Legutóbbi hozzászólások:
Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet | ppp - fasza | Hancur Sanya - Ilyen buliba én is benne lennék,meg imádom az ilyen nöket mint az anya a csapat tagjaival. | Jimmy Vogel - Majd mész a sittre spermabank, ott majd betársulhatsz az ózdi kan cigókhoz a zuhanyzóban te beteg állat. | Spermabank - Nagyon tetszik csak nekem nincs lányom de máshoz szívesen betársulnék. | Belinda - Nem kell elítélni ezt a nöt, szerintem belevaló volt és jól érezte magát a fia csapattársaival. | Cseferi - Ez a legjobb amit valaha láttam | Anonymus - Jó étvágya volt az anyának,az \"Anyám és a csapat , történetben. | sex.75@freemail.hu - Nagyon jó, én is popsiba szeretek elélvezni olyan fantasztikus kár hogy olyan kevés nö szereti ! | Exováró - Ez a best EU!!! Zsenialis a sztori | Peti - Kivertem rá | Spermabank - Szívesen bevállalnék ilyen akciót |Vérfertőző történet


Zoltánnak hívnak de manapság “Zoli bácsinak” becéznek talán, azért mert 54éves vagyok.
Történetem egy szokványosnak mondható családi történet, amiben én a feleségem és a kislányom a főszereplő. Kapcsolatunkban mégis van egy kis pikantéria, valami más.
20 éve kezdődött a történetem mikor a leányom megdugatta magát velem.
Most már a kislányom érett nővé cseperedett nemsokára tölti be 34 életévét. Noha régebben nap mint nap szeretkeztünk de a korommal a szex éjségem is csökkent a perverzitásommal ellentétben. Mindenben hasonlított a lányom a feleségemre, még a tűrőképessége és az odaadása is. Hiába ment férjhez mivel velünk éltek gyakran töltötte az éjszakát velem és a feleségemmel, persze a férje Gábor tudtával. Gábornak ránézésre tetszett is a dolog mivel sokszor kényeztette a két nő, azt nem tudta persze hogy Anita a perverziómat is kielégítette.
Vejem 7 éve egy baleset folytán már nincs közöttünk, de Anita és két unokám Aliz (12) Péter (8) még mindig velünk élnek. Megleptek a történtek, mert 35 éves korom ellenére nem tartottam magam egy Don Huan-nak. Sok barátnőm volt az évek során, vagyis igazából szeretőnek mondanám.
19 és fél évesen ejtettem teherbe Vikit, aki akkor 16 volt itt változott meg az életem, mivel családom és az ő családja ragaszkodott a korai esküvőhöz, hogy ténylegesen legyen apja a kis korai jövevénynek. Fiatalnak tartottam magam a házassághoz de mivel volt bennem annyi becsület így elvettem feleségül Vikit, persze csak kislányunk születése után.
Viki nagyon szép volt de az idő során nem veszített szépségéből és mondhatnám azt is, hogy még szebb lett. Teste megtartotta a fiatalos szépségét és érzései sem változtak az évek alatt, sőt, még jobban erősödött benne. Tudta hogy én szoktam kalandozni, mert számomra, amit nyújtott szexuálisan az elég kevés volt, próbálkozásai ellenére. Igyekezett mindent megadni számomra, hogy megtartson, képes volt a legperverzebb vágyamat is teljesíteni, és bevallom én ki is használtam. Mikor azt mondom, hogy szét baszattam mással akkor sem túlzok, mert olyan is volt hogy három erős húszassal (cm.) dugattam miközben én, néztem. Nem mondanám, hogy élvezte, mert mint egy “hisztis kurva” úgy nyüszített alattuk, főleg mikor mindhárman lent próbáltak kapura törni. Másnap alig tudott menni, de mikor kipróbáltuk több nővel azt kimondhatatlanul élvezte.
Teltek az évek és a kislányunk kezdett felcseperedni és a kis teste egyre jobban nőiesedett. Sokszor, megakadt a szemem a hamvas kis testén, de mégsem néztem nőként rá. Anita eléggé apás volt mindig a nyakamon csüngött és nekem is tetszett a kislányom kitüntető figyelme, ragaszkodása.
35. születésnapom előtt egy héttel épp lefekvéshez készülődtünk mikor Viki nekem, szegezte a kérdést:
– Hogy tetszik a kislányod?
Meglepett a kérdése, mert mint írtam előbb nem gondoltam rá úgy, mint nőre, habár szeretőim 18-22 évesek közül kerültek ki, és egy fiatal lány látványra mindig letablózott.
-Nagyon széplány lett belőle. Mondtam
Amit ez után mondott alig tudtam elhinni, és alig kaptam levegőt.
– Ha gondolod és megígéred, hogy nem fogsz kalandozni, akkor megengedem, hogy megdugd.
Átfutott az agyamon a gondolat hogy szeretkezek a kislányommal, és nem tudtam, hogy mit is mondhatnék ebben a helyzetben, tudván, hogy még a gondolat is tiltott. Nem emlékszem pontosan de talán még tiltakoztam is a kijelentésére.
