Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Xop - Méry és Bözsi Méry fián osztoznak.


Most hogy elment a Méry férje az egyik alkalommal elmentem hozzá hátha sikerül végre a hülyeségem miatt bejutni a lába közé. Bikinibe fogadott és amikor elment mellettem megfogtam a derekánál és magamhoz húztam. Erre közölte akkor kellett volna ezt csinálnod amikor felajánlottam a testemet neked és nem most. Az akkor is jó voltál és mikor lejjebb húztam a bikini alsót és megláttam a csupasz punciját azonnal lehajoltam és megcsókoltam a seggét. Vigyázz mert ráülök a szádra. Mikor élvezhetem a puncid csodás illatát és nedveit. A következö pillanatban már ledöntött a padlóra és ráült a számra és meg széthúztam a külsö szeméremajkait és amennyire tudtam betoltam a nyelvemet.

Csodálatos íze volt a pinájának és ahogy egyre jobban nyomhattam bele a számat is megfordult és a segge lyukát ültette a számra. Ott is kinyalnád,nem szaros. és már nyomtam is bele az ujjamat. Tényleg nem volt szaros és a nyelvemmel ingereltem tovább. erre lehajolt és kivette a farkamat ami állt már és elkezdte szopni, de olyan erövel,hogy azt hittem kitépi a helyéröl.Amikor próbálta lehúzni a bört a farkamról az a makk részénél fel vlt akadva ezért kiharapta az elválasztó részt ,persze az azt eredményezte,hogy ömleni kezdett a vérem erre kivette a szájából miután megszívta és valami folyadékot hozott majd ráöntötte. Azt hittem összeszarom magamat annyira csípett, de meg volt a hatása elállt a vérzés és a fityma rész csodálatosan lehúzódott a farkam aljára is.

ezért még a feleségem is hálás lesz neked mondtam. Azt akarom,hogy jöjjön el hozzám és én is kinyalhassam a pináját.Megkérdezte szörös még sajnos igen mondtam,nembaj mire tölem elmegy már teljesen csupasz lesz és garantálom nagyon sokáig csupasz is magad.Mikor megunta a farkam szopását egyszerüen beleült és addig fészkelödött amíg teljesen fel nem nyársalta a huszonnyolc centis farkamra.Nem gondoltam,hogy beléd tudom nyomni azt hittem a felénél megállsz. Volt már bennem harminckét centis fasz is hiszen a néger barátomat is én mutattam meg a feleségednek aki aztán kétszer is felcsinálta és az apósom kaparta ki miután végre ö is megbaszta.

Te nem tudod de valahányszor elvitte az apósom Tokajba a nejedet szüretelni öt is leszüretelték minden éjszaka vagy ketten hárman. Az anyósom csinált belöle kefélö kurvát akit még Pesten is futtatott. Amikor elkezdtem élvezni kiugrott alólam és bekapta a farkamat majd élvezettel nyitotta ki a száját és mutatta mennyi geci fér el benne,majd lenyelte az egészet. utána addig simogatta a farkamat a szájával mire az megint felállt és a szájába üríthettem a zacskóm tartalmát. Miután megismerted megint a testemet és a nejeddel a közös élményeinket közlöm veled, tegnapelött éjszaka négy srác kefélt meg és utána lehúzattam velük a kotont és a számba ürítették a gecijüket. nagyon finom éjszakai kaja volt ez nekem.

A férjem barátai is akik rendszeresen idejártak azokkal is mindig enyelegtem és a legtöbbjük megkefélt, de a gecijüket mindig a számba engedhették csak. Mikor kifacsart elmentünk fürödni és odabent a kádban megint megbasztam majd a seggébe akartam dugni a farkamat, de az sajnos nem sikerült. Azt sose engedtem meg még a férjemnek se. Mikor felöltöztünk közölte elmegyek veled és beszélni fogok a feleségeddel milyen jól sikerült a találkozó amit még az elmúlt héten megbeszéltünk egy közös ismerösnél amikor kettönket kefélt négy srác felváltva. Most derült ki,hogy évek óta együtt járnak kefélni srácokhoz akik mindig még hazafalé menet az utcán is megbaszták öket.

Nagyon meglepödtem amikor hazamentem és felmentem a hálószobába ahol a feleségem meztelenül kefélt a Méry fiával és éppen szopta a gecis faszát. Mondta fene jól tudtatok idözíteni. Most legalább láthatod hogy a barátnöm milyen szívesen átengedte nekem a fiát kefélésre, aki egyébként a fiával is rendszeresen szeretkezik. Mire észbe kaptam már Méry is ott feküdt meztelenül a fia és a nejem mellett és a fia a feleségemet baszta szájon,a pináját meg a srác anyja bányászta kezével, de a csuklója eltünt a pinájában. Mondták nekem is ne bámulj gyere te is basszál meg ha még van eröd. Erre csengettek és a feleségem közölte engedd be a két srácot akik azért jönnek,hogy megbasszanak bennünket.

