Legutóbbi hozzászólások:
KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet |


Szextörténet keresése:

 

Családi szex


Amikor ez az eset megtörtént, a tizenkettedik évemben voltam, már kezdtek dudorodni a kis cicikéim, és hónom alatt, meg a kis puncikámon is finom kis szoröcskék jelezték, hogy közeleg a nagylánnyá válásom ideje. Ekkor már, amikor tehettem, sokat forgolódtam a szobám nagy tükre elott, és egyre jobban tetszettem magamnak. Van egy bátyám, o ekkor volt nyolcadikas... és egy bájos kishúgikám, aki tíz éves volt, amikor az eseményem elkezdodött. Anyukánk 35 éves volt, és gyönyöru... lagalább is az én szememben mindig is csodálatos volt, és ma is az, pedig már 42 éves is elmúlott!
Apu ekkor már nem volt velünk... még alig 7 éves voltam, amikor elhagyott bennünket. Sokat sírtam miatta, és mi gyerekek, nagyon hiányoltuk is, egészen addig, amikor már nagyobbacsakák lettünk, és anyu elmondta, hogy egy fiú miatt hagyott el bennünket. Együtt mentek ki egy nyugati túristaútra, és elfelejtettek hazajönni. Együtt élnek ma is, valahol Kanadában.
Anyunak mindig is én voltam a kedvence, legalább is én éreztem ezt, pedig o igyekezett mindig úgy tenni, hogy a testvéreim se érezhessék hátrébb magukat. Egyformán törodo volt mindannyiunkkal, én csak a mindenesti fürdetések után érezhettem, hogy anyukám egyedül az enyém, és én vagyok az o szemefénye, amit sokszor elmondott édes szavaival is.
Nem sokkal azután, hogy apu elment tolünk, és már biztos volt, hogy nincs szándékában visszatérni hozzánk, anyu elosztotta a lakásunkat. A fél szoba maradt a bátyánké, a kisebbik szoba, melyet eddig ketten laktunk a húgommal, most egyedül az enyém lett, és anyu a húgit meg bevitte magához a nagyszobába. Kezdetben féltékeny is voltam, amiért nem engem vitt be magához, de nem sok ido kellett ahhoz, hogy rájöjjek, nekem ez sokkalta jobb így! És talán anyu sem véletlenül így osztotta fel a lakást! :-))
Hamar kialakult a fürdetési sorrend is. Elsoként mindig a hugit fürdette meg anyu, majd én következtem, utánam a bátyám, és legvégül fürdött meg anyu. Akkor már volt videónk is, és amikor Krisztikét bevitte anyu a szobába, általában betett valami mesekazettát, és ok ketten a bátyámmal azt nézték, ameddig anyu velem volt elfoglalva. Amikor engem megfürdetett, soha nem hagyott magamra, hanem bebugyolált egy nagy fürdolepedobe, és így vitt be a saját szobámba. Itt az ágyamra fektetett, és itt törölgetett szárazra, közben számtalan puszit szórva kis testemre.
Nagyon élveztem ezt a játékot mindig, csiklandozta testemet a szájával, én meg visongva élveztem az anyukám szeretetét. Utána én is mentem videót nézni, ameddig anyu megfürdette a bátyámat is, és maga is végezett a fürdéssel. Utána vacsora, majd ki-ki amit akart csinálni... de általában tévéztünk lefekvésig.
Kilenc éves korom táján történt valami. Nyár volt, iskolai szünido, és napközben felügylet nélküli szabaság. Pisti általában a haverjaival töltötte az idot egész nap, Krisztikének pedig a szomszédban volt két hasonló korú kis barátnoje, velük játszott.
Nekem, az utcánkban lakott két osztálytársam is, igaz az egyik fiú, de o nem igen szeretett fiúkkal játszani, inkább velünk töltötte az idejét. Ez nem is lett senkinek sem feltüno, mert az én barátnomnek, aki akkor már tizenegy éves múlott, szintén volt egy öccse, aki akkor hét éves volt, és a novérére volt bízva napközben, ezért mindig velünk volt o is.
