Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Kevin csupasz tökei


Este, amikor Kevin megjött a tréningről, a tusoló foglalt volt, mert a húga zuhanyozott. Kevin várt egy ideig, de amikor hallotta, hogy Linda kész van végre a zuhanyozással, bement és ingerülten kérdezte:
– Hagytál egy pár csepp vizet nekem is, hugicám?
Linda frottír fürdőköpenyben a kád mellett állt és egyik lábát a kád szélére támasztva a lábkörmeit lakkozta.
– Nem is zuhanyoztam sokáig – mentegetőzött.
– Akkor mit jelent nálad, hogy sokáig? – kérdezte Kevin.
– Na mindegy. Zuhanyozz le, és utána megejtjük a szőrtelenítést.
A srác ránézett a húgára, és látta, nem fog lemondani arról, amit a fejébe vett.
– Mindent előkészítettem a szobámban – folytatta Linda.
– Hát, hugi, nem is tudom... A barátnőm biztos meg fogja kérdezni, hogy...
Napfürdőzés 5. rész– Jaj, Kevin, ne legyél már ilyen nyárspolgár! – szakította félbe Linda, és mielőtt a bátyja folytathatta volna, szétnyitotta magán a fehér frottír fürdőköpenyt.
– Ha nem emlékeznél, reggel már kérdeztem – mondta. –Nem tetszik a simára borotvált puncim?
A srác Linda meztelen ágyékára nézett és durcásan mondta:
– Ez nem fair, Linda!
De azért hagyta, hogy miután gyorsan lezuhanyozott, a lány egész testét ledörzsölje a törülközővel, kézen fogja és bevezesse a szobájába. Az ágyon egy nagy fehér frottírtörülköző feküdt, mellette egy kis üvegtálkában víz és szivacs és különböző kozmetikai szerek.
– Na gyerünk, Kevin, vedd le a fürdőköpenyt!
A fiú tétovázott egy darabig, de aztán kioldotta az övét és ledobta válláról a fürdőköpenyt. Linda a fiókjából előszedett egy elektromos hajvágó gépet, de Kevin először meglepetten tiltakozott.
– Ezzel akarod lenyírni?
– Ha nekem jó volt, amikor leborotváltam magam alul... Különben is csak első alkalommal kell.
Azzal leültette Kevint az ágyra, a lábai közé térdelt, és egy-két perc alatt simára borotválta a szeméremdombot. Mivel közben másik kezével a hímvesszőt tartotta, az pillanatok alatt megnőtt, megkeményedett és felemelkedett.
Kevin lenézett az ágyékára és felfortyant:
– De hát ez úgy néz ki, mint amikor három napig nem borotválkozom.
– Várd ki a végét, bátyó! A borostát majd a zuhany alatt leszedheted.
– Ezzel?
– Dehogyis. Ezzel csak a nagyját kell leszedni. A többit rendes pengés borotvával. Na, rakd szét a lábadat! Még jobban! Ez az.
Ezt a dicséretet már arra mondta, hogy Kevin farka dárdaként felmeredt.
– Így könnyebben hozzáférek a herezacskódhoz.
– Jó, jó, de vigyázz, mert az nagyon érzékeny. Nehogy megvágj!
– Nyugi, bátyókám, ahhoz túl drága nekem a szerszámod, hogy belevágjak – mosolygott fel rá hamiskásan, és a hajvágó gépet előbb a feszes herezacskón, majd a rúdként előreálló hímtagon is végighúzta.
Napfürdőzés 5. részAmikor befejezte, futó csókot nyomott a mereven álló fasz csúcsán domborodó makkra, aztán fölvett a földről egy tubust és folyékony gélt nyomott a tenyerébe.
– Ez bőrlágyító, és azért kell, hogy ne viszkessen a bőröd – magyarázta.
A géllel előbb a szeméremdombot, aztán a zacskót is bekente, majd géltől síkos ujjaival átfogta a keményen álló, lecsupaszított hímtagot, és szabályszerűen verni kezdte.
– Feszesnek kell lennie – magyarázta komolykodó arccal –, úgy könnyebb borotválni.

