Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Lali - Nászuton a Balatonberényben Nászékszaka egy másik párral


Egy éve az egyik kiránduláson megismerkedtem két leányon és az egyiknek a srácával.Nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak és attól kezdve mindig együtt csatangoltunk. A lányok ikrek voltak és eléggé nehezen tudtuk megkülönböztetni egyiket a másiktól. Egy hónap múlva megbeszéltük a lányokkal,hogy az egyikük mindig hord egy órát a bal karján,mert így meg tudjuk különböztetni a másiktól és nem keverjük össze,mert volt már hogy folyton cserélgették a lányok kivel keféljenek. mindegyiket kipróbáltuk és amikor legelöször megbasztuk öket már egyik sem volt szüz sajnos.Az egyik alkalommal direkt kiszívtam az egyik lánynak a nyakát és másnap amikor felkeltünk úgy 11 óra tájban kiderült,hogy a másik nyaka is ki van szíva.

Pár héttel ezután derült ki,hogy az éjszaka folyamán az a lány akit basztam felköltötte a testvérét és megkérte szívja ki a nyakát,hogy ne tudjuk meg ki kivel kefélt. Imádta mindegyik asrácok gecijét is.Egyforma ruhájuk is volt. Aztán egy idö múlva elvittem a csajt akinek nekem jobban tetszett egy nudista strandra és ki volt akadva,nem kurva ö ,hogy mutogassa magát.Szóltam a másik srácnak,hogy vigye ö is el a nudistára és kiderült az simán levetközött nem zavarta magát.na végre valami amit az egyik szeret a másik nem.Persze eddig mindig meg tudtuk baszni a másik leányzót is és volt egy olyan éjszaka amikor felváltva basztuk a két csajt.

Késöbb megismerkedett a szüleink is a lányok családjával és annyira összejöttek,hogy az apám az anyósomat is megbaszta és az apósom az anyámat.Ebböl persze nagy kabaré lett és megbeszéltük,hogy a nászútra mindenki eljön Balatonberénybe. Alig érkeztünk meg kimentünk a strandra ahol mindenki meztelen volt és így a két asszony a feleségem és az anyósom nem akart levetközni,mire megbeszéltem egy ott talált ismerössel aki a haverjával letámadta öket és jól megbaszta, de a fürdöruháikat elvitték és azok kénytelenek voltak meztelenül odajönni hozzánk.

ettöl kezdve ök is mindig meztelenkedtek és az egyik nap az apósom megbaszta a saját lányát én meg a feleségét.Szerencsére egyikünk sem csinálta fel a nöket és így nem lett komoly dolog belöle. Mikor a nászéjszakán keféltünk a két csaj megint variált és levette az órát,hogy összecseréljük a két asszonyt. Reggel felé amikor szoptatni akartam a feleségemet akkor jöttem rá hogy a másik csajjal keféltem az éjszaka folyamán.Reggel aztán amikor elaludtak átjött a sógorom és mondta,hogy most jött rá a turpisságra és reméli nem csináltuk fel egymás feleségét.

Egy hónap múlva derült ki,hogy nem. nagy kö esett le rólunk. Két nap múlva elmenem a feleségemmel Tihanyba kirándulni és ott megcsúszott egy pocsolyában a feleségem és ahogy utánakaptam elszakadt a blúza és teljesen kilátszottak a mellei.Ezért vettünk egy pancsót ami igaz meleg is volt,de jól takart,bár engem nem zavart,hogy más is látja a feleségem szép kemény csúcsos melleit aminek a bimbója körül nagy volt a rózsaszínü bör. Öt mindig zavarta,hogy mutogatni szeretném a testét mindenkinek. Közben bementünk egy közeli kis erdöbe mert rám jött a baszhatnék és felemeltem a szoknyáját és a bugyit lehúzván -ami beleesett a sárba és én örültem neki- megdugtam a feleségemet. Persze tele is engedtem és amikor fel akarta húzni a bugyiját akkor vette észre,hogy az sáros lett. Nagy morgás lett a jutalmam és mondta vegyünk másikat is.

