Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |S/M sztori


A tizenhatodik nyaramat nagyanyámnal vidéken töltöttem. Egy nehéz iskolai év után élveztem a semmittevést. Nagyanyám Kalocsán élt, a piacon árult, kora reggel elment és csak délután jött haza. A lakása egy háztömbben volt, öt lakás zárt be egy udvart. Csendes hely volt, nappal szinte mindeki dolgozott. Kivéve az egyik szomszéd asszonyt, egy negyven körüli, barna nőt, aki a tizenhat éves lányával élt. A lányról nem sokat tudtam. Reggel eltűnt és csak este jött haza, állandóan a barátnőivel lógott. Vékony deszka alkatú lány volt, éppen kezdődő kis mellekkel. Teljesen elkerülte az érdeklődésemet. Nem úgy az anyja, aki negyven év környékén is őrizte szépségét, bár kezdtek elfolyni a formák, de azért lehetett látni a valahai szépségét és hatalmas mellei voltak. Általában könnyű, vékony nyári ruhát hordott. Mivel a napok nagy részét az ajtó előtti fonott székben töltöttem olvasva vagy csak nézegetve ábrándozva, elég sokszor talalkoztunk. Ő időnként apró szivességeket kért. Ezek a kérések egyre sűrűbbek lettek. Én szivesen teljesítettem őket, mert nem voltak megterhelőek és a végrehajtás után mindig nagyon megdícsért. És tetszett a nő is. Esténként rá gondolva maszturbáltam. Reggelente már vártam, hogy megjelenjen és imádkoztam, hogy kérjen valamit. Ezek a kérések egyre határozottabbá váltak kedvesen, de parancsolgatni kezdett. Én nem vettem észre a változást, csak igyekeztem a kedvében járni.
- Szeretem a szolgálatkészségedet. - mondta egyszer mosolyogva.
- Kérj csak bármit. - mondtam hencegve.
- Egyszer szavadon foglak. - mondta incselkedve.
- Legyen. - mondtam.
Másnap reggel kint ültem a széken, alig vártam, hogy megjelenjen. Egyszer csak nyílt az ajtaja és egy vékony világos ruhában megjelent. Gyönyörű volt.
- Hozd be a száradóról a ruhám! - mondta és meg sem várva mit reagálok, visszament a házba.
Én sietve a száradóhoz mentem, leszedtem a ruhákat. A boldogságtól remegve vittem utána a lakásba. Belépve láttam, hogy a konyhában ül.
- Rakd a komódra! Kérsz teát? - kérdezte mosolyogva.
- Igen. - mondtam, hogy álmaim asszonyával tölthessek még egy kis időt.
Ő a pulthoz ment és elkezdte az előkészületeket, minden mozdulata csábítás volt. A helyzet, hogy kettesben vagyunk a lakásában, igen csak felajzott.
- Látod, most én szolgállak ki téged. - mondta.
- Szívesen megcsinálom én. - feleltem.
- Szeretem a szolgálatkészségedet. Most éppen szolgálót keresek. Jelentkezhetsz, ha érdekel. - mondta tréfásan, pajzán mosollyal az ajkain.
- Ha megfelelek, szívesen jelentkeznék. - mondtam rekedtes hangon, miközben a szívem a torkomban dobogott.
Ő komolyra vált arccal mondta:
- Ez nem játék. Ha jelentkezel, akkor az úrnőd leszek, engem kell szolgálnod, kényeztetned és minden körülmények között engedelmeskedned kell. - mosolyogva hozzá tette - Szerintem erre van szükséged. Izgalmas kaland lesz, ha belevágsz.
- Belevágok. - mondtam izgatottan.
Arra gondoltam, hogy apró házi munkákat kell végeznem, amihez nincs kedve. És egy ilyen szép és kedves nőért, miért ne tenném meg? Olyan szépen tud dícsérni és lehet, hogy még meg is simogat. A simogatás lehetősége el vette teljesen az eszemet, már csak a vágy maradt, hogy dícsérjen, simogasson.
- Akkor esküt kell tegyél, de jól gondold meg, mert utána már nincs visszaút. - mondta komolyan.
- Hogy kell esküt tenni? - kérdeztem izgatottan.
- Magadtól kell idejönnöd, letérdelned és a feléd nyújtott kezemet megcsókolnod és mondanod, \'Úrnőm, minden parancsod teljesíteni fogom.\' De nagyon godold meg, mert utána már a hatalmamba kerülsz, teljesen kiszolgáltatod magad nekem.
Én nem tudtam semmire se gondolni, csak, hogy ezt akarom. Remegő lábakkal odamentem hozzá, letérdeltem és vártam, hogy kezet nyújtson. Ő komolyan az arcomba nézett, láttam rajta, hogy mérlegel. Nagyon izgultam, teljes lényemmel kívántam, hogy nyújtsa a kezét egy kézcsókra. Ő elmosolyodott és lassan felém nyújtotta a kezét. Amikor kellőképp közel ért hozzám, áhitattal megfogtam, a számhoz emeltem és megcsókoltam. Nagy igyekezetemben és lelkesedésemben jól össze is nyálaztam.
- Úrnőm! Minden parancsodat teljesíteni fogom. - mondtam.
- Nem tudod mit vállaltál, de legyen úgy. Azt mondtam, hogy ha elégedett vagyok veled, akkor dícsérlek, simogatlak. De ha nem úgy teljesíted a parancsot, ahogy én várom, akkor büntetni foglak. Világos? - kérdezte és már az arcán a diadalmas uralkodói mosoly sugárzott.
Én megremegtem, most kezdtem belegondolni, hogy itt nem apró házi munkáról lesz szó. Eltökéltem, bármi lesz is, igyekszem megfelelni az elvárásainak.
- Ha kettesben vagyunk, szólíts úrnőmnek! Ha engedetlenségért vagy rosszul teljesített parancsért büntetést kapsz. Azt meg kell köszönnöd! Megértettél? Ez már a felsőbbrendű úrnő volt.
- Értettem. - modtam.
- Most csókold meg a lábam és kotródj a szemem elől! Holnap reggel kilencre jelentkezz itt szolgálatra.
Leborultam elé és mivel alázatos akartam lenni, kivettem a lábát a papucsból és mohón csókolgatni kezdtem a lábfejét. Bármilyen furcsa is, de nagyon tetszett, hogy hozzá érhetek, csókolhatom, még ha ilyen megalázó módon is. Ő lehajolt, megsimogatta a fejemet és kedves hangon azt mondta:
- Na, most már takarodj! Ennyi elég volt bevezetésnek. Holnap ponros legyél. Én boldogan kotródtam el a színe elől. Haza sietve kétszer is kivertem a farkam, arról ábrándozva, mi jöhet holnap.
További Szextörténetek


Tetszik : 48 | Nem tetszik : 63
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like