– Az rendben van – nyögte Kevin –, de ha nem hagyod abba, mindjárt elélvezek.

– Na jó – felelte Linda –, egyelőre megkegyelmezek neked.
Elengedte a felmeredő rudat, és óvatosan bekente a fiú tojásait és a hímtagon maradt borostát. Utána elégedetten szemlélte a kemény rúdon végigfutó vérereket és ujjaival szinte áhítatosan simította végig a farok tövét.

Napfürdőzés 5. rész– Ne! – nyögte Kevin. – Ha ezt csinálod, nem állok jót magamért.

– Jó, jó, csak érezni akartam, milyen finom itt a bőr. Már csak itt nézem, meg, jó?
Azzal kinyújtotta nyelvét, és végignyalta a simára borotvált feszes herezacskót.
Utána elengedte a felmeredő rudat, és vizsgálódva mérte végig a „művét”. Roppantul elégedett volt az eredménnyel, és ha nem akarta volna befejezni a szőrtelenítést, szívesen lenyomott volna egy gyors numerát a bátyjával. De aztán győzött benne a kötelességtudat, hiszen a szexhez az előjáték is hozzátartozik, és az igencsak elvonta volna a figyelmét. Ezért egy kórházi főnővér hangján adta ki Kevinnek az utasítást:
– Feküdj az ágyra!
Kevin lefeküdt, Linda pedig egy borotvát vett elő.
– Ez apa borotvája? – kérdezte Kevin.
– Azt csak egész az elején használtam. Ez már az én borotvám. Minden nap használom a zuhany alatt.
– Minden nap? – kérdezte Kevin. – Nem ingerli a bőrödet?
– Nem, ha ezt a gélt használom. Utána pedig szükség van egy semlegesítő bőrkrémre. Majd te is meg fogod tanulni, bátyó.
– Ahogy látom, te már ledoktorálhatnál ebből – nevetett Kevin.
– Fordulj az oldaladra és rakd szét a lábaidat! – parancsolt rá Linda.
Kevin végrehajtotta a lány utasítását, Linda pedig borotvahabot szórt a combok közé, majd a borotvával óvatosan lenyírta a combok közti részen lévő borostát.
Kevin elismerően figyelte, milyen ügyesen csinálja, aztán megkérdezte:
– Mondd, ezt már másnál is csináltad? Úgy értem, más férfinél...
– Nem – kuncogott a húga –, te vagy a kísérleti nyúl.
Linda kivette a tálkából a szivacsot, és a Kevin lába közt ágaskodó kemény rudat botkormánynak használva előbb az egyik, majd a másik oldalára fordította a fiút, hogy a lábai közt mindenhol fel tudja itatni a habot. Miután megszárította és valami krémmel is bekente, Kevin felsóhajtott:
– Jaj de jó újra kisbabának lenni!
Linda letette a kellékeket és még egyszer megcsodálta az eredményt, aztán egy kerek tükröt tartott bátyja combjai közé és azt kérdezte:
– Na, tetszik?
Kevin lenézett a tükörbe.
– Hát, ehhez még hozzá kell szoknom, Linda.
Nézte szőrtelenített tojásait és keményen álló farkát. Linda lehajtotta a fejét, és ujjaival vizsgálódva simította végig a simára borotvált részeket.
– Mint egy csecsemő popsija – állapította meg. Ajkait a rózsaszínű makkra húzta és nyelvével bejárta a makk egész felületét.
Napfürdőzés 5. részAmikor Kevin a makk nyalogatásától egyre hevesebben vette a levegőt, Linda elengedte a farkát, kiment az előszobába és behozta a keskeny előszobatükröt. Ő is levette fürdőköpenyét, a földre fektette és rátette a tükröt. Négykézlábra állt a tükör fölött és egy darabig nézte magát. Kevin közben felkelt, mögéje térdelt, marokra fogta és a csupasz szeméremajkak közé illesztette a farkát.