Viki látta rajtam hogy eléggé felizgatott a dolog, mert gondolkodóba estem, és a gatyámban mocorogni kezdett a szerszámom. Észre sem vettem hogy közelebb kúszott az ágyon és megfogva a kezem a nedves puncijához tette.
Megcsókolt és folytatta:
-Gondolj bele. Azt csinálsz vele, amit csak akarsz és uralhatod a kis hamvas testét.
Én igyekeztem nem válaszolni a kérdésére, kijelentéseire és elhúzva a kezem a puncijától, megfogtam a tarkóját és a másik kezemmel kiszabadítottam farkamat és rányomtam.
Nagyon keményen megdugtam aznap este, és mivel felkeltette az érdeklődésemet a kislányunk iránt szinte csak Anita lebegett az arcom előtt közben.
Másnap mikor felébredtünk én igyekeztem nem szóbahozni az esti témát.
Viki azonban nem így gondolta, mert kikelve az ágyból annyit mondott, hogy amiről tegnap beszéltünk gondoljam át.
Egész nap csak a lányomra tudtam gondolni. Péntek lévén siettem haza és már kora délután haza is értem. Vikin és Anitán egy kis bikini volt, ami alig takarta testüket.
Nem semmi látványt nyújtott a két test egymás mellet, ahogy napoztatták magukat, nem beszélve arról, ahogy a két kis bugyi be volt igazítva a kerek kis popsijukba.
Anita mikor észrevette, hogy megjöttem felpattant a kiterített plédről amin eddig napozott és a nyakamba kapaszkodva üdvözölt. Vadul szorított magához, és a kis testét próbálta minél jobban az enyémhez dörgölni. Csodás érzés volt és mikor enyhített szorításából boci szemeivel kérlelőn rám nézett, és megkért hogy kenjem be őket. Visszafeküdt a plédre és egy üveg bronz olajat nyújtott felém. (Sokszor használtuk Vikivel síkosító gyanánt.)
Én persze megtettem. Bekentem feleségem, de mikor elkezdtem a lányomat nem is sejtettem, hogy menyire a hatalmába fog keríteni.
Áttérdeltem Vikitől Anita mellé. Anita kikötötte a bikinit összetartó kötelet és levette, lábait pedig szétterpesztette. Belátást adva puncija vonalaira.
Nem semmi látvány volt és ráadásul, mivel egész nap a kis testére gondoltam rögtön erekcióm lett.
Elkezdtem kenegetni és bemasszírozni az olajat. Épp a popsiját kenegettem mikor Timi feltérdelt és megfogta a kezem. Felnéztem rá és ő belenézett a szemembe és közelebb hajolva megcsókolt. Éreztem, hogy kezemet Anita kis puncijához irányítja. Lenézve észrevettem hogy a kis bugyi el van húzva és az ujjaim lassan eltűnnek lányom kis barlangjában. Megfagyott bennem a vér, mert lányom elkezdett popsijával rákavarni az ujjaimra.
A síri csendet Anita hangja törte meg:
– Csináld apuci!
A meglepetéstől szóhoz sem jutottam.
Anita a hátára fordult és Viki kioldotta a bugyija masniját is és elhúzta utat adva a szűk puncihoz. Némán néztem a kitárulkozó kis testét és most először voltam tanácstalan, hogy mit tegyek a kis puncival, mer nagyon is kívántam, de nem akartam megdugni a saját lányomat. Gondolatba lejátszottam az erkölcsi aggályaimat hogy hancúrozzak a lányommal, de hiába volt számomra tetsző dolog ez a perverzitás nem vitt rá a lélek.
Zavarodottságomban felálltam és otthagyva a feleségemet meg a lányomat elmentem zuhanyozni és lehűteni magamat.
Időérzékemet vesztve álltam a zuhany alatt, testem lüktetett a vágytól és az eszemben csak a lányom járt, ahogy kefélem. Szerszámom talán még soha nem volt ilyen kemény és annyira feszített hogy szinte már fájt. Nem tudtam magamról már csak annyit, hogy könnyítenem kell minél hamarabb magamon és elkezdtem verni a farkamat.
A feleségem kopogása szakított félbe.
– Bejöhetek? Kérdezte halkan.
Nem igazán tudtam mit mondjak, hogy akartam egyáltalán látni abban a helyzetben de gondoltam előbb vagy utóbb úgyis beszélnem kell vele.
Nem várta meg hogy mondjam, hogy bejöhet e, egyszerűen beengedte magát és meglepetten állt hogy milyen állapotban vagyok a kialakult helyzettől.
Nem mondtam neki semmit, letérdelt elém és elkezdett szopni. Nem kellett sok teleküldtem úgy a száját, mint még talán soha.
Megkönnyebbülve kijöttem a zuhany alól, és míg törölköztünk elkezdődött a beszélgetés Vikivel, tőszavas mondatokban.
– Mi a gond? Kérdezte Viki.
– Szerinted?
– Mi a bajod Anitával?
– Csak annyi hogy a lányunk.
– Akkor mi van? Régen nem féltél egy fiatal puncitól.
