Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |A feleségem közös használata a szexben


Mielőtt elvettem a feleségemet már tudtam,hogy egy nagyvérű kurvát veszek el,hiszen a második alkalommal amikor bementem hozzá a munkahelyre akkor is a főnökétől jött ki. A kezében hozta a bugyiját amit később se vett fel,csak a szobájában egy csomó budi pappírral törölte ki a pináját.Mikor elindultunk hazafelé már az első sarkon lesmárolt és éreztem a száján,hogy valakit leszopott.Mikor szóvá tettem közölte a főnöke és az élettársát is amikor megbasztak mindkettőnek a spermája a számba került. í0evvel mindig számolnod kell. ekkor elmesélte,hogy megjárta az USA-t és ott négy évig egy sex stúdióba rengetegen megbaszták,sőt nemegyszer fel is csinálták,majd kikaparták. Kb másfél két millió fasz járt benne. A melleit csak ritkán engedte meg,hogy markolásszák,mert azt akarta ha majd férjhez megy feszes legyen a mellei,

Mikor egy éve hazajött és lefeküdt a volt főnökével aki most is a főnöke. Már volt egy élettársa aki sokszor elvitte különböző bulikba, vidékekre ahol sokan megbaszták és szoptatták.Rengeteg pinát nyaltam. Kint Sokszor keféltem állatokkal is ,mert amikor aláírtam a több éves szerződést még nem tudtam,hogy mit írok alá és meg kellett tennem. Később már sokszor azért is lefeküdtem kutyákkal ,meg lovakkal,mert megszerettem mindkettőnek a hosszú vastag farkát.De ízlett a farkuk tartalma is. Ha hazamentem mindig felvettem egy bugyit,mert a háziasszony fia és a érje majdnem minden éjszaka meg akartak baszni.Eleinte nem zavart, de amikor az egyik alkalommal hárman dugtak meg már bezártam éjjelre az ajtót és bugyit vettem magamra.

Mikor összeköltöztem az élettársammal elvitt a nőgyógyászaton a haverjához aki egy spirált tetetett fel nekem,hogy ne keljen védekeznem, persze utána meg is dugott nem is egyszer,vagy kotonnal basznom és a fiuk jobban szerették ha leszopom a farkukat vagy teleengedték a pinámat a spermájukkal.Nem egyszer ahogy jöttünk a lakásom felé a fiúm mindig odaadott valakinek egy jó kefélésre.Később amikor már férjhez mentem sokszor ha pesten jártunk nagyon sokfajta férfivel keféltem.Az egyik alkalommal véletlenül kinyitottam a szobánk ajtaját és az ott menő koma kihívott és a szomszéd szobába bevitt és meghágott. Reggel volt amikor sikerült visszajutnom a szobámba, de addig legalább negyvenen megbasztak totál is meretlenek.

Igazság szerint ezeket az éjszakákat szerettem a legjobban. miikor pár évvel később felmentem Pestre egy két hétre sokszor többet keféltem ismeretlenekkel jó pénz is fizettek ezekért a kefélésekért.
Volt egy alkalom amikor egy örző-védő komát találtam aki aztán rendszeresen futtatott és mindig csak két ezrest kért, persze volt olyan éjszaka,hogy huszonöten harmincan dugtak meg. A férjem családjában sokan rendszeresen megbasztak, de ez nekem természetes volt,hiszen az hisz az unokaöccse ott lakott nálunk és majdnem minden éjszaka megkefélt.Az egyik alkalommal amikor éppen a hasán feküdtem hanyatt a férjem felébredt és észrevette,hogy meztelenül fekszem elővette a kemény faszát és a másik fasz mellé bedugta az övét. Persze ekkor már többször előfordult hogy éjszakánként feljött valaki baszni és közben más is megkefélt.

Mikor rájöttem,hogy a férjem a házban más asszonyokat is kefél már nem voltak gátlásaim és bárkivel hajlandó voltam baszni.Volt egy olyan éjszaka amikor a férjem a szembe lakó asszonnyal kefélt,mikor hazamentem én meg áthívtam a férjét,hogy velem dugjon. Reggel volt nagy patália amikor felébredtek és meglátták egymást hogy a másik férjével feleségével kefél.Ettől kezdve már ez is rendszeressé vált.
További Szextörténetek


Tetszik : 84 | Nem tetszik : 20
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like