– Játssz egy kicsit, Kevin – mondta a lány.
Kevin kezével le-föl húzogatta makkját a szeméremajkak között. Linda ettől úgy begerjedt, hogy medencéjét hátratolva hirtelen ráhúzta magát a merev rúdra. A makk hangos cuppanással csúszott be a hüvelybe és tövig eltűnt a lucskos barlangban. Kevin mindkét oldalról megragadta
húga csípőjét, és tempózni kezdett. A lány eközben az alatta fekvő tükörben figyelte az aktust. Ha Kevin kihúzta belőle a farkát, alig várta, hogy újra belédöfje. Amikor Kevin a végső hajrába kezdett, Linda kinyújtott nyakkal magasra emelte a fejét és egyre kéjesebben zihált. Amikor Kevin érezte, hogy pillanatokon belül elélvez, magához húzta a lány csípőjét, fenekéhez szorította alfelét és erőteljes döfésekkel telespriccelte a vaginát. A hüvelyizmok összeszorították a forrón tüzelő bájdorongot, s Kevin kéjes üvöltése és Linda elnyújtott, szinte fájdalmas nyüszítése betöltötte a szobát.
Amikor mindketten kész voltak, továbbra is megmaradtak ugyanabban a testhelyzetben. Linda lenézett maguk alá a tükörbe és nevetve mondta:
– Piszok jól nézel így ki. A tököd így sokkal izgatóbb, mint szőrösen. Na gyere, menjünk zuhanyozni!
Visszaakasztotta a helyére az előszobatükröt, és mindketten bementek a zuhanyfülkébe. Kölcsönösen beszappanozták egymást, és felszabadultan hülyéskedtek a meleg zuhany alatt. Linda állandóan megfogta Kevin csupasz tökeit. Magában szinte ujjongott a gondolattól, hogy bátyja a hasától lefelé ugyanolyan csupasz, mint ő.
Amikor kész voltak a zuhanyozással, mindketten felvették a fürdőköpenyüket, és Linda a bátyjához fordult:
– Gyere, Kevin, feküdjünk le újra az ágyamra!
Kimentek a fürdőszobából, de Linda az ajtóban összeütközött az anyjukkal, aki egy halom mosott ruhával tartott a ruhásszekrény felé. Az összeütközéstől leejtett egy párat a mosott ruhából. Kevin lehajolt, hogy fölvegye és odaadja anyjának, de közben szétnyílt a fürdőköpenye.
– Hát ez meg mi? – hökkent meg anyjuk, amikor meglátta fia csupaszra borotvált ágyékát.
– Mi lenne? – kérdezte Linda.
– Fogd meg ezt légy szíves – mondta Heléna szórakozottan, anélkül, hogy pillantását levette volna fia ágyékáról. Amikor Linda elvette a mosott ruhát, Heléna teljesen szétnyitotta Kevin fürdőköpenyét és végigsimította a szeméremszőrzet helyét.
– Jaj de aranyos! – lelkendezett. – Tényleg irtó aranyos vagy így.
Kitapogatta Kevin szintén lecsupaszított tojásait, aztán Lindától kérdezte:
– Most csináltátok?
– Igen, anya, én is segítettem neki.
Heléna pillantása ismét visszatért Kevin ágyékára, egy darabig nézte, aztán összeszedte magát és elvette Lindától a mosott ruhát és szinte mellékesen azt mondta:
– Te, Linda, a múltkor azt mondtad, hogy nekem is segítesz leborotválni. Ha belegondolok, biztos Stefannak is tetszene.
– Ha akarod, anya... a szobámban minden elő van készítve.
– Egy kicsit azért félek tőle... – tette hozzá Heléna.
– Ugyan, anya! – kapcsolódott be a beszélgetésbe Kevin. – Először nekem is furcsa volt, de most már én is azt mondom, hogy így jobban nézek ki.


További Szextörténetek


Tetszik : 83 | Nem tetszik : 71
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like