Szextörténet keresése:

 

Böbe Baba - eröszakos cselekmények örömmel vettem végre megeröszakoltak


Már sokszor hallottam arról.hogy valakit megeröszakoltak és én el nem tudtam képzelni milyen lehet az.A srácok az osztálytársaim is 12 éves korom óta szerettek velem moziba járni,mert megengedtem,hogy markolásszák a melleimet a bugyimba nyúlkáljanak és a puncimat izgassák.Sokszor volt úgy,hogy a mozi végén könnyebb volt lehúzni a bugyimat mint visszahúzni és ilyenkor a srác akivel voltam mindig be akarta tenni a pinámba a farkát. Mondtam neki ha a seggem lyukához illeszti és azt ingerli azt megengedem,de a puncimat még hagyják békén. Ha már nem leszek szüz bárki bármikor megbaszhat, de addig nem.

lassan a seggembe már egész könnyen becsúszott a srácok farka és élveztem azt is,hogy sokszor belém élveztek.Aztán az egyik alkalommal amikor elmentünk az osztállyal kirándulni románba ott az egyik fiatal férfi nem sokat teketóriázott nem törödve a mondásommal letepert és megeröszakolt,majd utána még kétszer elélvezett belém. A sikoltásokra felfigyelt egy rendör és odajött ,majd leütötte a komát aki megeröszakolt és megbilincselte Beszólt rádión amit nem értettem jött egy mentö és elvitt,majd orvosok vizsgáltak és kaptam injekciókat ,majd lefektettek és másnap délután engedtek csak vissza az iskolai csoporthoz.

Mikor hazajöttünk a szüleimnek elmondták mi történt és mondták,hogy majd be kell menniük velem a közeli városi nögyógyászatra ahol megvizsgálnak,ha esetleg mégis gyerekem lesz akkor megszüntetik.Szerencsére nem kellett bent maradnom és egy hétig otthon kellett pihennem. Mikor visszamentem utána még egy hónapig nem mehettem sehová a szüleim nélkül,nehogy bajom essék,mert még véletlenül sem közösülhettem senkivel.Hat hét eltelte után visszamentünk megvizsgáltak,majd mondták rendbe vagyok és újra mehetek iskolába is és bárhová egyedül is.

Ettöl kezdve megint elmentem a srácokkal a moziba is és sokszor mozi után a nagyobbakkal mindig amikor hazakísértek valahol ahol volt egy félreesö zugos hely megbaszhattak. lassan a fél faló járt már a pinámba amit nagyon megszerettem söt sokszor leszoptam a srácokat is,mert ízlett a spermájuk. Késöbb amikor az egyik alkalommal Pesten jártam egy sötét utcán elkapott három srác és mind a hárman megeröszakoltak, de akkor nem visítottam,mert már élveztem ahogy belém nyomták a farkukat. Amikor aztán mondtam a srácoknak a spermájukat ne a pinámba hanem a seggembe élvezzék és engedjék, de lehet a számba is. Másnap és még egy hétig minden nap megeröszakoltak ami t egyre jobban megszerettem.Mikor hazafelé indultam kértem a srácoktól egy telefonszámot ,hogyha legközelebb jövök felhívjam öket megint kefélésre.

Késöbb amikor megint elmentünk kirándulni az osztálytársaimmal bárhová sokszor megdugtak és kértem eröszakosan bánjanak velem mert azt nagyon szeretem,amit meg is tettek,söt meg is vertek. 

Tetszik : 10 | Nem tetszik : 2

like        like