Az o házuk udvarán akkor még állt az istálló, de már nagyon régóta nem volt használva, de még meg voltak benne az etetovályuk is, és a mellette levo pajtában pedig még széna is volt. Nagyokat szoktunk itt játszani, elrejtve mindenki szeme elol. És ahogy az ebben a korban már lenni szokott, már nyíladozott a szexuális érdeklodésünk is, és persze, hogy mi is elkövettük ezt az izgalmas játékot is. És persze, hogy a nagylány vezérletével, aki kezdte azzal, hogy mutassuk meg egymásnak, amink van, és pedig úgy, hogy a fiúkét mi, lányok vesszük elo a nadrágjukból. Terinek hívták a nagylányt, o az én osztálytársamét vette elo, én pedig a Teri kisöccsének a vékony kis fütyijét kotorásztam ki a gatyából. És csodák csodája, a kezünk érintésétol mindkét srácnak felállt a fütyije. Hát még amikor mi is leengedtük térdünk alá a bugyijainkat, és a jászol szélének dolve, szétettük a lábainkat, hogy a fiúk jól láthassák, ami a nekünk van. Aztán Teri kitalálta, hogy vegyük is le az alsónemuinket, és mindenki puszilja meg mindenkiét, de elobb a fiúk a miénket. És egy szóra jöttek is a srácok, és engedelmesen guggoltak le a combjaink közé, és puszilták a puncinkat. Kezdtem nagyon élvezni a dolgot, de az igazi még ezután következett, legalább is számomra az lett az igazi. Mert a Teri azt akarta, hogy mindenki puszilja meg mindenkiét, és o már térdelt is le a combjaim közé. Mintha áramütés szaladt volna végig a gerincemen, amikor eloször csak a kezével hozzámért ott. És még következett a puszija, a meleg szája a puncimon, szép szoke feje a combjaim között. Úgy éreztem nem kapok levegot... az arcom lángolt, és sírni szerettem volna a boldogságtól. Nem sokáig tarthatott, mert már is én következtem nála, majd jött a körforgás... egymás után a két fiúét, és ok is a miénket, majd egymásét is. És a Teri puszijának az emlékére ma is elfog az a varászlatos érzés, amit csak akkor érezhettem... pedig azóta már mi minden történt velem... :-)))
Na, ettol kezdve már az anyu fürdetésem utáni játékát is másként kezdtem megélni. A puszijai a testemen már egészen más reakciókat váltottak ki, mint a nyári játékok elott. Anyu észre sem vette talán, de lassan már én kezdtem el irányítani, hogy hol puszilgasson tovább, mint másutt, és óvatosan rávezettem, hogy ne csak a felületét puszilgassa puncikámnak, hanem jussanak a csókjaiból beljebb is. Nem vette észre ezt, vagy csak nem akarta észrevenni, és úgy tett, mint ha az kívánságaimat teljesítené, és mindezt még mindig csak játéknak feltuntetve, én nem tudom, é azóta sem beszélgettünk errol. Néha azonban arra gondolok, hogy nagyon is jól tudhatta, hogy mi lesz ennek az egyre erotikusabb, és egyre intenzívebb játszadozásnak a következménye, de már neki is szüksége volt rá, már a saját vágyait is csillapítani kellett a testemmel való játszadozásával.
Én persze ezt nem tudhattam, ezért igyekeztem is mindig nagyon óvatos lenni, hogy lehetoleg ne vegye észre, hogy nekem közben már apró élvezéseim vannk közben. Nagyon féltem attól, hogy esetleg, ha észreveszi, hogy már idáig fajult bennem a játékának az eredménye, akkor talán abbahagyja, és továbbra már nem lesz hajlandó még fürdetni sem, hiszen közben azért az ido is telt, és már a tizenkettedik évemben jártam. És ahogyan az elején írtam, már a mellecskéim is szemmel láthatóan fejlodésnek indultak, és már szorösödtem is a szükséges helyeken. Csak még a menzeszem nem indult meg.
És egy csodálatos estén aztán bekövetkezett az is, aminek apró elojelei már egy ideje mindig jelen voltak a játékok közben. Nem tudom, miért lett ez más, ez a fürdetés utáni játszadozás. Lehet, hogy anyunak már napközben lehetett valami olyan eseménye, ami miatt sokkal intenzívebben csókolt, mint egyébként szokott. Már a cicikéimmel is úgy játszadozott, hogy az maga a boldogság volt számomra. Ajkai közé fogta a kis cicigombjaimat, egyiket a másik után, és mint egy játékos kiskutya, a fejével \"cibálta\", rángatta, majd mohón szinte az egész mellemet a szájába gyömöszölte. Persze, ez nem volt nehéz, hiszen akkor még jól elfért a szájában az egész mellecském... és iszonyatosan jó volt. talán ekkor alkult ki az is, hogy annyira érzékenyek lettek a melleim, hogy néha szinte el tudok csupán attól is élvezni, ha hosszan játszanak a melleimmel.