Kimentem egy nadrágban és tényleg ott volt a két szomszéd néger srác és már nyomultak is be. Már a lépcsön amikor mentem felfelé az emeletre már a négerek gatyáját láttam és odafent éppen akkor tette a feleségem pinájába az egyik néger gyerek a faszát míg a Méry fia a száját szoptatta. a másik a Méryt dugta és nekem a szája maradt csak.vagy három órán keresztül baszták a két asszonyt és csupa gecis lett a paplan alattuk is. Mikor megunták a vízszintes baszást kinyitották az ablakot és a két csaj meztelen felsötesttel kihajoltak és hátulról döngették a négerek a csajokat.Majd kiültették a lányokat az ablakba,hogy akik látják gyönyörködjenek bennük. Persze a feleségem mellei tovább ereszkedtek, mert mindig marták a kefélés közben is a srácok. Egyébként is a fiatal mellei ami 27 éves korában 90-es volt mostanra már 110-es lett és mindkettö egyformán lógott és mindig is élveztem ahogy harapdálták vagy marták .

Alig mentek el a négerek amikor megállt egy autó és csengettek.Kiderült egy vidéki fotós jött lefényképezni a két kurvát és persze nagyot kefélni velük. A lányok éppen fürödtek és zuhanyoztak,de a két fotós álló farokkal bementek és fényképezték öket. Mikor kijöttek megtörülközve az ágy huzat teljesen tiszta volt. A lányok elkezdték megint a kefélést és közben filmezték magukat a srácok is. Ezeket a srácokat mindkét asszony leszopta és élvezték ahogy ürítik a szájukba a nyelvükre a sok gecit amit aztán le is nyeltek és élvezettel nyalták utána a szájukat.

A feleségem most sem engedte meg,hogy megbasszam, de a két srác kezelésbe vette az asszonyomat, mert az egyik a pinájába nyomta a faszát a másik a szájába és magukra húzták nekem a segge maradt és oda tettem be a nagy farkamat. Engem egyáltalán nem zavart,hogy artikulátlan hangokat adott ki magából és tiltakozott. Miközben teleélveztem a seggét ami szaros volt ,majd benyomtam a szájába és odabent a torkán érezhette ahogy csorog le a szaros gecis lé a gyomrába. Mondta ez utálatos volt. Mindig mondtam neked közöltem,hogy mosd ki a seggedet,mert ha nem engeded,hogy a pinádat basszam a segged is jó, mert az legalább szükebb mint a szétbaszott pinád. Közben az egyik fotós filmezte a kurva feleségemet. Miközben a srác filmezte a feleségemet a másik asszony kefélt a fiával és szopta a fotós faszát.

Mikor a fotósok elmentek a feleségem elkezdett kiabálni, mire Méryvel felöltöztünk és elmentünk vissza hozzá és folytattuk a keféléseket. Az éjszaka folyamán annyira begerjedt ,hogy mondta nekem ha vigyázok rá és ha megállok ha szól megengedi,hogy seggbe basszam,mert szeretné a farkamat érezni a seggébe. Régen volt már amikor sikerült seggbe basznom valakit aki még ott szüz volt. bekentem kenöccsel a farkamat majd mikor kellöen felizgattam az asszonyt bekentem az ö seggét is és bedugtam az ujjamat a segge lyukába, Elöször egyet,majd még egyet, de a harmadikat nem engedte.

lassan odaillesztettem a farkamat a segge lyukához és óvatosan elkezdtem bedugni a már keményen álló farkamat. Pár perc múlva amikor megint ellágyultak a záróizmai beljebb dugtam a seggébe a faszfejemet. Mikor pár perc múlva megint szólt nyomjam beljebb akkor benyomtam az egészet és elkezdtem a kefélését. egyre jobban tekergette a seggét és láttam az arcán mennyire élvezi hogy tágítom a szüz lyukát. Pár perc múlva éreztem a tökömön,hogy elélvezett majd én is elsütöttem a farkamat bele a segge lyukába. Megkért ha lehet ne húzzam ki és szeretne egy második menetet is és annyira fel volt dobva,hogy ilyen átszellemülten még sohase láttam kefélés közben sem. Mivel nem kutyapózban csináltam,mert közben mindig csókolóztunk,látszott az arcán mennyire élvezi a segge megkefélését. Hagyd benne a farkad ha lehet és így aludtunk el. Az éjszaka folyamán persze kicsúszott a farkam,hiszen lelohadt kicsi lett 14 cm.Mikor felébredt mér reggel két óra volt és kérte megint a folytatást olyan volt mint egy kis szüz leány akinek ez a nászéjszakája.

Megint bekentem a farkamat, de most aránylag könnyebben becsúszott és közben megfordultunk majd vigyázva,hogy ki ne csússzon elkezdett rajta lovagolni és egymás után háromszor élveztem tele a seggét. Mikor megint félálomba voltuk közölte ezentúl a seggem mindig csak a tiéd lesz és oda bármikor beteheted a farkadat. Köszönöm ezt a csodás éjszakát. Ha lehet minden éjszaka veled szeretnék baszni és legszívesebben odaköltöznék hozzád hogy mindig csak engem basszál ne a feleségedet.

Holnap megyek az orvosomhoz aki kikapar mert két hónapos terhes vagyok és a nyiregyházi kórházba kaparnak ki. utána majd megint találkozunk, de ha van kedved és kívánsz gyere látogass meg hátha sikerül egyet kefélnünk megint seggbe.


További Szextörténetek


Tetszik : 83 | Nem tetszik : 98
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like