Szextörténet keresése:

 

Hubert - csere a családban azunokaöcsém nejét dugtam


Még fiatal házas voltam amikor rájöttem az egyik alkalommal,hogy az unokaöcsémet azért kívánták a szülei hogy ott lakjon nálunk,mert így a srácnak állandó partnere lett a feleségem akit attól kezdve öt éven keresztül napjában kétszer háromszor kefélt többször átjátszotta a barátainak és ha sikerült valamit intéznie mindig felajánlotta a csajt egy jó dugásra.egyébként kb harminc évig dugta a feleségemet sokszor leginkább akkor amikor nem voltam otthon vagy nem aludtam otthon. Ilyenkor volt,hogy másod és harmadmagával ment el és egész éjjel pariztak vele ha felcsinálták semmi gond nem volt,mert a srác apja a harmadik hónapba kikaparta mint nögyógyász. persze sokszor elment vele szüretelni is egy hétre amit ilyenkor mindig a szülei fedezték.

Én nekem volt egy 800 négyszögöles kertem és ott szerettem dolgozni ahol csináltam egy 3x5 méteres kis faházat amibe volt egy szekrény meg egy ágy.Hisz valahol nekem is kellett kefélnem.Az egyik alkalommal amikor már nem lakott náluk a srác ,mert elzavartam és megnösült odajött a felesége egy mini szoknyába és felmászott az egyik barackfára és megmutatta a combjait és kitárta a lábát. Mondtam neki kár hogy van rajtad bugyi,mert biztosan szép az öled. Erre közölte van egy lehetöséged,hogy akár életed végéig is bányászhatod a pinámat. Én tudom mindig mikor megy a férjem a feleségedhez baszni és mikorra jön haza. Akkor én eljövök hozzád és annyiszor kefélsz meg ahányszor akarsz és nem zavar ha felcsinálsz,mert nekem egy spirál van feltéve a puncimba.

Mikor odafordultam és megcsókoltam a combja tövét már mászott is át a nyakamba és letettem a földre. megfogtam a fejét és lesmároltam majd bementünk a kunyhóba és levetköztettem meztelenre és egy nagyot keféltünk. többször leszopott és úgy gecis száját kinyitva szájon csókoltuk egymást ,majd lassan megismertem megint a saját gecim ízét és ö is szeretettel szopta nyelte a gecimet.majdnem minden nap a hétvégék kivételéve a szeretömmé tettem.Most már egyáltalán nem zavart,hogy a feleségemböl kefélö bajnokot csinált a férje söt néha én is adtam alá a lovat.A srác felesége nem szerette,hogy a seggét kefélem és ezt megejtettem az egyik nyaralás alkalmával a feleségemmel amikor rájöttem,hogy ott is van valaki aki baszogatja.

Szóltam a komának,hogy láttam keféli a feleségem,és mivel szeretném úgy megbaszni a seggét rávettem,hogy vigye el a közeli kis szigetre és vetköztesse le meztelenre,majd amikor javában kefélnek húzza magára és én hátulról meghágtam a seggét. Úgy is történt. persze a feleségem borzalmas volt és kifakadt nem kurva ö hátakkor miért fekszel le bárkivel.Mert jobban kívánom a faszt mint a kaját ,akkor ne visíts hanem élvezd a két lyukba történö kefélést. Mikor abbahagyta a visítást odajött egy harmadik koma és a nejem szájába dugta a vastag faszát,majd egy másik fiatal srác is elkezdte a seggét baszni. A bejem végigsírta ezt a nagy baszási kurzust és lassan abbahagytam és csak estére mentem haza.

persze otthon nagy tam-tam volt és mondtam neki végre sikerült a seggednek is elvennem a szüzességét. Már ott sem voltam szüz.Mert korábban már Peti is megbaszta a seggemet.Ezentúl bárki megbaszhat, de téged nem engedlek magamhoz. Akkor ezentúl minden hónapban megeröszakollak és megtanítalak szopni és elhíresztelem,hogy imádsz gecit nyelni. persze sok vita árán még sokszor sikerült megbasznom,míg egyszer egy néger úgy meghágta,hogy kivették a méhét és attól kezdve egy baszógép lett akire nem volt szükségem.Az baszhatta meg aki akarta.