Egyszeriben forró lett minden köröttem, anyu csókjai, és finom harapásai a testemen, amint haladt lefelé a hasamon, a combjaimon, és vissza... És én, talán ösztönösen tettem, arra gondolva, hogy ha ellenkezek vele kicsit, hogy eroszakkal kelljen elérnie, ahova szeretne, akkor még izgalmasabb lehet számomra most minden. És összeszorítottam combjaimat, hogy ne tudjon hamar közéjük bújni. Anyu hamar elértette a játékot, és furakodott a fejével, harapdált finoman mindenütt, amíg végül engedtem az eroszaknak, és kicsit nyitottam combjaim szorításán, Hamar közéjük furakodott a fejével, és amint forró lehelete elérte izgatott puncikámat, már nem volt ellenállásom tovább. Anyu csókolt, dobálta a fejét lábaim között, és egyre inkább ellazultam ettol, és amikor heves csókjai záporozni kezdtek puncimra, már azt tehetett velem, amit csak akart.
Amennyire csak képes voltam, kitártam magam a csókjainak, és anyu ezúttal olyan szenvedélyes volt, mint még soha elotte. Éreztem, hogy ma olyasmi történik velem, amelyet, míg élek, nem tudok majd elfelejteni. Ösztönösen nyúltam le a lábaim közé, és az arca körül kétoldalról széthúztam a puncimat, félve persze attól, hogy ezzel esetleg el is veszíthetem a folytatást. De szerencsére nem így lett, anyu annyira belémfeledkezett, hogy amint feltártam neki puncim belsejét is, azonnal ott folytatta a csókolást. És amikor megéreztem a nyelvét is bennem, nyögdécselni, és sikogatni kezdtem a nagy élvezettol. Ekkor anyu egy pillanatra felemelte a fejét, rám nézett, és halkan azt mondta, igyekezzek visszafogni a hangomat, mert meghallhatják a többiek, és akkor o abba fogja hagyni. Én megszeppenve abba is hagytam, és talán még a lélegzetem is visszafogtam volna, csak nehogy abba hagyja. De meglepett az is, amit láttam, hogy mennyire csillog anyu arca a nedvességtol. De csak napok múlva, a legközelebbi élveztetésem után magyarázta el, hogy ez bizony az én nedveimtol van, ami a felizgultságomtól lesz ilyen boséges. És ekkor mondta el a csiklóm szerepét is, és hogy a legtöbb no ezen nyeri el az élvezetét. De ekkor anyu ilyen magyarázkodással nem vesztegette az idejét, csókolt és nyalt, egyre hevesebben. És már eljött az ido... sajnos nagyon hamar... hogy éreztem, már nem bírom tovább. Mindkét kezemmel anyu fejéhez kaptam, a hajába markolva húztam magamba a fejét, és csípomet magasra dobálva, életem elso, és hatalmas orgazmusát éltem át. És anyu egészen addig nem engedett el, ameddig azt nem érezte, hogy már én is szabadulni szeretnék a nyelvétol.
Nagyon csendesen, és végtelen szelídséggel a hangjában kérdezte, hogy jó volt-e nekem.
Csodálatos volt, mondtam, az élménytol még bágyadtan, én ilyet még soha életemben nem éreztem. Anyu mosolygott... te kis csacsikám, hát persze, hogy még nem éreztél, mert ez a szexuális gyönyörérzés volt, és neked még ilyenben nem volt részed.
Majd megcsókolta a számat... de csókolózni csak késobb tanított meg!!... és elköszönt. Szinte érezte, hogy én most mgamban szeretnék maradni, hogy nyugodtan, mindenkitol távol, feldolgozhassam ezt a csodálatos érzést.Hát ez volt nekem az elso élményem, amit az édesanyámtól kaphattam meg... és ami már nagyon régóta kikívánkozott belolem!!
Tudom, hogy neked ez nem olyan izgalmas, de mit tehetek, el kellet végre valakinek mondanom, és én most még csak így tudom elmesélni, és képtelen lennék csak a lényeget láttatni, és tömören csak arról beszélni. De ha még is úgy érzed, hogy jó lenne a többirol is tudni, akkor segíts, hogy ha ez nem jó így, akkor hogyan írjak, hogy izgatóbb legyen, és én megpróbálom.
