Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Az Erixon család szexe


Sziasztok, pisa Sasa vagyok. Ez a családi szex velünk történt meg, álnevekkel írom. Az Erixon család négy tagú: a családapa, Pedro, az anya, Dasy, a tinilány, Emili és a kamaszsrác, Mais éldegélnek együtt. Pedro nem igazán családias, inkább egy olasz macsó. Dasyvel Velencében ismerkedtek meg, amikor a 15 éves Dasy fejét elcsavarta a pincér. Pedronak kék szeme, fekete hosszú haja, izmos kigyúrt teste van. Dasy nagyon intelligens és egyszerűen gyönyörű. 33 éves korára, két szülés után is egy csoda, hosszú, barna göndör hajával és elbűvölően kék szemeivel. A teste tökéletes: feszes has, kerek popsi, nagyméretű feszes mellek. Két ilyen szép ember gyerekei csak még szebbek lehetnek. Emili a világ legszebb lányai közé tartozhat világoskék szemeivel, szőke fenékig érő hajával, babaarcával, sportos testével, kis, kerek melleivel. Egyszerű, és mégis gyönyörű. Követi a divatot a középiskolában is. Mais pedig kiköpött apja, bár még csak 17 éves, mégis pár centi választja el a tökélytől. Mais kihasználta kinézetét, sorra dugta a lányokat, akárcsak apja hajdanán. Emili kissé visszahúzódó, így még 15 évesen is szűz maradt. Nem egyszer próbálták megerőszakolni iskolatársai, de ő ellenállt. Szép kis család! Gondolhatja az olvasó. De a java csak most következik!

Emili és Mais is tudták, hogy szüleik még nagy tempóban szexelnek, sőt, még gruppen szexen is rajtakapták őket. De nem ez most a lényeg.

Egyszer Emili elment egy buliba osztálytársnői hajszolására. A legmenőbb arcok voltak a bulin, elég kényelmetlenül érezte magát. Sötétség, diszkófény, pia. Egy tipikus buli. És persze szex. Bérelhető szobák zajából is lehetett valamicskét hallani. Emili állt, és bámult maga elé. Még nem ivott semmit, de már is kábult volt. Egyszer csak valaki megfogta a fenekét. Hátranézett, és egy csapat fiú állt ott nevetve:

- Mi van cicababa?! Nem tetszik a buli? Úgy állsz itt, mint egy kifáradt kúrva! Rázd a segged bébi!

- Hagyjatok már békén!- mondta, és elvonult a sarokba. Állt ott egy kicsit, majd odajött hozzá egy kedvesebb külsejű fiú és egy poharat adott át neki:

- Tessék, könnyebbülj meg! Nyugi, ezek hülye bunkó parasztok, ne is törődj velük!

- Köszi, kedves tőled. -válaszolta Emili és egy hosszú beszélgetésbe kezdtek. Szóba esett a szex is, és kiderült, hogy Emili még szűz. A fiú, akit egyébként Alexnak hívtak, erre nem nagyon tudott mit mondani. Emili tekintete lejjebb esett, és egy kis kidudorodást talált. Erre elpirult. Álltak ott pár percig, majd Alex hirtelen megcsókolta Emilit. Nyelvcsatát vívtak, Emili már bibrált, nedvesedett. Alex átölelte, fogdosni kezdte a tehetetlen lányt és magával vonta az egyik szobáig. Sötét volt.

Emili kábultan esett az ágyra és észre sem vette, hogy Alex teljesen leitatta. Ráugrott, ruháit tépni kezdte, míg végül egy tangában feküdt az ágyon. Kiszolgáltatottan, esetlenül. Alex csókolgatta a nyakát, mellét, körözött a mellbimbói körül, a hasát, a comb belső felét. Finom harapásokkal közeledett a tiltott gyümölcs felé. Emili remegve tűrte a nagyajkaira eső csókokat, és megrándult, amikor Alex egy nyelvcsapással átszántotta a nedves puncit. Először finoman, majd egyre durvábban csókolta, szinte dugta nyelvével Emilit. Teljesen élvezet fokon volt, hihetetlenül élvezte. Alex átváltott ujjazásra, míg végül elővette óriási hímtagját. Vörös volt, feszültek rajta az erek. Alex is élvezkedni akart, így hát Emili szájához illesztette farkát. Emili kábult volt, nem teljesítette a néma kérést. Erre Alex egy határozott mozdulattal elkezdte dugni a kábult lány száját. Közben valaki nyalta, nem is értette ezt a lány. 10 percig ezt csinálta, de mikor abbahagyta, Emili kinyitotta a szemét. Nem voltak egyedül. Ott volt az a csapat srác, akik beszóltak Emilinek. 5-en voltak plusz a csaló Alex. Faszukat verték, és felváltva dugták Emili száját. Annyi erő volt a lányban, hogy feltápászkodjon, és ellökje a belé hatolni készülő farkat. Alex éppen elélvezett, forró ondója Emili hasára érkezett. A fiúk csak nézték Emilit, ahogy az ágyon próbálja megvédni magát.

Az egyik srác falloszát Emili nedves lyukához illesztette, és kis körözésekkel tágította makkjának a helyet. Emili sikított a fájdalomtól, de nem hagyta elvenni szüzességét. Erőt gyűjtött és felállt. Közben többen elélveztek, Emili tiszta ondó volt. Homályosan látott, de megtalálta ruháit, és nagyjából felöltözött. A fiúk először meg akarták állítani, de Alex nem engedte. Emili a mosdóban nagyjából megmosakodott, majd kiállt az utcára. Hideg volt, homályosan látott, még mindig az alkohol keringett benne. Stoppolt egy autót, majd amikor beszállt meglátta saját bátyját. Mais szólongatta, de Emili elájult a kocsiban.

Folytatása következik, ha jó véleményeket kapok.
További Szextörténetek


Tetszik : 87 | Nem tetszik : 73
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2019-02-01 05:43:45
Takacs Tibor
OK a tortenet

_________________________

2020-03-18 08:18:44
Zozo
Gyenge, pocsék, fantáziátlan, unalmas, stb... sorolhatnám még.

_________________________