– Most sem, csak akkor is Ő a lányunk.
– Ha az a bajod már nem szűz.
– Gondoltam mert teste nem úgy mozgott mint egy szűz lányé. De akkor sem.
Viki nem akarta megérteni a gátlásosságom okát és éreztem, hogy ez a beszélgetés nem visz sehova így felvettem köntösöm és kimentem egyedül hagyva a fürdőszobába.
Mikor lementem Anita a nappaliban pityergett a fotelba összekuporodva még mindig fedetlen testel. Nem voltam felkészülve mit mondhatnék neki és mielőtt megszólaltam, volna, leültem a kanapéra vele szembe.
Meredten néztem a kis testét, és megint megindította a fantáziám. Mellbimbója, mint a piramis csúcsa hegykén meredt előre. A kis puncija szétnyílva Olyan asszonyos módon. Legszívesebben megragadtam volna és bedugva az ágyamba szétkeféltem volna azt a kis nedvétől csillogó punciját.
Féltem hogy úrrá lesz rajtam most végérvényesen a vágy, és mivel úgy gondoltam nem tudok épp ésszel gondolkodni, így csak annyit mondtam neki:
– Kérlek, vegyél fel valamit.
Felállt a fotelból és a szobája felé vette az irányt. Majd kiesett a szemem, mert ahogy ringatta a kis csípőét a fekete hajfürtjei ostorozták a popsija vágatát. Észbontó volt.
Ahogy kiment én is felálltam és a bárszekrényt kinyitva kivettem egy üveg konyakot és meghúztam az üveget. Mikor Anita visszajött elállt a szavam, de még a lélegzetem is, mert nagyon szexi volt. Egy fekete rövid szoknya volt rajta és egy hófehér blúz, amin átlátszott a bimbója udvara. Egész vacsora alatt le sem tudtam venni szemem a formás kis melleiről, és ahogy észrevettem direkt még rádomborított hogy mindent lássak.
Vacsora után bementem a szobámba a konyakos üveggel és elkezdtem nézni a tévét.
Vártam hogy Viki bejön végre de mivel egy óra elteltével sem jött még kimentem megkeresni. A nappaliba érve egy halk szuszogást hallottam Anita szobájából.
Az ajtórésnyire nyitva volt és benyitva tátva maradt a szám.
Anita az ágy szélén térdelt és be volt hajolva az ágyon fekvő anyja lába közé és vadul lefetyelt.
Viki kielégült mosollyal nézett rám. Eszemet vesztve lépkedtem beljebb és felhajtottam a falatnyi kis szoknyát a derekára.
Ami elém tárult annak nem tudtam már ellenállni. Nem volt rajta bugyi és megfogva farpofáit széthúztam és ott volt előttem a hamvas kis puncija. Nedvei, mint egy gyémánt csillogtak bejáratánál.
Eszem már nem parancsolt tovább, csak az ösztönöm maradt és a köntösömből kikandikáló farkam már átvette az irányítást.
Anita popsijához közelebb léptem és derekammal ösztönösen irányítva lassan elkezdtem beilleszteni a lucskos kis punciba.
Nem volt semmi ellenállás könnyedén becsúszott.
Elkezdtem gyengéden rakni neki, de mikor hátranyúlt mindkét kezével és átvette popsija szétfeszítését Viki elkezdett bíztatni, hogy úgy rakjam neki, mint a kis Timinek múltkor.
Timi egy 18 éves lány volt, akivel párszor hármasban szeretkeztünk, és ami a lényeg nagyon bírta ha kemény voltam vele.
Megfogva Anita derekát egyre nagyobb átéléssel kezdtem rakni neki de meglepetésemre a hangját sem lehetett hallani.
Nem tudom mióta lehettem benne de a kis teste remegni kezdett és éreztem nekem sincs tovább. Farkam önálló életre kelt a kis puncijában és elkezdtem élvezni, próbáltam kihúzni élvezés előtt de még benne voltam mikor elindult a folyam, mikor kihúztam még mindig megállíthatatlanul spricceltem a fekete fürtjeire.
Még nem fordult velem hogy egy menet után megálljak, de mikor végeztem a fáradtságtól nem bírtam tovább.
Lefeküdtem melléjük és néztem, ahogy anya és lánya megszokottan kényezteti egymást.
Illetve néztem, míg nem elnyomott az álom.
Reggel Anita szobájában ébredtem és mivel mellettem feküdt meztelenül tudtam, hogy ami este történt az nem álom, hanem valóság. Főleg az győzött meg mikor megláttam hogy a haja csomóban állt a spermámtól.
Az érzések dübörögtek a fejemben.
Nem tudtam, hogy mi legyen a folytatás. (Már, mint jó reggelt kívánva adjak neki egy puszit és mindennapossá tegyük szexuális kapcsolatunkat vagy kimenjek szótlanul és megpróbálom nem megtörténtnek tekinteni).
Egy ideig néztem milyen gyönyörű az én kis galambom és arra gondoltam mi is történt este.
Meredten néztem teste lágy vonalait és egy halk pisszegésre lettem figyelmes.