Persze ahogy már lenni szokott lassan a Peti neje elfelejtkezett arról,hogy odafigyeljen mikor jön nem követik e és az anyósa a kertemig követte és rájött hogy bár a fia az én feleségemet baszogatja a menye meg a baszótársnak a férjével kefél. Így aztán az egyik alkalommal az anyósával jött és elmondta,hogy lebukott és az anyósa is szeretné ha megbasznád. Mondtam neki miért nem a lányodat hoztad, Mert az tudod férjhez ment egy svájci hapsihoz és te meg majdnem gyereket csináltál neki mert már a negyedik hónapba volt amikor az apja elvégezte a küretjét.
attól kezdve kénytelen voltam a nagybátyám feleségét is rendszeresen baszni.

Pár hétre rá a méry anyósa közölte,hogy lehet hogy a menyem anyját is elhozom egyszer mert unja a pesti barátom faszát és jó lenne ha te öt is baszogatnád,hiszen még fiatalasszony alig múlt negyvenöt éves. Az egyik szüreti alkalommal amikor a nejem is ott volt kettönket elküldtek egy ismerösükhöz,hogy hozzunk el egy dézsát és így elmentünk .persze azok nem voltak ott és mikor még felfelé mentünk sok helyen olyan szük volt a járás,hogy egymás után kellett mennünk és a csaj megcsúszott én meg a seggét fogtam meg,mert egyébként is tetszett a hegyes kis segge. erre felháborodva mondta engedd el a seggem .Erre felhúztam a szoknyáját és becsókoltam a seggébe az alig bugyit félrehúzva. Majd adni akart egy pofont , d megint megcsúszott és így hanyatt esve ráestem én is és élveztem a keblei simogatását. Lassan a farkamat sikerült becserkésznem a pinájába és egy hatalmasat keféltem vele. Persze amikor valamennyire lecsendesedett mondta menjünk innét máshová és folytassuk ott. erre kerestünk egy tisztást és ö levetközött és vagy másfél órán keresztül állandóan keféltem és vagy a pinájába vagy a szájába élveztem. Már régen volt amikor ilyen jó nagyot sikerült valakivel basznom.megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog jönni és mindig odatartja nekem a pináját. Persze volt,hogy éppen akkor jött meg a men szesze ,de minket az sem zavart söt annyira megkedvelt,hogy elmentünk vásárolni külföldre és nem vásároltunk alig valamit hanem két napon keresztül csak keféltem és ö meg szopott mint a kis angyal.

Volt egy alkalom amikor a testvérét is elhozta,hogy hágjam meg mert mondta a testvére a fiát vette rá egy év alatt,hogy kefélje meg öt rendszeresen, de alig áll fel a fasza. Lassan a méry folyton azon rágódott,hogy alig jut neki valami a farkamból,mert most már tudja,hogy nemcsak öt, de az anyósát , az anyját és a keresztanyját is kefélem.
Megbeszéltem a férjemmel,hogy a jövö héten négy napra elvisszük a feleségedet egy kirándulásra ahol öten mást sem fognak csinálni csak kefélik az asszonyodat. remélem te nem mégy velük és itt maradsz nekem és az lesz az igazi élvezet számunkra.Sajnos elment és mind a hatan a férjével együtt felcsinálták és így kénytelen voltam megint az anyját baszni, de közben bejött az anyósom is és amikor fürödtem bejött a zuhanyozóba meztelen hogy basszam meg már öt is.mert már több mint húsz éve vár erre és legalább szeretne egy jó nagyot baszni. Nem kell vigyáznod rám,mert már évek óta nincs vérzésem és t öregem úgy se tud velem mit csinálni. Attól kezdve ha elmentem külföldre vásárolgatni vagy az anyósommal mentem baszni vagy a Méry anyjával.Lassan már alig állt fel a farkam mert annyira kikészített ez a sok csaj. Annak nagyon örültem viszont,hogy a feleségemre rákapott három húsz éves fiatal srác és sokszor órákon át kefélték és úgy jött haza mint egy kimosott rongy. 

Tetszik : 35 | Nem tetszik : 9

like        like