Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Lajkó - Kirándulás Afrikába Afrikai vademberekkel való kefélések


Jó pár évvel ezelött az egyik rokonom jóvoltából kivittek bennünket Afrikába szétnézni. Igaz eleinte csak a feleségemet akarták kivinni, de mikor megtudtam ragaszkodtam hozzá,hogy engem is vigyenek ki. Közöltem velük,hogy ugyan úgy mint itt akkor dugják ök meg úgy is a feleségemet éjszaka vagy nappal bárkikkel is mint itthon csinálták.Végeredményben amikor is beköltöztünk az akkori lakásunkba a nagybácsim felesége kieszelte,hogy milyen jó lesz a kis szoba a fiúknak és a feleségem meg a kurvájának,mert így nem fog máshová járni baszni,mivel ott az én feleségem és baszhatja akkor amikor kedve tartja elvégre a családban marad.
Ha meg felcsinálja akkor az apja kikaparja a kurváját. Persze így is járt máshová és az akkor kefélö asszonyoknak a férjeit is bevezette a feleségem lába közé és sikerült belöle csinálni egy oltári nagy kefélögépet. Egy évbe általában kétszer háromszor kikaparták. Most is azért vitték volna egyedül,hogy megismerje a négerek hosszú és vastag faszát is. Persze amikor én is mentem akkor is elvitték és sokszor pár napig odavolt.Még itthon is annyira vitték a kefélését,hogy sok esetben mindig hárman kefélté öt.

A segge és a pinája is be tudta fogadni egyszerre a két vastagabb faszt is. Persze a 95-ös mellei amikor még megismertem aránylag feszesen álltak és már nem felfelé mutatott a bimbója, de azért kívánatos volt és a mellbimbója körüli rész barna volt,nem rózsaszín,mert még fiatalabb korában valakik felcsinálták és csak a negyedik hónapban tudták kikaparni amikor is már a mellbimbók bebarnultak. persze ezek után is rendszeressé váltak a különbözö nemzetiségü férfikkal való kefélései,mert külön hangsúlyt fektetett abba,hogy minél több nemzetiségü férfiakkal dugjon. A néger faszban különösen a nigériai vagy a szudáni nagy faszú férfiakat kedvelte. Amikor megtanították fuvolázni attól kezdve rendszeresen leszopta a srácok farkát és a gecijüket is mindig lenyelte.

Míg udvaroltam neki mindig úgy csinálta,hogy ne vegyem észre,de már a nászéjszakán és a nászúton rengeteg férfi bejáratos volt a lába közé. Közben persze rengetegen megbaszták és ezt örömmel mondta el a feleségem is.Volt olyan hét,hogy a feleségem egy olyan törzsnél kefélt a férfiakkal akiknél teljesen meztelen volt és akkor amikor valakire rájött a kefélés megbaszhatta a feleségemet. Elmondása alapján egyrészt fiatalokkal is kellett kefélnie és nagyon sok tizenéves is rajta tanulta a kefélést.Volt,hogy az egész család használta,a gyerekek és a szülök is. Amikor visszafelé jöttek egy afrikai nagyvárosba olyan asszonyokkal is kefélnie kellett aki félig asszonyok félig férfiak voltak,hiszen megmaradt a mellük és a pinájuk,seggük, de operáltak a szeméremdombra olyan férfi faszt is ami legalább huszonöt centis volt és el is élvezett amikor kielégült.

Persze magángéppel repülte oda és vissza és a gépek pilótája is beleélvezett a pinájába vagy a szájába. Mikor visszajöttünk több hónapot kellett kórházba töltenie,mert szét lett baszva a segge, a pinája és fel lett csinálva.azonkívül még felszedett valami betegséget ami miatt csak a kórházba tudták meggyógyítani. nekem ha baszni akartam esetleg még is vele két teljes évig kellett várnom mire teljesen meggyógyult.
További Szextörténetek


Tetszik : 51 | Nem tetszik : 25
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like