A feleségem integetett hogy menjek ki mert beszélgetni akar velem.
Becsuktam magam mögött az ajtót egyedül hagyva Anitát a szobába és követtem a feleségemet a nappaliba.
Leültünk a kanapéra és elkezdtünk beszélgetni, hogy mi is történt tegnap.
Viki nem tudta palástolni az örömét hogy végre megtörtént, amit Ő és Anita kiterveltek.
– Mióta terveztétek ezt? Kérdeztem
– Már egy jó ideje. Nem örülsz neki?
– Ahogy láttad a végén csak megtettem. De ti mióta…
– Egy fél éve kezdődött de hogy ki kezdeményezte, nem tudnám neked megmondani. Csak úgy elkezdtünk csókolózni és megtörtént.
– Tehát csak megtörtént? Kérdeztem vissza.
– A te véredet örökölte mert ugyanolyan heves mint te.
– Te pedig nem tudtál neki ellenállni. Ne feledkezz meg arról, tudom hogy szereted ha nővel csinálhatod.
Ép hogy befejeztem a mondatot Anita szaladt a szobájából és beleült az ölembe és átkarolta nyakamat. Persze mezítelenül, ami engem már nem zavart.
Mielőtt megszólalhattam volna szája az enyémre tapadt.
Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy nem álok ellen a női akaratnak
Viki elmosolyogta magát és jó szórakozást kívánva elment a reggelit készíteni.
Anita egyre hevesebben kezdett csókolni és kis kezei játékos érintéssel haladt a már szétnyitott köntösöm alatt.
Ahogy csókolt egy kuncogás hagyta el ajkait, és marokra fogta a már beton keménnyé duzzadt szerszámom.
Elkezdett helyezkedni kis testével és az eddig számra tapadó ajkával elkezdte a nyakamat csókolgatni. Egyre lejjebb haladva csókolgatott, míg kis keze merev farkamon tevékenyen mozgatta. Ahogy haladt lefelé úgy tolatott a kis popsijával.
Nem sietett el semmit de mikor leért a hasamhoz nem teketóriázva elkezdte szopogatni a farkam.
Fekete hajfürtjeit igazgatva próbáltam láthatóvá tenni arcát mikor bejött Viki.
Nagy mosollyal térdelt le Anita mögé és kezdte nyalni azt a mézédesen hívogató punciját.
Egy ideig a kis buksiját próbáltam mélyebbre tolni farkamon de látva és érezve nem tudja jobban bevenni a jobbik kezemmel a popsiját kezdtem markolászni.
Éreztem, ha ez így megy tovább rögtön telerakom Anita pofikáját és erőt véve magamon mondtam mennyünk a szobába.
Beérve szobámba a hátamra feküdtem és az én kis virágszálam újból megragadta farkam, és a szájába vette. Anyja alá feküdt és elkezdte nyalni a puncit.
Hívogatóan nézhettem rá mert egy idő múlva abbahagyta és míg kézzel dolgozott rajtam felcsúszott és elkezdte magát beleengedni a farkamba.
Lassan csúszott rá, és mikor teljesen felnyársalta magát vele elkezdett mozogni. Mintha rugón mozgott volna, mert csak annyira emelte testét hogy még ki ne csússzak belőle, és popsiját nekicsapta az ágyékomnak. Teste egyre ütemesebben, gyorsabban mozgott. Egyre hevesebben kapkodta a levegőt és minden lélegzetvételkor belém vájta körmeit.
Az ütemes mozgást hirtelen felváltotta egy görcsös mozgás, és éreztem kis punciját elönti nedvei ,vele egy időbe pedig egy megakasztott sikoly hagyta el az ajkait.
Kielégülése mámorában sziklaként zuhant a mellkasomra, szíve összevissza kalimpált az átélt pillanatoktól. Fenekét simogatva elkalandozott gondolatom.
Éreztem, hogy Viki próbál élvezetemre pontot tenni, mert kihúzva a farkam Anitából elkezdte szopni. Jól esett, ahogy kényeztetett de én más lyuk ölelésére vágytam, belém bujt a kisördög és Anita füléhez hajolva, megkérdeztem hogy próbálta e már popsiba.
Lihegve mondta erre:
– Még szűz vagyok ott.
– Nem sokáig. Mondtam és elkezdtem kicsúszni alóla.
Mögé térdelve felemeltem formás kis popsiját az ágyékom magasságába. Viki ekkor elővette az erre alkalmazható olajunkat (bronz olajat) és elkezdte kenegetni vele Anita popsija nyílását.
Épp hogy a hegyét nyomtam be, de összefeszítette farizmait egy nagy sikoly kíséretével.
– Engedd el magad. Mondtam
Mikor megtette elkezdtem még mélyebbre hatolni. Nagyon feszes volt de az olaj megtette a hatását. Egyre keményebben raktam és egy erős mozdulattal tövig bele hatolva megindult munkám gyümölcse. Telepumpáltam popsiját. Kielégülve zuhantam mellé az ágyra és adtam neki egy puszit. Kicsit furcsán éreztem magam a helyzettől, mert sosem gondoltam hogy a lányom és én, de mikor láttam a lányom kielégült mosolyát az mindent megért.
További Szextörténetek


