Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Bözsi - életem és a sex akkor érzem magam nönek ha basznak


Én falun nöttem fel és egyedül mentem mindig moziba, mert így aki meg akarta fogdosni a melleimet vagy a puncimat nem volt aki rászóljon. A film alatt sokszor meg is keféltek bár én inkább ilyenkor mindig a bugyimba való nyúlkálást vagy a melleim fogdosását szerettem. Késöbb amikor már férjhez mentem és elmentünk moziba mindig szerét ejtettem,hogy a mellettem ülö srác benyúlkáljon a bugyimba és bányássza a pinámat. Ez olyan volt nekem mintha lesmároltak volna söt még jobb.

Élveztem,hogy evvel is ingerelem a férjemet ami azt eredményezte, hogy már hazafelé menet nekinyomott egy kerítésnek és megkefélt, de volt,hogy átengedett másnak is.Életem során keféltem már vagy pár százezer férfival, de sose bántam meg egyiket sem. Nök nem nagyon szerettek velem lenni,mert széles kezem van és nehezen vagy egyáltalán nem tudtam a pinájukat bányászni.Imádtam azt ha élveznek és beleengedik a számba a csorgó nedvüket.

A házasságunk elsö évében is már a férjem unokaöccse lett a szeretöm,mert az egyik alkalommal amikor a férjem már lefeküdt odajött a hálószobába mellém az ágyra és megcsókolt,majd elkezdte simogatni a melleimet és a puncimat. Mondtam neki szeretem ha kinyalják a pinámat,mire ö lehúzta a bugyimat és kinyalt majd megkefélt. Ez aztán annyira rendszeressé vált,hogy sokszor napjában kétszer késöbb már többször is megkefélt. A geciét vagy a számba ürítette vagy a pinámba, mert ekkor már terhes voltam a férjemtöl és már nem lehetett mástól gyerekem.

Késöbb a sok kikaparások miatt kórházba kellett feküdnöm és az apja ,mivel szülész volt odavett magukhoz. Késöbb már ott tudtam meg a feleségétöl,hogy az esküvömön amikor megismertek akkor eldöntötték,hogy legyek én a fiuk szeretöje,mert én tiszta vagyok szeretek fürdeni és nem igazán járok el kurválkodni.

Így amikor hétvége volt mindig náluk voltam és sok éjszakát a Peti anyjával és a növérével, de vele is töltöttem. Az apjuk nem volt ezekbe a dolgokba beavatva. a többiek sose szégyellték magukat egymás elött, hiszen az anya és a lánya a fiával és a testvérével is rendszeresen kefélt,mint ahogy megtudtam régen a lánya is dugott a férjemmel.Mindig vigyáztak rám és a két csaj is sokszor simogatta a testemet nyalták.

Peti meg rávezetett a seggem kefélésének örömeire is. Nagyon sok esetben az anyjának és a növérének volt a feladata,hogy kimossák a szart a seggemböl,hogy ne legyen szaros a fiuk farka és ök is leszophatják akkor vagy magukba engedjék a fiú és testvér faszát.Persze a kórházban az egyik alorvossal is rendszeresen dugtam,mert nagyon kívántam a faszt és a gecit a számban.

Mikor megszültem és hazajöttünk alig vártam,hogy megengedjék,hogy megint kefélhessek.Ettöl kezdve bárki megkefélhetett söt az egyik lakótársunk elhívott egy orvos-bálba ahol a szünetek között akkor éjszaka tizenkét srác kefélt meg amit nagyon élveztem.Most lettem csak igazi baszógép, mert sokszor ha elmentem a gyerekkel sétálni a közeli erdöbe mindig volt olyan akinek sikerült bejutni a lábam közzé,hogy megbasszon.

Összejöttem a szomszéd asszonnyal is aki kupit csinált a lakásásból és én egy fél évig minden este ha a férjem elaludt és Peti sem volt otthon mert valamelyik szomszéd asszonyt kefélte én is átmentem sokszor egy kombinéba csak azért,hogy jól megbasszanak.Sokszor volt, hogy a Peti is hozott nekem srácokat is amikor a férjem kiküldetésben volt. Késöbb mikor megint terhes lettem és megint az apjához kerültem megint elkezdtük a családi közös keféléseket, de volt,hogy bevezették azt, hogy vagy a lány vagy az anyja szeretöjével is keféltem. Persze a seggem egyre jobban nöt mert a sok kefélés megtette a magáét.

Mikor a másik gyerek is megszületett és letelt az idö visszamentem dolgozni, de a férjem szerzett egy állást és ott mivel a fönökasszonyom imádta a pinámat nyalni mindig mindenkivel elengedett dugni munkaidöben és így az összes szerelövel a negyvenhat sráccal felváltva,de volt hogy egyszerre kettövel vagy hárommal is elmentem fél napig kefélni.