Mert voltak ám forró események, és vannak is, a mai napig, hála Istennek.
Csak vázlatszeruen... anyu folytatja velem, és rendszeresen élvezethez juttat, de csak egyoldalúan, csak O nyal nekem.Közben Krisztike is elkezd nagylánnyá serdülni, és ekkor, gondolom azért, hogy anyu nehogy vele is kísértésbe essen, visszaköltözteti az én szobámba, és már ismét közös vele a szoba. Nekem innetol be kell érnem azzal, hogy csak akkor lehetek anyuval, amikor a többiek nincsenek itthon, de nem panaszkodhatok, anyu ezt mindig szívesen ki is használja velem.
Mivel én még soha nem kóstolhattam meg anyut, hamarosan elcsábítom Krisztikét, és ettol kezdve, amit én nappal az anyutól kapok, azt éjjel visszaadom kishúgomnak, és mindketten nagyon élvezzük a helyzetet.A nyolcadikas vizsgám elott nem sokkal lebukunk anyu elott Krisztikével, anyu szomorú, és szétválaszt bennünket, húgomat visszaköltözteti a szobájába, de maga mellé fekteti, külön ágyat teszünk be Krisztikének. Anyu engemet is hanyagolni kezd.
A gimi elso évében, ennek következtében talán, hamarosan olyan szerelmes lettem egy osztálytársnombe, hogy majdnem öngyilkos lettem miatta. Anyu megijedt, és talán azt remélve, hogy ezzel kigyógyíthat a leszbikusságomból, eroszakkal rávesz, hogy engedjem megbaszni magam a bátyámnak,. Megtörténik egyszer, kétszer, többször, de a remélt változást nem hozza meg, én továbbra is kívánom az anyu szerelmét, és a húgomét is.
Végre elérem azt is, hogy anyu megendte, hogy én élveztessem el Ot. Gyönyöruség volt számomra.
Krisztike 14.-k szülinapja olyan jól sikerül, hogy egyszer csak mind a négyen, és teljesen meztelenül találjuk magunkat anyu nagy franciágyán. Ekkor végre azt is megtudhatjuk, hogy a bátyánkat is anyu avatta be, és már többször is lefeküdtek egymással ezt megelozoen. Hatalmas összegabalyodás lett ebbol a szülinapból.
Ám nekem még is csak az jelenti a legnagyobb gyönyöröket, ha anyuvl, vagy/és a Krisztikével lehetek. Nem mondom, hogy nem jó, ha Pisti fasza van bennem, de nem tudok olyan felszabadultan élvezkedni ebben. Ellenben szopni nagyon szeretem, és nagyon jó, amikor szép hoszzú és nem túlságosan vastag fasza a számban van. Foleg akkor, ha úgy vehetem a számba, hogy elotte az anyuban, vagy Krisztike finom kis pinájában volt, és én addig szophatom, míg újból fel nem áll neki. És a csúcs ebben az nekem, amikor a többiek beleegyeznek, hogy elélvezhet a szájamban, és lenyelhetem a gecijét. Ezt finomnak tartom.
Hát nem tudom, mi lesz velem majd nélkülük osztol, amikor olyan távol leszünk egymástól. Csak akkor vigasztalódok meg ettol a gondolattól, amikor az jut eszembe, hogy amikor majd havonta egy hétvégére haza tudok jönni, mi vár rám majd ilyenkor??!
Micsoda össszegabalyodások lesznek itt azokon a napokon??! :-))))))))))
Tudo, azért én sokat gondolkodtam azon, hogy ha ezket valaki is megsejtené rólunk, hogy mik játszódnak le itt ebben a csonka családban, biztosan sok mocskolódásban lenne részünk. Én azonban azon a véleményen vagyok, hogy végtelenül szerencsésen alakult az életünk. Mert emiatt nekünk, gyerekeknek, nem kellett tartanunk attól, hogy anyu majd egy idegent hoz a házhoz, egy ki, tudhatja milyen alakot. És viszont, anyunak pedig soha nem kellet atól rettegnie, hogy mi lesz a gyerekeibol, elcsavroghatnak, rossz útra tévedhetnek apa nélkül, meg minden ilyen. Anyunak ettol egy pillanatig nem kellett tartania, mert mindenki igyekezett haza, és imádott itthon lenni. És mert itthon mindent megkaphattunk egymástól!!!!


 

Tetszik : 17 | Nem tetszik : 9
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like