Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Bözsi - Házasságom elsö évtizede Lakótelep kefélögépje lettem


Házasságunk második évétöl már a kétszobás lakásunk egyik szobájába a férjem unokaöccse lakott aki napi rendszerességgel kefélt engem. Eleinte nem a mostani lakásban albérletben laktunk és az egyik alkalommal felkeresett bennünket a férjem unokaöccse Peti és megkért szeretne ott aludni ha lehet mert a munkahelyét kell intéznie másnap. Mivel nekem is szimpatikus volt mondtam a férjemnek segítsünk rajta és ott aludt. Nem gondoltam akkor,hogy milyen csodálatos egy éjszakám lesz, de nem bántam meg. Engem már régen basztak meg annyiszor és olyan nagyon mint azon az éjszakán,hiszen a férjem nem tudott mit csinálni,mert tök részegen feküdt a konyha melletti szobában.

Persze a férjem hozott be pálinkát meg bort és közben odajött a srác és megölelt,majd megcsókolta az arcomat kétfelöl,hogy szóltam az érdekében.Közben leült mellém és a combomra tette a kezét, de amikor megzörrent az ajtó kilincs elvette a kezét mire megköszöntem.Amikor kiöntötte a pálinkát és megittuk mondtam a férjemnek bort nem hoztál mire ismét kiment hozni bort Peti meg a combomra tette gint hallottuk a kilincs kattanását és ezért gyorsan kihúzta a kezét. igaz közben a ruhám felcsúszott és a férjem bámulta a combomat,mert már ki látszott a fehér átlátszó bugyim.

A férjem töltött bort és beszélgettünk. majd kis idö múlva felálltam és mondtam kimegyek kaját csinálni mire a férjem is mondta jön segíteni,persze így Peti is kijött. amikor nem látta a férjem a srác folyton a seggemet simogatta, de néha benyúlt a ruha alá is.Mikor elkészült a kaja leültünk és megkajáltunk. Én folyton a lábammal simogatta a lábát és ö néha benyúlt a szoknyám alá.Persze a kaja elött megint ittunk egy kis pálinkát és utána bort, de amikor a férjem nem vette észre egy kis pálinkát beleöntöttem a borába,majd mondtam fenékig ürítsük a poharat. Lassan sikerült berúgatnom a férjemet és amikor bementünk a szobába elkezdtünk táncolni ö meg amit már megszokott elkezdte felhúzni a ruhámat és így kint volt az egész fenekem bugyistól,majd benyúlt a bugyimba és azt is kezdte lehúzni.

Mondtam neki nem vagyunk egyedül mire odaszólt Petinek láttál már nöi feneket ugye igen mondta és elkezdte dicsérni. erre a férjem megint ivott egy kis bort és töltött mindenkinek, de az övébe megint került egy kis pálinka ami igazán hatásosnak sikerült.Felkértek táncolni és amikor a srác a fenekemre tette a kezét a férjem odajött elvett töle és közölte erre csak nekem van lehetöségem,hogy a feleségem seggét simogassam,majd felhúzta a ruhát és a bugyiba tette mind a két kezét és lassan kezdte lehúzni. Mikor megint szóltam mit csinál mondta nem zavarja és tovább húzta míg le nem esett. ekkor egy gyors szám jött és kidobóst csinált ezáltal megmutatta Petinek milyen szörös vagyok odalent.

A ruhámat erre kezdte felfelé tolni és lassan levette rólam és csak egy vékony kombiné maradt rajtam ami teljesen átlátszó volt és megmutatta a melleimet is mire Peti elvitt töle táncolni és elkezdte simogatni a szörös puncimat. Közben kihalászta a Peti faszát és lehajolva bekaptam. Ezt már nem türte a férjem és odajött levette rólam a kombinét és öntött egy kis bort a nyakamra,hogy legyen mit lenyalogatni,majd a földre fektetett és elkezdte a számba dugni a faszát. ekkor Peti öntött neki egy kis pálinkás bort amibe több volt a pálinka mint a bor és ezzel teljesen kiütötte magát,majd ráfeküdtem és bebaszott Peti a gecije ami kijött meg a szájába engedtük, mert kinyitottam a száját. Utána mi felmentünk a hálószobába és hajnalig basztunk szinte megállás nélkül. Legalább hatszor szoptam le a faszát és megengedtem neki,hogy a seggemet is megbassza mert nagyon kívántam a faszát magamba.

Hát most a lakásba majdnem ugyanezt csináltuk. annyi különbséggel,hogy amikor a férjem elaludt átjött Peti és hajnalig basztunk csak arra kellett ügyelnünk nehogy meglökjük,mert hamar felébredt. és akkor patáliát csapott.

Egyszer elöfordult,hogy én véletlen folytán megfogtam a karját és felébredt erre villanyt gyújtott és meglátta Petit ahogy keféli a pinámat mire teljesen elöntötte a vörös köd az agyát és kikeltett az ágyból bennünket és anyaszült meztelenül a kisszoba ablakát kinyitva felállatott bennünket és mutogatni kellett magunkat a szomszédoknak. Persze amikor sírva felálltam és az egész testemet megmutattuk le kellett Petinek feküdni az asztalra és nekem a faszára kellett ülnöm,hogy lássák mekkora kurva vagyok. Ez nagyon megalázó volt. Miután elsült a Peti fasza be kellett kapnom a számba majd úgy meztelenül ki kellett mennünk az erkélyre és ott is megmutatni magunkat ami nekem nagy megalázást jelentett.

