Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Erőszakos szex történet


Most elmesélem a következő napot. Remélem, hogy tetszeni fog majd, mint az előző.

Átmentem egy kicsit korábban olyan nyolc körül,
- Szia. Nagyon örülök, hogy ilyen korán átjöttél, gyere be. – Majd beinvitált és bementünk a nagyszobába. – Itt vetkőzz le. – Levettem magamról minden ruhát majd kimentünk a hátsó udvarba. Kint volt egy asztal, majd odamentünk és kaptam egy nyakörvet.
- Na, elmondom, hogy ma kutya ként kell viselkedned. Négy kéz láb kell mennem és a fánál szabad pisilned, ja és ne aggód ma nagyon meg leszel, baszva. Ja és ma nálam alszol – Mikor már mindent elmondott a hátsó kapun bejött 5férfi és mindegyik odajött hozzám, - Ó, de jó kis ribancal fogunk ma foglalkozni. – Mindegyik a mellemet fogdosta és az egyik meg a popómba nyomta az ujját majd ez egyik letérdelt hozzám és a pinámba nyomta három ujját.

– Uraim. Elsőnek tessék levetkőzni és azután lehet vele is foglalkozni. – Mikor mindegyik elmentek az asztalhoz ledobálni a ruháit én meg teljesen beindultam.
Nem kellett sokat várnom visszajöttek és mindegyiknek állt a farka rendesen. Előre állt az egyik majd és a számba nyomta a farkát, elkezdtem szépen ütemesen leszopni mikor az egyik mögém állt és fe emelte egy kicsit a popómat és a pinámba lökte a farkát ami addigra tocsogott, majd elkezdett erős iramban baszni engem. Majd mikor már az egyiket alaposan leszoptam kivette a farkát a számból és a másik férfi nyomta a számba a farkát. Éreztem, hogy hamarosan én is el fogok élvezni ennyi fasz után, ami én örömömet, teljesíti, először a pinámat dugó élvezett tele. Majd utána sorozatban a többi, miután minden egyik a kiadta magából még ketten jöttek hozzám és még mind a hármat sorozatban leszoptam mindegyiket egymás után. Nem sok kellett és megint csak sok geciben fürödhetek.

– Látom, kislány tudod, hogy mi a dolgod. –
Majd megsimogatta a fejemet és elém lépett majd elkezdtem neki szopni a farkát,
- Na, na, nem ezt szeretném. –
Erre kivette a számból majd odavitt az asztalhoz és rádöntött és elkezdte nagyon erősen meg baszni a picsámat, közben mindegyik neki szurkolt és boldog voltam, hogy ennyi ember látni akarja, hogy szét kúrnak. Nem is kellett sok és felemeltem a lábaimat és úgy dugott tovább ez volt szó szerint az utolsó csepp, és hangot nem kímélve élveztem el abban a percben. Éreztem, hogy abbahagyva dugásomat,
- Na, milyen volt? – Kérdezte nagy mosollyal. Mikor alaposan kilihegtem magam válaszoltam is. – Nagyon jó volt. Folytassad. – Majd mikor már megnyugodtam újra elkezdett bennem dolgozni nagyon jól esett nem sokra rá ő is elkezdte szaporán venni a levegőt majd egy nagy lökéssel tele is élvezte a szűk puncimat. Majd mikor már éreztem, hogy a farka remegése abba hagyódik, akkor mögém állt a másik az meg a picsámat célozta meg.
– Látom kedves, hogy tele vagy már gecivel. Akkor nem baj, hogy egyel több vagy kevesebb. – Erre benyomta a farkát ami nagyon is példányos volt, mikor elkezdett bennem mozogni éreztem hogy a zacsija a pinámhoz ér. Nagyon olyan érzés volt minden lökés mintha két farok dolgozna bennem. Láttam, ahogy a többiek körülöttem verik a farkukat, közben mindegyik elmondott mindennek.
Majd sorozatban élveztek a fejemre, meg a hátamra, miközben mindenhova ment a testemre majd nem sokra rá teleélvezte a picsámat, éreztem hogy én is elfogok megint csak élvezni de nem bántam egyszerre élveztünk el teljesen káó volt nekem. Én ott abban a percben semmit nem tudtam tenni csak feküdtem, majd mindegyik odajött és a farkát a hajamba törlik és elmentek.
- Váó. Látom nem sajnáltak, remélem, hogy van kedved pihenni, mert majd még egy 1óra múlva megint jönnek még. –
Remélem tetszett majd akkor elmesélem a többit is.
További Szextörténetek


Tetszik : 63 | Nem tetszik : 91
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like