Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |



Fióna - Élvetzem a ház asszonyának a különlegess Állatokkal való kefélés


Nemrég bukkantam rá erre az oldalra amikor a barátnöméknél aludtam és felébredtem éjszaka,a gép nyitva volt és belenéztem az oldalakba. Láttam nagyon szép formás lányokat is ahogy mindenféle dolgokat dugdostak magukba és láttam szép méretes férfi farkakat ahogy szopták a lányok.Rajtam csak egy vékony hálóing van mióta ezt nézem már az sincs és ahogy kinézek az ablakon látom,hogy a barátnöm anyja egy kutyával hágatja magát ,majd a kutya hasa alá fordul bekapja a kb 18 centis vegyes méretü kutyafaszt és kiszopja a tartalmát amit nem tudott lenyelni az kicsorgott a szája szélén. Hallottam már ilyesmiröl,de el sem tudtam képzelni a valóságot. Hát most már láttam és tetszett is.Elraktároztam magamba a szép élményt és megfogadtam amint elvesztem a szüzességemet én is kipróbálom a kutyafaszt is.A hölgy amint abbahagyta a kutyával való szórakozást ,csak úgy meztelen bement az istállóba és az egyik pónilóval kezdett foglalkozni.

Elkezdte simogatni a sörényét,meg a pofáját majd a kötöféket szorosabbra húzta és utána lenyúlt a pónicsödör farkához, kis idö múlva kibujt a tokból egy rózsaszínü vastag lágy rúd ami egyre jobban keményedett és hosszabb lett. Erre a ház asszonya a póni alá terített egy pokrócot és az alá egy kisebb szénabálát,majd ráfeküdt háttal és a szájába vette a ló faszát .Azt hittem nem fog elférni benne, de kis igazgatással sikerült a szájába venni vagy tíz centire. Közben a kezével markolászta a csödör faszát és amikor megfelelönek találta kiengedte a szájából és megfordulva a pinájához érintette. A pinája eléggé nedves volt,hiszen nemrég még a kutya fasza is belelött egy csomó gecit és a póni farka majdnem teljesen eltünt a lába között.

A lábával átölelte a póni hátát,hogy még jobban bele tudja nyomatni magát. Szabályosan felnyársalta magát és a póniló fasza egyre mélyebben,remegve hatolt bele. S kezét a szájába dugta,gondolom azért,hogy az élvezetek miatt a sikoltása ne hallatszon ki az istállóból. Rengeteg gecit lött az asszonyba és amikor abbahagyta a geci kilövést kicsusszant az asszonyból és már szinte semmi nem maradt a hosszúságából. A még csöpögö fasz megint bekapta és élvezettel szívta ki a még bent maradt póni gecit.Amikor végzett és a lába közül is csorgott a sok geci odatartotta a kezét és abba engedte a kifolyó levet amit aztán élvezettel lenyalt a kezéröl.

Lassan megértettem ,hogy a barátnöm miért morog a szüleire és miért jár el az apja mással kefélni mint a feleségével.
Az asszony amikor végzett az istállóban csak úgy meztelenül elpakolt mindent,majd kijjebb engedte a kötöféket és kiment a vályúhoz és belefeküdt lemosdott. Utána bejött a lakásba és a fürdöbe lezuhanyozott. érdekes módon nem zárta be az ajtót és annyira be lehetett látni,hogy lehetett látni amit odabent csinált. Mikor lezuhanyozott már majdnem teljesen fogta a sampont és a lába közé felnyomta a puncijába és egy nagy adagot kinyomott belöle, Ilyet még éltembe nem láttam és mindig azt hittem ezt nem szabad csinálni. Utána fogta a zuhanyozót és azt is feldugta magának, de elötte átváltotta a vizet a kádba folyásra.

Majd bedugta majdnem teljesen és végre megértettem miért nem a hagyományos zuhanyrózsát használják,mert az nem fért volna bele a puncijába. Amikor bent volt megint átváltotta a vizet és belülröl is kimosta vegyszerrel a pináját. Vagy tíz percig mosta mire megszünt a habzás és utána lefeküdt a kádba és elkezdett maszturbálni, de a víz még javában folyt benne.Lassan mindig forróbbra engedte a zuhany rózsából kijövö vizet,mer látni lehetett ahogy gözölög a pinájából kifolyó víz.Volt olyan rész amikor befogta a kezével a pináját és nem engedte,hogy kijöjjön semmi,majd hirtelen elengedte. Ekkor jöttem rá,hogy így is lehet élvezni.

Gondoltam majd egyszer én is kipróbálom ezt. Remélem a férjem megengedi majd,hogy én is kurválkodjak mint ez az asszony.Nagyon örültem neki,hogy végignézhettem a háziasszony állattal való keféléseit és meg tudtam érteni,hiszen ekkora fasza nincs a férfiaknak sem és ha van is nem olyan élvezetes lehet,hogy az állatra fanyalodjanak. Azon kívül biztosan az íze is finomabb mint a férfigeci.Mikor visszafeküdtem az ágyamba a barátnöm átjött hozzám és éreztem a kezén,hogy már maszturbált. Engem is meg akart simogatni alul, de elfordultam és nem hagytam magamat ujjazni. Amíg ott voltam egy hétig majdnem minden nap részem volt ilyesmibe mint az elmúlt éjszaka és amikor ezt leírom igazán nem kell maszturbálnom,mert anélkül is nagyot élvezek. A harmadnap egy lóval csinálta ugyanezt, de azt nem engedte teljesen magába,hiszen annak nem ilyen fasza volt hanem legalább hatvan vagy hetven centi.Azon kívül amikor a nagy mén elkezdett élvezni egyszerüen lelocsolta az egész testét a ház asszonyának annyi jött ki belöle.
További Szextörténetek


Tetszik : 122 | Nem tetszik : 126
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710




like        like