Persze ettöl kezdve a szomszédok is mind egymás után behívtak magukhoz és megbasztak,ami egyébként nekem nagyon is jól esett de az egészet úgy csináltuk,hogy mindig az ablakban baszunk,hogy lássák mások is és a hülye férjem is.Ez neki volt inkább a megalázó mert nekem egyre jobban tetszett. Késöbb már nem mutogattuk magunkat, de egy évig a szomszédok akkor basztak velem amikor akartak,mert mindig a rendelkezésükre álltam. ettöl kezdve a Peti nappal mikor hazajött már az erkélyen vártam és integettem neki,mert addigra mindig lefürödtem és kiálltam integetni neki meztelenül és már nem zavart bárki láthatott,hiszen a legtöbbje már sokszor élvezte a testemet is.

Közben persze többször is valaki felcsinált, de ilyenkor mindig elmentem Petivel a szüleihez ahol az apja megcsinálta a küretemet. Persze elötte a apja is megkefélt és röhögve mesélte mégis csak jó dolog volt,hogy Peti ott lakik,mert legalább meggyözödhetünk rajta,hogy tud gyereket csinálni és nem kell máshová járnia egy kiadós baszásra. Közben amit én nem is gondoltam a Peti anyja a férjem farkán lovagolt és nemcsak öt, de másokat is felcsinált aminek az anyja barátnöi is örültek.

Mikor jöttünk hazafelé az autóval mert Peti vezetett és én mellette ütem és mivel nem vettem fel bugyit egész idö alatt a pinámat bányázta. lassan a férjem hozzászokott hogy ö csak mellékszereplö otthon a föszereplö én vagyok és az egyre táguló pinám. Mivel három hétig nem élhettem házaséletet és ezt a férjem úgy használta ki,hogy az utolsó héten elvitt a munkahelyi beutalóval cseh-be és ott két hétig pihentünk,majd a már engedett idöben szinte mást se csinált csak kefélt és mindig belém engedte a gecijét. Hiába mondtam ha felcsinálsz elvetetem a gyereket mondta most hat hónapig nem tudnak kikaparni,mert nem lehet orvosi szempontból.

Igaza volt mikor hazajöttünk kellett volna megjönnie a vérzésemnek és nem jött meg ezért terhességi tesztet vettünk és a teszt kimutatta gyereke lett. Így nem tudtak felcsinálni, de így is meg volt az örömöm,mert a második hónaptól kezdve megint baszhattam bárkivel és ráadásul beleengedhették a pinámba a gecijüket amit mindig is élveztem. Lassan leszoktam arról is,hogy ruhát viseljek otthon és akár éjszaka volt akár nappal sose viseltem semmilyen ruhát mindig meztelenül jártam a lakásban. Az meg hogy valahányszor szellöztettem és mások is láttak már egyáltalán nem zavart,hisz a legtöbb férfi már ismerhette a testemet aki meg nem úgy is gondoskodott arról,hogy mielöbb megdugjon. Ha elmentem vásárolni csak egy miniruhát vettem magamra és élveztem ahogy a szél simogatja a hasamat és a pinámat, meg a seggemet is. Ezentúl sokkal többet basztam a seggemmel mint egyébként.

Sokszor ha az erdöbe mentem sétálni és leültem egy padra mindig széttártam a combjaimat,hogy szellözzön a pinám. Volt olyan hogy ekkor odajött valaki,hogy szeretne megbaszni és fizetett sok pénzt és én megengedtem neki mert jól is esett. Késöbb amikor megszültem a gyerekeket és már sétálni is vittem sokszor az erdöben szoptattam meg és utána sokszor megint megkerestek azok akikkel rendszeresen basztam pénzért és megint megdugtak,de csak gumival engedtem. persze mindegyik megkóstolta az anyatejemet és ezért még többet is fizettek. Volt olyan nap amikor hatan basztak meg az erdöben egymás után és én nagyon is élveztem ezeket a férfiakat. Ezek sose bántottak engemet még csak meg se legyintették a seggemet sem.Mindig vigyáztak arra nehogy lebukjunk a rendészek elött. Persze amikor már nem szoptattam agyereket és találkoztunk sokszor egyedül mentem el randizni velük és elmentem a lakásukra ahol fél napig csak velük,meg a barátaival keféltem és volt olyan eset amikor a németek és az amerikaiak is megbasztak amit lefilmeztek és csak kint forgalmazhattak,mert ez volt a kikötésem. Persze ilyen alkalommal szoktattak rá a kutyák faszára és azokat is le kellett szopnom, de sokszor élvezetesebb volt a kutya faszából kijövö geci mint amit a srácok produkáltak. persze ezen a tanyán aztán voltak csikók szamarak söt póni lovak is és a második gyermekem után már a nagy csödörök is megdughattak,mert ki kellett venni a méhemet egy nagy néger fasz miatt. A lógeci is elöször undorító volt,mert nyúlósnak tartottam,de késöbb már természetes volt söt nemegyszer az egészet lenyeltem amiért felvételt csináltak és rengeteg pénzt adtak a filmezésért. Most már hetven éves is elmúltam és az elmúlt éjszaka elmentem sétálni és hárman megbasztak az elsö eröszakosan csinálta pedig mondtam a marhájának csináld finomat és akkor máskor is megbaszhatsz. A másik kettö igazán rendes volt olyan szeretettel simogattak,hogy elsírtam magam és majdnem reggelig baszta a másik két komával. Mind a kettönek leszoptam a faszát és még ízlett is.

További Szextörténetek


Tetszik : 76 | Nem tetszik : 47
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like