg.Most azért jöttek,hogy a férjem is kipróbálja a barátja feleségét.

Mikor már majdnem haza értünk találkoztunk a barátja testvérével aki szintén egy csinos szöke leányzóval a feleségével volt és ök is szeretnének beszállni egy közös buliba.a srácnak is hasonló farokkal rendelkezett mint a testvére a leányzó egy huszonkét éves filigrán asszonyka 95 mellböséggel,de ö sem hordott melltartót mert úgy álltak a mellei mint a cövek. Olyan miniszoknyát hordott mint én csak neki az egyik oldalon volt hasíték de az a derekáig ért. Persze bugyi sem volt alatta,mert sose szerette. Igaz,hogy a férje sem hordott a nadrágja alatt gatyát,mert ha néha sétálás közben rájött a feleségére a kefélési inger bárhol voltak is mindig odatartotta a pináját neki. Már öt éve házasok és most végre ráállt,hogy a sógorával és annak a barátjával dugjon egyet,mert a férje is meg akarta baszni a sógornöjét és a bátyja barátkának asszonyát.

Nem gondoltam volna reggel,hogy ilyen jó délutánom és éjszakám lesz. Mikor felmentünk m,ár a folyosón is kiszabadították a melleimet a blúzból és a melltartóból a férjem meg az asszonyok szoknyáit kezdte lehúzni és csak az egyik asszonyon volt bugyi. Igaz közben mások is jöttek,de ez egyáltalán nem zavart minket.

Szerencsére a kislányom aludt és így mi a nagyszobába pillanatok alatt meztelenek voltunk és mindenki mindenkit nyalt,szopott és kefélt. Ismerkedtünk egymással. Megbeszéltük,hogy három hét múlva elmegyünk egy négy napos kirándulásra fel a hegyekbe ahol tudunk egy olyan szobát kivenni ahol két francia ágy van és az elég lesz mind a hatunknak. Az idö alatt senkin nem lesz semmi ruha,inkább a másiknak a felesége vagy a férjeik. de ez már egy másik jó történet amit majd leírok rövidesen.

További Szextörténetek


Tetszik : 73 | Nem tetszik : 45
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like