Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Lao - kerti élmények Asszonyok közös használata


Fiatal házas voltam amikor kaptunk az Apámtól egy lakást,hogy a feleségem oda szülje meg a gyerekünket.Persze az apám elmondta a testvérének akinek a fia itt volt ebben a városba fogászinas. Mikor megmondta,hogy nem lehetne e hogy a fia a kisebbik szobát kivegye,hogy ott lakjon amiért fizetnének és ök is nyugodtabbak lennének és a részletfizetésbe is besegítene a pénz. Én nem akartam,mert szerintem nem vezet jóra ez,de leszavaztak. Az anyám megkérdezte miért nem akarod,hogy ott lakjon. Azért mert te tudod,ha én lefekszem és elaludtam utána ha nem löknek meg reggelig úgy alszom mit a bunda és semmire sem ébredek fel.Közben mutattam az anyámnak,hogy a feleségemet nem zavarta,hogy a srác simogatta a szoknyája alatt a combját.

Az anyám amikor meglátta szólt is érte,de mondták nincs ebbe semmi,mire odamentem a srác anyjához és én meg felemeltem a szoknyáját és én is bedugtam a kezemet.Persze fel volt háborodva.Neki lehet nekem nem kérdeztem. Végül sajnos végképp leszavaztak. Késöbb amikor már ott lakott és rajtakaptam,hogy keféli a feleségemet és amikor hazajött természetesen szájon csókolta nyelvesen és megfogta sokszor a melleit, de ha nem volt begombolva a felsö két gombja akkor benyúlt a blúzába és elkezdte simogatni azt gátlástalanul,amit a feleségem is elfogadott.Mikor eljött az apja és az anyja ,majd mondtam neki mit csinál a fiuk a feleségemmel közölték ne csinálj ilyen nagy dolgot ebböl,legalább a fiunk nem egy útszéli kurvával kefél,hanem ez a családba marad és biztonságosan kefélhet mert töle nem szed fel semmilyen betegséget. erre megkérdeztem én is megbaszhatom a te feleségedet.Persze ezért fel volt háborodva.

Lassan hozzászoktam mert a feleségem is közölte ne zavarjon ez téged ,majd legfeljebb te is beszállsz a kefélésbe.Igaz
nem egyszer elöfordult,hogy úgy keféltük a feleségemet,hogy ö a seggét baszta én a pináját és fordítva is. Nem zavarta öt sem,hogy a spermát beleengedte a pinájába,hiszen már terhes volt.Persze ez oda vezetett,hogy nemcsak a lakáson belül nyúlkált a feleségem testéhez hanem sokszor a lépcsöházban is megdugta a falnak nyomva. Ez adta aztán az ötletet a többi lakónak is és mire a második gyerek is két éves lett a 16 lakásból nyolc lakás férfitagjai is baszogatták a feleségemet,amit természetesnek tartottak sajnos a feleségem is.

Közben az apámnak a telekbérlö visszaadta a telket,mondván nem csinálja tovább. ezt meghallva én kértem ki töle és nekem ideadta bérleményfizetés nélkül, de persze sokkal többet kapott mert sok mindent vitt el az anyám és én is.A telek felét kaptam meg,mert a másik felét pár évvel ezelött eladta amikor nekem a lakást vette.Ott egy vasutas gondozta a telket aki a fütöházban dolgozott és a felesége is. Ök rendszeresen kint voltak és amikor mi is kimentünk megnézni a kertet megkérdezte használhatja e a kutat ö is továbbra ami az én telekrészemen volt közöltem igen,mert arra gondoltam ha elromlik lesz aki megcsinálja és volt is ilyen.

Mikor kimentünk átjöttek és bemutatkoztak a koma egy szál férfi gatyában volt a felesége egy melltartóba és egy bugyiba. Ök mindig ilyen szerelésben voltak és ha mi is ilyen szerelésbe leszünk nem fog zavarni,hiszen a kertet gondozzuk,nem egymás feleségét.Persze évek múlásával a melltartója az asszonynak is egyre kisebb volt és lassan mellemelö került fel a melltartó helyett és a bugyija is egészen apró lett és totál átlátszó amit a feleségemnek is köszönhettem,mert ö is szerette mutogatni magát.Késöbb már volt,hogy ha a telek hátsó részénél dolgoztak már semmit nem viseltek és lassan a másik férj is rákapott a feleségemre és ez kölcsönös volt.

