Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Laló - Fleségemet elkurviltattam Örül9l a pt és engem is megbasznak


Még fiatal koromba nagyon élveztem ha az anyám használt bugyiját felvehettem és a ruháit is. egyik alkalommal meglátta az öcsém és patáliát csinált belöle és azóta csak akkor öltöztem nöi ruhába ha tudtam,hogy nem lát meg. Az egyik ilyen alkalommal felvettem az anyám használt összepisilt bugyiját és az egyrészes bö ruháját és elmentem az egyik már elhanyagolt temetöbe ahol már az öcsémet is megszólították, de engem megfogdostak.
Nagy örömömre egyik koma megfogta a mellemet ami egész lapos volt hisz fiú voltam. de ök ezt eleinte nem tudták. Mikor a ruha alá nyúltak és észrevették a felállt farkamat félrehúzták a bugyit ami rajtam volt és megdöntöttek ,majd az idösebbik koma a számba rakta a közben elövett faszát. A fasz fején nem volt bör és ekkor értettem meg már elöre és késöbb is miért szerette a feleségem az olyan faszt amelyik körül volt metélve,mert egyáltalán nem érzett rajta a pisi szag.

Még sose volt számba más férfi fasza az enyémet meg rendszeresen leszoptam és órákig el tudtam vele játszani és harapdálni majd teljes lökéssel belenyomta a hosszú faszát a seggembe ami különleges volt, de nagyon jól esett.Erre megkértem húzd ki,majd egy hirtelen lökéssel megint basszál seggbe mert ez nagyon jól esett és igazán finom volt. Vagy másfél órán keresztül basztak felváltva mind a ketten és a végén megszoptattak. Sajnos arra amikor elhatároztam elmegyek kurválkodni nem mostam ki a seggemböl a szart és így a számban éreztem a szaros faszát a komáknak. Legközelebb már más volt, de legközelebb négyen basztak seggbe és néha a számba mentek el. Egyre jobban tetszett a srácok gecije amit élvezettel nyeltem le. Volt olyan hét hogy reggel és este is találkoztunk és mindkét alkalommal leszoptam a gecijüket a farkukból. Ha egyszer nem tudtam elmenni,mert nem akartam otthon lebukni egész nap hiányérzetem volt. Közben béget ért az iskola és én más városba költöztem és így elmaradtak ezek az élmények is.

A másik városba az egyik osztály társam még a suliban elövette a faszát és elkezdett vele játszani. Nem vette észre,hogy észrevettem és csendben odamentem mellé és amikor kezdett elsülni a fasza gyorsan lehajoltam és bekaptam a faszát,hogy a számba ürítse a gecijét. Ezen meglepödött és mondtam neki,ha csendben maradsz elmegyek hozzád a suli után. Úgy is lett. ö egy külön álló kis házban lakott egyedül és csak egy egyágyas szobája és egy zuhanyozója wc-vel volt.Gyorsan ledobta magáról a ruhát és segített nekem is majd megfogta a farkam és bekapta teljesen a tövéig és szopta szívta markolászta a tökeimet.

Mondta gyorsan ennél nagyobb örömet nem is tehettél volna velem,mert a háziúr elment két hétre a feleségével nászútra és most nincs szexpartnerem. miután kinyalta a seggemet és a seggembe beledugta a faszát elélvezett majd elmondta,hogy öt hetedikes korában az apja elcsábította és leszopta, majd az anyja is addig molesztálta amíg öt meg nem baszta. Késöbb amikor már új szomszéduk költözött az öregasszony helyére az apja összehaverkodott a szomszédasszonnyal akit rendszeresen kefélt,míg annak a férje az én anyámat is megbaszta, de késöbb az apámmal közösen franciáztak és szopták le egymást. Majd a két nagy fia a huszonkét és huszonnégy éves fia kezdte baszni az anyámat és nemegyszer fel is csinálták. Az egyik alkalommal engem is becsábítottak az anyám lába közé, de én nem voltam hajlandó megbaszni az anyámat és ezért verést is kaptam az anyámtól.Ezért kerestem egy olyan iskolát ahol távol tudtam maradni tölük.

Persze az egyik alkalommal két osztálytársnönk észrevette mit csinálunk egymással és az éjszaka alatt bekötötték a szememet és a számba dugtak -késöbb megtudtam-a bugyijukat és összekötözték a lábamat kezemet ,majd átvittem egy másik szobába és egész éjszaka ugráltak a farkamon és szopták rázták a farkamat. Mikor reggel felébredtem az egyik tanérnönek a lába között feküdtem és a melleit markolászva ébredtem fel. Ekkor a tanárnö közölte,vagy hajlandó leszek baszni öket vagy elhíresztelik,hogy buzi vagyok és kitiltanak az iskolából. Így aztán kénytelenek voltunk néha nagy nagy titokba találkozni, míg végül is összehoztam egy orvossal a barátomat és szexpartneremet akinek én keféltem a feleségét és a lányát is.

Késöbb amikor elkerültem ebböl az iskolából és megismertem a feleségemet pár évre rá kiderült,hogy elvettem agy vidéki leányzót aki már megjárta az amerikai ,holland és német stúdiókat mint hivatásos pornó színésznö és nagyon sok állattal és különbözö nemzetközi férfivel is kötött bensöséges testi kapcsolatot, hisz nem volt olyan nap 14 éven keresztül az életében, amikor két három férfivel is kefélt csak naponta.

Persze olyan ruhákba járt ami áttetszö volt és ezáltal is ingerelte a férfiakat akik rendszerességgel megeröszakolták amit ö örömmel vett tudomásul. Ha leült vagy ledölt valahová mindig úgy igazította a hosszú szoknyáját, hogy kilátszottak a szörös pinája és a hosszú combjai is.leszoktattam a melltartókról is és mindig élveztem ahogy az átlátszó ruha alól látszanak a lengö mellei is. A ruhái annyira begerjesztettek,hogy sokszor magam is úgy sikerült alányúlnom,hogy a piacon is és a tömegközlekedési eszközökön sikerült a bö szoknyáját felrántani és ezáltal kilátszottak a feneke és a nagy szörös pinája. Az egyik Pesti látogatáskor a vidám parkban a fúvókának sikerült úgy felfújni a szoknyáját,hogy az beleakadt valamibe és kb negyven percig láthatták a teljes csupasz fenekét és a nagy szörös pináját. Nekem örülten tetszett a dolog. A másik alkalommal lehúztam a bugyiját és a szoknyáját letéptem amikor ki akart szállni,hogy egyedül megy tovább. Persze valakik felvették és utána megunván szóltak,hogy vigyem el ha érdekel ez a kurva vagy eladják külföldre. Sajnos a nyakamba maradt. MÁR HÚSZ ÉVE NEM VOLT TESTI KAPCSOLATOM VELE,MERT RÁKAPOTT A NÉGEREKRE ÉS UTÁNA A LOVAKRA.
További Szextörténetek


Tetszik : 100 | Nem tetszik : 88
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-08-30 20:36:16
bacsa xiaomi scooter
Az én nejem is rákapott a négerekre

_________________________