Legutóbbi hozzászólások:
Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki |


Szextörténet keresése:

 

Lajos - Házasságunk 4. gyönyört adott feleségem dugása


Mikor a második gyermekemet hordta még sima hassal rávettem,hogy csinálhassak róla meztelen képeket. Sajnos nem volt hajlandó a puncijáról a szört eltávolítani, de végül is beleegyezett a fotókba. Majd ahogy növekedett a pocakja elkezdtem megint fényképezni és az egyik alkalommal éppen fotóztunk amikor csengettek.

A volt barátja jött aki még mielött ismertem volna kefélgette a nejemet.?Mikor kinyitottam a bejárati ajtót kiszólt a feleségem ki az,mire mondtam neki erre közölte engedd be nyugodtan,hiszen látott már sokat meztelenül engem.A srác beviharzott és rögtön lesmárolta a nejemet,majd megfogta a melleit és elkezdte simogatni a domborodó pocakját. Kicsit úgy éreztem most kezdi el a hütlenkedést. Majd folytattuk a fotózást és a srác segített szétnyitotta a combjait és szétnyílt persze a puncija is hisz ha nem volt terhes majdnem minden nap lovagoltattam és basztam,nemcsak én hanem az unokaöcsém vagy a rokonaimból valaki.

Csináltunk persze olyan képet is amikor állt és élveztük,hogy lógnak a megduzzadt mellei vagy éppen szívtam a mellbimbóját a srác meg simogatta a punciját. Majd cseréltünk ráült a számra a srác meg elkezdte szoptatni és fogta a mellét oldalról. Megdugni nem volt szabad sajnos mert veszélyeztetett terhes volt , de a seggét elöszeretettek keféltük és erröl is csináltunk képeket. Volt egy kép amikor mindkettönknek sikerült önkioldóval a seggébe nyomni a farkunkat és addig ki se húztunk míg tele nem élveztük. Persze a kicsorgó gecit is lefényképeztük,majd elöbb a srác hajolt a segge alá,majd jómagam és élveztük,hogy a kettönk gecije csorog a feleségem seggéböl és nyelhetjük.

Persze miután kielégültünk már nem öltöztünk fel hanem csináltunk olyan képeket amikor a srác is és magam is lefeküdtünk mellé és marokra fogta a farkunkat. Örömünkre addig huzigálta a farkunkat,míg elöbb az enyémet ,majd a srác fasza sült el és mindkettöt tisztára szopta. Ezekröl is készült kép.

Jó pár hónap múlva a fiam születése után az esti órákban becsengetett az egyik szomszéd asszony akit már egy éve baszogattam és bemutatta a soros kaniját aki hivatásos fényképész volt.Egy magas 180 centis fekete hajú jóképü férfi aki eléggé sportosan nézett ki és csinosan volt öltözve. Persze elökerült a pia is , de a srác csak limonádét ivott,mert kocsival volt és vidéken lakott. Beszélgettünk a fotózásokról is a feleségem mondta is,hogy én is rendszeresen készítek képeket, de a kórházba a barátomnál szoktam a képeket csinálni ahol fotólabor van. Mutatott is nem egyet,de persze nem olyat amin ö volt meztelen hanem másfélét, mire a srác is mondta szívesen csinálna rólunk és a gyerekeinkröl fényképet müvészit ha kimennénk hozzá, majd adott egy névkártyát.

Beszélgettünk tovább,majd megkérdezte a srác merre van a klotyó mert ki kéne mennie erre a szomszéd aki ismerte a járást elment vele,hogy megmutatja. A feleségem rögtön elkezdte mondani,hogy ezzel a sráccal igazán szeretnék egy jót kefélni, mert biztosan látta,hogy milyen hosszú és kemény a farka.-Egyébként a feleségem egy otthonkába volt egész idö alatt,hiszen az érkezésük elött öt perce fejezte be a fiam szoptatását.Ilyenkor mindig csak egy vékony átlátszó bugyiba volt és felül semmibe,hogy én is tudjak gyönyörködni a feleségem testébe. Már túl voltunk a kötelezö megtartású harmadik hónapon és már többször keféltünk sokszor hajnalig is. - Mondtam neki ha megint meg akarsz csalni kezd azzal,hogy leveszed most a bugyidat és úgy üljél,hogy kilátszódjon a puncid, hogy hergeld a srácot is.Különben is minek hordasz megint bugyit már pár éve leszoktál róla és tudod,hogy sokkal jobban örülök neki,ha nincs rajtad ez a ruhadarab.Mire felhúzta az otthonkáját én meg elöszeretettel húztam le a bugyiját és már kezdtem örülni,hogy más is gyönyörködni fog a feleségem szörös pinájába.

