Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Pisiszex élmények


Sziasztok a nevem Móni, 43 éves vagyok van egy 18 éves fiam. De nagyon jól nézek ki.
Ez az eset olyan 1 éve Élmény
történt megem velem.történt megem velem.


Pénteki napon mentem hazafeké a boldból, mikor egyszer csak 10 olyan idős fiuk áltak elém.
-Szia mia. Lenne veled egy kis dolgunk.- Nem tudtam mit tenni elmenekülni nem tudtam, ketten lefogtak és bevittek sikátorba nem tudtam kiabálni mert befogták a számat. Nagyon féltem.
-Na most megmutatjuk mi is az élet.- Ketten elkeztek vetkőztetni, elsőnek a polómat tépték le rólam aztán a melltartót, az egyik nagyon nézte. -Nézzétek ennek a nőnek mekkora tőgyei vannak.- Erre elkezdte nyomkodni nyalni meg harabdálni nagyon fájt, majd aztán levették a nadrágomat sz egyik bedugta az ujját a segglukamba aztán a másik kezével kettő ujját dugta be a puncimba, majd egy kicsit ki meg be huzigálta mind a kettőt. MAjd mikor végzett letépte a bugyimat.
-Na akkor kezgyük!- Kettő lefogta a kezemet és a másik kettő szét nyitotta a lábamat kettő levették a nadrágjukat és megláttam a farkukat nagyon nagyon voltak, az egyik a hátammögé állt a másik meg elöl. Mind a kettő egyszerre dugták be nagyon fájt, csak nyüszíteni tudtam de azt is hallgan.-Gyerünk dugjátok meg mutassátok meg neki milyen a kemény sex!!- Nagyon erőssen dugtak, mikor már éreztem hogy elélvezek amelyik a puncimat dugta kihúzza félig majd egy nagyon erős lökéssel beleélvezett. A másik a seggembe ürített nagyon sokat, aztán elengettek.-Na figyelj nem fogjuk megölni a fiadat ha most azt teszed amit mi mondunk.- Nem tudtam másttenni beleegyeztem.
Aztán négykézlábra állítottk és az egy oda állt mögém és odailleztette a farkát.-Szorissad össze a seglukadat.- Megtettem és nagyon erőssen nagyon fájdalmasan belerakta a farkát nagyon fájt de nem kiabálhattam. Aztán a másik a farkát a számba rakta és elkezdte baszni a számat nem kimélve, a másik a seggembe még jó erőssen még 5öt lökött és telepumpált,röktön rá a számbaélvezzet lenyeltem.
-Na most kérjed hogy pisiljünk a seggedbe.- -Neeem- Szakadozva mondtam ezt ki. -De igen mongyad.- -Pisiljetek a seggembe.- És ezt hangosan. Röktön aki az elöbb a számba élvezett oda rakta a seggemhez a farkát és belepisilt és még után na mindannyian. -És most mindannyiunkat le kell szopnod.- Mindegyik megbaszta számat. Mindegyiket lekellet nyelnem majd mindegyik a hátamra fektetett és mindegyik szétbaszta a pinámat, már nagyon fájt és még a végén már kész voltam. - Na most verjed ki nekünk.- Mindegyiket elkezdtem sorba kiverni és mindegyik a hajamba élvezet, volt aki az orromba lőtte.-Befejeztük?- Kérdeztem meg nyugodtan. Erre nagyon nagyot mosolygott. - Nem, most pedig, mindannyian bele pilisünk egy üvegbe és neked megkel innod.- Aztán hoztak egy kis üveget és mindegyik belepisilt és én nagyon nagy erőfeszítéssel megittam.És a maradékot amit már nem bírtam, lefektettek szét nyitották a lábam hoztak egy csövet és beleöntötték a pinámba, majd még mindegyik megbaszott és beleélveztek.Majd amikor már nem bírtam elájultam. Majd arra eszméltem fel hogy két csöves dug meg szendvicsben, és mind a kettő belém élveztek a seggembe és a pinámba. -Mit tettek velem?- Erre válaszolt az egyik. -Mi csak azt tettük amit gyerekek fizettek.Majd mondták hogyha megdugjuk önt szendvicsben akkor kapunk egy 5000forintot.- Teljesen megijedtem és el akartam menni de nem mehettem mert kaptam egy levelet. -Elnézést ezt oda adom. ~ Nem szabad elmondanod senkinek és nyugi nem foglyuk megverni egyenlőre gyere holnap erre a címre.És ne mutasd meg senkinek.~
Zokogva mentem haza lezuhanyoztam és nem mentem sehova az nap már.
További Szextörténetek


Tetszik : 84 | Nem tetszik : 83
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like