Tetszik : 143 | Nem tetszik : 96
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2019-02-25 22:00:15
Zsófi
Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt.

_________________________

2019-11-25 01:51:22
Bitch
Zsófi én is megnyalnálak téged

_________________________

2019-11-25 01:55:24
Bitch
En is szeretnek egy anitahoz hasonlito kis lanyt, Vikihez hasonlo anyukaval Hmm h mennyire is imádnám Jó story többször is durrantam rajta

_________________________

2020-01-07 18:59:56
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó ! Csodás lenne egy ilyen kislány..!

_________________________

2020-04-09 13:57:32
Papi
Én is meneteltek a lányom,életem legjobb baszasa volt!

_________________________

2020-05-10 07:44:54
Anyám nem adott nevet
Engem a 71 éves pót-nagyapám nyalt ki még szüzen.Imádtam,jól lefetyelt és én is többször leszoptam.16 éves voltam.

_________________________

2021-04-20 10:13:26
Spermabank
Óriási!!! Ekkorát élvezni egy szüz seggbe nem semmi Én is összejönne ezzel a kis csajjal. Lehetséges?

_________________________

2021-05-14 14:10:51
Sperma &*9765;
Nagyon tetszik a történet. Az én esetem is úgy tört Én csak az asszony nem tudott róla.

_________________________

2021-06-03 09:01:40
Spermabank
Szívesen büszkék egy ilyen aranyos lányt

_________________________

2021-06-03 09:05:29
Spermabank
Szívesen basznék én is ilyen kislányt

_________________________

2021-06-10 10:28:00
Dévid
Köcsög pedofil spermabank a jó kurva anyád

_________________________

2021-08-22 14:03:06
Evelin
Nagyon jó kis történet

_________________________