Mikor megint állást változtattam a fönökömmel jöttem össze aki rendszeresen minden szombaton odajött a lakásunkra és megkefélt. Eleinte ott volt a férjem is és élvezte ö is ahogy keféltünk és volt hogy ö is beszállt a dugásba, de lassan elküldtem a fönököm feleségéhez,hogy próbálja megbaszni és amikor a fönök az én pinámat bassza ö meg dugja a fönököm feleségét. Ez szerencsére bejött és egyik alkalommal a férjem megbeszélte a fönököm feleségével,hogy menjünk el egy hétre négyesbe pihenni. A hét alatt alig volt olyan alkalom amikor a férjem meg tudott dugni,mert inkább a fönökömmel keféltem vagy elmentem sétálni a fönök feleségével és felszedtünk férfiakat és azokkal keféltünk,Lassan még nálam is nagyobb kurvát tudtam a fönök feleségéböl csinálni, mivel ö sokszor pénzért kefélt csak.

Mikor hazamentünk eljött a gyerekek orvosa és megnézte megint a gyerekeket,mert meg volt beszélve az idönkénti vizsgálat. Én nem számítottam arra,hogy ezen a hétvégén szombaton jön és csak egy vékony köpeny volt rajtam és amikor ajtót nyitottam és megláttam azonnal éreztem.hogy ebböl nagy dugás lesz. Úgy is történt megnézte a gyerekeket és közben a fönököm szólt, hogy csak másnap tud jönni , majd az orvos elkezdett velem élvezkedni.

Közben hazajött a férjem és ö is beszállt a buliba ,majd az egyik szomszéd is átjött, mert nem volt rendesen bezárva az ajtó és így hárman dugtak vagy két órán keresztül. Megbeszéltük,hogy ezentúl minden második héten egy közös kefélést csinálunk,melyet késöbb kibövítettük úgy, hogy a másik és a harmadik is átengedte a feleségét is nekünk. Mindig dicsértem a férjemet,hogy ö az igazi férj,mert neki is tetszik ahogy mással baszik az asszonya.

Egy fejtágítóra elmentem a fövárosba ahol egy néger koma annyira megbaszott eröszakosan,hogy majdnem elvéreztem és a vége az lett,hogy a méhemet ki kellett venni, mert nem tudták elállítani a belsö vérzést. Ez adta meg aztán a végsö lökést arra,hogy bárkit ezentúl beengedjek a lábam közé. Lassan rászoktattam a férjemet a kanijaim faszának kiszopására és valahányszor keféltem a gecit mindig neki kellett lenyelnie, illetve leszopnia a srác faszából.

Ettöl kezdve alig feküdtem le a férjemmel és inkább nekiálltam és elkezdtem a faszát rázni a mogyoróit morzsolgatni és meg is lett az eredménye mert a húszon nyolc centis fasza csak két centis lett és nem állt fel többé. Ettöl kezdve nem is keféltem vele söt már azt sem engedtem,hogy fogdosson vagy megmossa a hátamat.Egyszer mégis segítségét kellett kérnem mert a z egyik hosszúkás üveg annyira felcsúszott a pinámba,hogy nem tudtam kihúzni és nem akartam segítséget hívni,mert a segítség visszaélt az orvosi státuszával. Ezért megengedtem neki,hogy bányássza a piámat amit ö sikeresen végrehajtott, de utána nagyon fájt a pinám és a berendezésem. Ekkor szemét módon megígérte,hogy hoz egy kenöcsöt amivel bekeni a fájó pinámat, de nem azt hozott hanem felcsatolt egy harminchat centis müfasz ami hét centi vastag volt és vagy két órán keresztül megállás nélkül kefélt ami még fájdalmasabb volt mint az üvegjártatás.

Ettöl kezdve jobban vigyáztam arra ne csússzon fel semmi,mert a biliárd golyók amit betettem mindig kicsúszott, söt volt egy alkalom amikor ötöt dugtam fel magamnak és elmentem sétálni, persze vettem magamra egy nagy szoros bugyit és meg kellett állnom az erdöben mert annyira morzsolta a pinám belsejét, hogy már csurgott a vérem is. Közben valaki meglátta és mentöért telefonált ami azt eredményezte,hogy bevittek a klinikára ahol kiszedték a golyókat és ott tartottak. Két éjszaka állandóan jöttek az orvosok és felváltva basztak, majd amikor megjött a férjem és meglátott kefélés közben bejött és a müfasszal megint megbaszott ami nagyon rosszul esett.

Amikor kijöttem megismertem egy elvált fiatalasszonyt akinek a keze simán befért a könyökéig a pinámba és rendszeresen használt, majd az egyik alkalommal a kanija is megkefélt.Ettöl kezdve rendszeresen jártak hozzám különösen akkor amikor a férjem egész héten nem volt itthon és sokszor ilyenkor a srác elhívta a barátait is engemet kefélni.Roppant rendes dolog volt töle. Így élem az életem és sokszor már sajnálom,hogy a férjemet kicsináltam,mert ha néha feláll mégis a fasza és ráülök amikor alszik sokszor azt veszem észre,hogy eltünt a merevsége. Ez az életem története és remélem bár már túl vagyok a hetvenen még mindig kívánom és élvezem ahogy bárki megkefél és elélvez a számban.

További Szextörténetek


Tetszik : 140 | Nem tetszik : 98
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like