Amikor visszajöttek megint leültek és örömmel vettem tudomásul,hogy az otthonkája felcsúszott és belátni alája.
Nem sokára elmentek. Pár nap múlva szólt a feleségem,hogy menjünk ki elöször ketten majd késöbb a gyerekekkel. Úgy is volt. A feleségemen volt bugyi,melltartó blúz, szoknya és pulóver harisnyanadrág.Mikor kiértünk leültünk beszélgetni és ez már a stúdióba volt és láttuk,hogy van benne egy rekamié is. Bemutatott nekünk két srácot a Janit és a Lacit a két munkatársat majd elkezdtük a fényképezést. Közben a fényképész Zoli kihívott és megkérdezte van e a feleségemen bugyi, mert neki nagyon tetszett amikor nálunk járt és bepillantást nyert a feleségem lába közé. Mondtam neki most van, de remélem sikerül neki lehúzni és azért is jöttünk,mert szeretne magával egy jót kefélni, hogy aztán a többieket is bevonhatjuk azt majd késöbb megbeszélik. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Elkezdtük a fotózást és ahogy korábban otthon megbeszéltük lassan levetköztettem a feleségemet meztelenre és lefektetem a díványra majd szétnyitottam a combjait,hogy kedvet kapjon a Zoli rá.Közben Zoli megkérdezte a feleségemtöl behívhatja e a segédjeiböl valamelyiket amíg mi hancúrozunk az ágyon. A nejem közölte akár mindkettöjüket is, de csak ha meztelenül jönnek be. Persze azok rögtön levetköztek a feleségem nagy örömére, majd elkezdödött a fotózás. Még sose láttam,hogy a feleségem hogyan kefél partiba, de le voltam döbbenve amikor észrevettem,hogy a Zoli keféli elölröl a Jani hátulról a Laci meg a szájába dugta a faszát én meg fényképeztem öket.
Ez így ment órákon keresztül csak felváltva dugták mindegyik mindenét,majd elélveztek akkor a szájába engedték és azokat lenyelte. A nejem mindig szerette a dús zamatú gecit.

Mikor pár óra múlva kimerülten abbahagyták és megbeszéltük mikor jöjjünk a fényképekért eljöttünk, persze elötte felöltöztünk, de a nejem bugyija a zsebembe került. Eljöttünk tölük.Mikor beültünk a kocsiba rögtön felhúztam az egyébként is mini szoknyáját és elkezdtem simogatni a szörös punciját.Mivel a nejem a pulóvert sem vette magára megkértem gombolja ki a blúzát ,mert szeretném fogdosni a melleit. Persze megtette majd beálltam tankolni és nem engedtem meg neki,hogy eltakarja magát. Élveztem,ahogy a kutasok sürögtek a kocsi mellett és élvezték a feleségem melleit és a punciját.

Mikor továbbjöttünk megkérdeztem nem akartál volna valamelyik kutassal dugni egyet. Közölte elég volt ez a hármas kefélés mára, pedig mondtam neki ma még dugni fogsz velem is mert én is legszívesebben beszálltam volna a közös kefélésbe. Pár nap múlva megbeszélte a feleségem a Zolival aki ott volt nála a szomszéd lány is velük volt,hogy mikor menjünk a képekért, de csak ketten,majd legközelebb elvisszük a gyerekeket is. Ez má egy másik történet majd leírom ide.


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 2
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like