Késöbb mindig volt egy nagy 3x3 méteres takaró amit közösen használtunk amikor egyszerre keféltük a két asszonyt mind ketten, de nem a sajátunkat.Lassan odáig mentünk,hogy az utca felöli részen is meztelenül voltak az asszonyok,de nem zavarta öket,hogy bárki is látja és gyönyörködik bennük.Egy év múlva amikor az albérlöm megnösült és már nem nálunk lakott ös is kijött a feleségével és az egyik alkalommal amikor én kint voltam akkor kijött hozzám és felült egy barackfára, de a szoknyája a derekán volt és a bébi dol bugyija szépen mutatta az alsó felét. Megkérdezte,hogy tetszik e és hajlandó vagyok e mindig megbaszni ha kijön ide hozzám. Ö mindig tudja mikor lehet kijönni, mert a férje akkor mindig a feleségedhez megy megbaszni és ö meg akkor idejön,hogy te meg engem basszál meg.Ha felcsinálsz majd az apósom kikapar ahogy a feleségedet is kikaparta valahányszor a férjem a korábbi években is és a barátai is felcsinálták.Lassan természetesnek tünt,hogy cserét játszunk és nemegyszer felcsengettem ha hazamentem,hogy ne érje váratlanul a csajokat ha kinyitom a bejárati ajtót.

Én csináltam egy fa házikót a kertbe ahol két ágy volt egymás mellett egy fogas és egy polcos szekrény ,mer persze ágynemü. Ha valaki kefélni akart valakivel mindig neki kellett ágynemüt hozni,hogy az ott lévö tiszta maradjon.Több évig is használtuk kefélésre,és mindig mindenki vitt tiszta ágynemüt,ha oda akart menni,nekem szólt és oda járt baszni és félrekefélni a feleségem is amikor már nem a volt albérlöm is baszogatta, hiszen a gyerekek mellett ez nem volt megengedhetö. Lassan leszoktam a feleségemröl és a volt albérlöm feleségével és annak az anyjával,majd az anyósával aki nem engedte korábban,hogy a szoknyája alá nyúlkáljak és közben felcsinálta a csajt , de az végül megtartotta a gyereket.

Persze a szomszéd is rákapott azokra az asszonyokra akik odajártak baszni és ö sem törödött vele kit csinál fel. Sajnos pár évvel késöbb kisajátították a területet és nekem is máshol kellett vennem telket. Igaz ott is csináltam egy köböl házikót és oda már nem egy orvos feleségét is elvittem és rendszeresen dugtam és öket mindig gumi nélkül is.Amikor az egyik alkalommal a feleségem egy négerrel ment ki dugni a még meglévö kertbe a legközelebbi alkalommal a néger srác hozott egy barátot aki ezentúl ketten kefélték a feleségemet.Késöbb ez a koma a szomszéd asszonyt is meghágta és a férje amikor meglátta odament és leszopta a néger faszát. Ettöl kezdve a néger a szomszédék lakásán lakott és elmondása alapján nemcsak az asszonyt,de a lányát is baszta. Késöbb felcsinálta mindkettöt és a lányt elvette feleségül és attól kezdve a férj leszopta a négert és ö meg kefélte a szopós férj lányát azaz a feleségét és az anyósát is akinek ki kellett vennie a méhét.

Persze a négerrel való kefélés az asszonynak olyan sürün történt a felcsinálása és a kaparása,hogy az egyik alkalommal amikor elöttem kefélt egy 38 centis néger faszú sráccal elkezdett vérezni és mentöt 0kellett hívni.Persze ebböl az lett,hogy ki kellett vennie a méhét, de a feleségem ennek azért örült,mert így már nem kellett neki védekeznie és annyit kefélhetett és akárkivel,hogy nem kellett attól félnie,hogy felcsinálják. Igaz a mai napig kefél azzal aki neki szimpatikus és nagy fasza van.Megmondta inkább bárkivel megbaszatja magát,mint nekem odatartaná a pináját még nyalásra is,pedig ö tanított meg pinát nyalni amikor még nem volt a feleségem,de már kurva volt.
További Szextörténetek


Tetszik : 95 | Nem tetszik : 80
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like