Mondtam végre nem lesz rajtad bugyi sose szerettem ha hordasz ilyet, de ha leülök mások is meglátják a szörös puncimat.Nem baj úgy se lesz sokáig szörös,mert vettem egy szörtelenítö krémet amivel bekenjük és egy óra múlva amikor zuhanyozol lemossa a víz a puncidról és a seggedröl a szörödet.Ezentúl vagy leborotválod,vagy leborotváltatod, de nem akarom,hogy szörös pinád legyen.Csupaszon sokkal jobban tetszik. A testvérednek is csupasz a puncija,de ezt te is tudod és a nászéjszakán direkt cseréltetek,hogy megint a sógorommal tudjál kefélni. Ez nem is igaz Ö akart veled baszni azért cseréltünk .Képzeld el ha felcsinált volna akkor az ö gyerekét szülted volna meg. Így meg mindenbe beleülök és ha véletlenül valaki másnap az ölébe ülök és észreveszi,hogy nincs rajtam bugyi a faszát belém nyomja biztosan meg fog baszni és lehet hogy fel is csinál.

Ha visszamegyünk majd légy szíves beleülni az apám ölébe kíváncsi leszek megkefél e vagy sem.és ha megkefél akkor megengedem hogy bugyit hordjál, de ha nem, sose szeretném ha bugyit viselnél.Olyan jó érzés volt a csupasz punciját simogatni még amikor a kocsiba ültünk és bár kilátszottak a combjai és az embereknek akik észrevették a villamosról vagy a buszról,hogy fel van húzva a szoknyája és kilátszik a csupasz pinája én mindig is élveztem ezeket a dolgokat.Ez persze oda is vezetett,hogy néha a moziba ha érdekes film ment a feleségem mindig elkezdte fogdosni a szomszéd combjait aminek következtében az meg bányászta a feleségem pináját,vagy kivette a farkát és a feleségem száját rányomta,hogy szopjon.ezt ö addig csinálta mig rá nem jöttem mit csinál. Ilyenkor mindig mondta nagyon finom volt és megmondta,hogy egyszer vagy kétszer ürítette a szájába a koma a spermáját.

sajnos annyira ízlett neki az idegen férfiak spermája,hogy sokszor tánc közben eltünt és leszopott pár srácot. volt hogy azért kellett munkahelyet változtatnia mert a munkahelyi vezetö aki egy öreg faszi volt nem tetszett neki,hogy a munkatársai leszopatják a feleségemet és öneki nem állt fel a fasza és öt nem tudta sose leszopni.Mikor ezt megtudtam akkor derült ki,hogy a munkahelyéröl azért jött el egy másik helyre,mert már nem volt olyan munkatársa aki még nem baszta meg legalább kétszer háromszor. ebböl sportot csinált. Pedig otthon tölem is rendszeresen megkapta naponta vagy két naponta mindig. Ha néha el kellett mennem vidékre amit elöre tudtam két nappal akkor direkt kért szabadnapot és elment egy magán kuplerájba ahol bárki bármikor akkor egy éjszaka is megbaszhatta és leszopathatta az elkurvult feleségemet. persze ezért a kupiba mindig sok pénzt kapott.tavasszal meg összel egy két hétre egy másik barátnöjével olaszba és osztrákba ment ki kurválkodni.

Ezt onnan tudtam meg hogy a testvére eljött és megkért keféljem már meg mert a testvére megígérte,hogy elvisz olaszba kurvának, de itt hagyott és már unom az apáddal és az apósommal való keféléseket.Amikor a férjem megtudta,hogy azért kellett kivenni a méhemet mint a feleségednek,mert egy néger a hosszú faszával úgy megkefélt,hogy átszakította a méhemet azóta nekem az apjával kellett basznom.

További Szextörténetek


Tetszik : 70 | Nem tetszik : 61
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like