Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |A testuralkodó / bdsm


Éppen csak elérjük a késő esti vonatot hazafele a fővárosból. Péntek van. Az utolsó kocsiba leghátul szállunk fel, az első fülke rögtön üres. Fáradtan rogysz le az ülésre velem szemben. Megvisel az egyetem mellett a munka. A kalauz szinte azonnal érkezik indulás után. Hátulról járja végig a vonatot. Pár perc beszélgetés után előveszel egy könyvet és beletemetkezel, míg én kotorászni kezdek az utazótáskámban. Kilépek a folyosóra és végigsétálom a vagont. Sehol senki. A következő megálló másfél óra múlva lesz, a kalauznak sincs oka tehát visszajönni addig. Belépek a fülkénkbe, elkezdek matatni az utazótáskámba. Fel sem nézel a könyvedből, így észre sem veszed, hogy a villanykapcsolóhoz nyúlok. Sötétség borul a fülkére. Megijedsz.

-Ez mi volt? – kérdezed.

Ekkor valami az arcodra tapad, majd elveszted az eszméletedet. Mikor felkelsz, már nem az ablak mellett, a korábbi helyeden ülsz, hanem eggyel beljebb, kicsit lejjebb csúszva az ülésen. Kezeid összevannak bilincselve, és a kalaptartóhoz vannak kötve a fejed felett. Lábaid nagyterpeszben szintén felkötve a kalaptartóhoz. Kiabálni szeretnél, de egy szájpecektől csak hangosan nyögdécselésre vagy képes. Szoknyád a hasadra omlott. Veled szemben ülök és a bugyidat forgatom ujjaim között.

-Gyönyörű látvány – szúrom oda.

Kikelsz magadból, de csak hümmögésre vagy képes.

-Az a helyzet, hogy túlságosan kinyíltál előttem. Tudom, hogy ez izgalomba hoz, de azt is, hogy önszántadból sosem hagynád, hogy megdöngesselek. – mosolygok rád. – Ezért most csak azt kérdezem, furulyáznál-e nekem?

-Hmmm!

-Várj, segítek! –lazítok a szájpecken.

-SEGÍTSÉG!

Visszateszem a szádba a golyót és ismét megszorítom a szíját.

-Na, erre majd visszatérünk később. Nem foglak megerőszakolni, ne félj. – kis szünet – Csak… - megint elmosolyodok. – Hallani akarom az orgazmusod, amit viszont akkor fogok megengedni, amikor kedvem tartja.

Benyúlok a táskámba és egy pillangó alakú bőrszínű tárgyat húzok elő, amin van egy kis dudor, illetve a négy szélén csatok lógnak. Rá nyomom a dudort a puncidra. Próbálsz menekülni, de esélytelen. A csatokkal rögzítem az eszközt combjaidhoz, illetve derekadhoz. A minimális mozgásoddal már lerázni sem tudod. Visszaülök a veled szemközti ülésbe és előveszem a telefonom.

-Van még 1 – 1óra tíz percünk. Felejthetetlen utad lesz ez a mávval. Most egy kicsit kockulok.

Elkezdek mobilozni. Amint hozzáérek a képernyőhöz, felrezeg a rád kötött eszköz. Mély levegőt veszel. Ismét végighúzom a képernyőn az ujjamat. A különleges vibrátor ismét berezonál, de egészen máshogy, mint az imént. Rájössz mi történik. A telefonommal irányítom az eszközt. Rázod a bilincsed, próbálsz rúgni-kapálni. Eredménytelen.

-Nah, itt egy paca a képernyőmön – mormolom félhangosan.

Mutatóujjammal megpróbálom letörölni. Erre a gyors fel-le mozdulatsorra izmaid megfeszülnek. Mély levegőt veszel. Közben ujjaimmal körkörös mozdulatot írok le. Már nem próbálsz kiabálni. Légzésed megváltozik. A hosszú mélyeket kisebb, de egyre szaporább váltja fel. Próbálsz kiszabadulni az eszköz szorításából. Felhúzod magad a kezeddel, mintha eltudnál menekülni tőle. Pár másodperc múlva visszarogysz. A kezem egyre gyorsabban és kiszámíthatatlanabbul mozog az érintőkijelzőn. Megadod magad. Egyre szaporábban veszed a levegőt, majd előtör az első hang. A szájpecektől még mindig csak hümmögés, de egyre hangosabb. Becsukod a szemed. Mellkasod fel-le jár, izmaid megfeszülnek, és ekkor minden abbamarad. Letettem a telefont az ülésre mellém. Kinyitod a szemed. Te zihálsz, én pedig csak mosolygok és a szemedbe nézek.

-Gyönyörű szemeid vannak. Tele haraggal és tűzzel. Ez hamar meg fog változni.

-HMMMMM.

Megvárom, míg lenyugszik a légzésed. Újra felemelem a mobilt. Megrázom. Felsóhajtasz. Ismét elindul az ördögi kör. A gép rezeg, te egyre hangosabban nyögsz. Rángatod a köteleket. Sokkal gyorsabban jutsz el a csúcs közelébe. Ekkor ismét leáll minden. Szinte tombolsz. Rántgatod a köteleket, elemelkedsz az ülésről, szemeid villognak. Én csak mosolygok. Megvárom, míg ismét megnyugszol. Újra mobilozok. A harmadik kör után már izzadságcseppek csurognak le arcodon. Szemeid tényleg megváltoztak. Könyörögnek. Csak mosolygok. Leoldom a szájpecket.

-Hallani akarom!

-Had… menjek el!

Visszateszem a golyót és megrázom a telefonom. Ha nem lenne a szádban, sikítanál. Elélvezel. A vonat fékez. Megjöttünk. Leoldom a bilincseket rólad. Szinte észre sem veszed. Lerogysz az ülésre, oldalra dőlsz. Levegő után kapkodsz. Kilépek a fülkéből.

-Szedd össze magad, ha nem akarsz fent maradni a vonaton.

Ott hagylak. A vonat megáll, leugrok és egy kicsit messzebb megyek. Az ablakon keresztül látom, hogy feltápászkodsz és a derekadnál matatsz. Körbenézel kétségbeesetten. Nem vetted észre, de a szíjak csatjait egy mini lakattal rögzítettem. Gyorsan a cuccaid után nyúlsz és leugrasz a vonatról. az rögtön el is indul. Körbenézel. A peron lámpái alatt állsz, én pedig messzebb a sötétben. Nem veszel észre. Senki nincs rajtunk kívül az állomáson. Elindulsz az épület felé, közben próbálod levenni magadról a vibrátort. Kés nélkül esélytelen elvágni a műanyag szíjakat, a fémcsatot pedig a lakat rögzíti. Feladod. Bepattansz az első taxiba a hátsó ülésre. Mikor elfordultatok az utcán, beugrok a kocsimba és követlek. Az első pirosnál messzebb lehúzódok. Megrázom a mobilom. A taxiban látható árnyak egyike hirtelen lecsúszik és a plafonra csap. Hosszú utad lesz haza.
További Szextörténetek


Tetszik : 72 | Nem tetszik : 87
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2020-10-28 08:57:17
Kovid Karcsi
Az összes ilyen sm/bdsm beteg agyu szarokat ki irtanám

_________________________