Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Családom és én…


Nem tudom pontosan mikor kezdődött. Még egészen kislány voltam, amikor édesanyám meghalt. A család – pontosabban apám és nagymamám, ahelyett, hogy illően gyászoltak volna, már a temetésen összevesztek. A vita tárgya én voltam, pontosabban az örökségem, amit anyám a végrendeletében rám hagyott. A céget, mint kinevezett igazgató, apám irányította, de a nagyi is igény tartott rám, és természetesen egy szeletre a nyereségből. Az ügy végül is a bíróságon zárult, én maradtam apámnál a nagyi meg elhúzott külföldre.
Ezután kezdődött számomra is a boldog gyermekkor, ami legalábbis eleinte valóban annak tűnt. Anyagi gondjaink nem voltak, én a legjobb iskolákba járhattam, különórákra jártam, tanultam úszni, táncolni, gitározni és miután kiderült, hogy a baletthoz túl béna vagyok aerobikozni kezdtem. Sajnos ezek a dolgok, bármennyire reméltem is néha, nem tettek sem, okosabbá sem szebbé. Ahogy egyik osztálytársam “viccesen” megjegyezte, azok a testrészeim, melyek nagyok kéne, legyenek, kicsit, s a többiek pedig túl nagyok. Végül is, hosszas könyörgés után, apám megígérte, hogy amint betöltöm a 18 – at, benyomhatok egy kis szilikont a cicimbe. Addig, azonban kénytelen voltam elviselni, hogy, bár én vagyok a legmagasabb lány az osztályban, nekem vannak a legkisebb melleim. Egy idő meguntam, hogy csak rajtam viccelődnek, megpróbáltam visszavágni, ahányszor csak lehetett beárultam őket az oszinak. Az eredményt persze könnyű kitalálni. Betöltöttem a 16 – ot, és még nem volt igazi barátom, nem csókolóztam komolyan senkivel, és az, amikor az évzáró bulinkon felajánlottam magam az egyik nem túl józan srácnak azt válaszolta, hogy szívesebben dugja meg a lefolyócsövet, mint engem.
Egyedül maradtam. Érzelmek helyet maradt számomra a masztizás. Apám diszkréten szerzett nekem egy vibrit: nem adta ide, de olyan helyre tette, ahol takarítás közbe megtaláltam és rögtön ki is próbáltam. A netten mindent megtaláltam, amire szükségem volt. Eleinte csak hetente 2 – 3 alkalommal vettem elő az én kis kincsemet, de ahogy teltek – múltak napok egyre gyakrabban használtam. Miután kiderült, még a részeg osztálytársamnak sem kellek ez maradt az egyetlen örömöm az életbe. Egyre több és egyre merészebb filmeket szedtem le a nettről, rájöttem, hogy minél csúnyább vagy öregebb a lány, annál keményebb dolgokat kell, tegyen. A szép fiatal csajoknak elég, ha csak megmutatják magukat, de magamfajtákat megverték, lepisilték, kitágították és így tovább. A jó az volt, hogy nem csak élveztem ezeket, de visszatért az önbizalmam is. Egy szép fantáziavilágot építettem magam köré, amelyben mindenki – férfiak, nők, kutyák – engem akarnak megkefélni. Így jutottam el apámhoz. Nyolc év telt el anyám halála óta, és ő mindent megtett, hogy jól éljek. Nem csak szerettem, de a barátomnak is tartottam, majd egyre jobban kezdtem el kívánni. Ő sajna soha nem mutatta, hogy több lennék számára, mint a lánya. Míg kicsi voltam sokat fürödtünk együtt, én meztelenül, ő egy gatyába. Nyáron, nem zavarta, ha csak egy tangába napoztam a kertbe, kiült mellém, ha kértem bekent napolajjal…
Júniusban véget ért a suli én elhatároztam, hogy megpróbálom elcsábítani. Egyre szellősebben öltözködtem, a legtöbbször csak egy bugyiban mászkáltam otthon. Szerencsémre kint jó meleg volt és a légkondink elromlott. Ő megjegyezte, hogy nem ártana felvenni valamit hátha jön valaki, de szavaz süket fülekre találtak. Hétvégén, amikor együtt napoztunk, a medencénk mellett minden félórában megkértem, hogy kenje be a hátamat. Olyan finom és izgató volt az érintése, és amikor ujjai elérték a popsimat, alig bírtam visszatartani a nyögésemet. Tangám így olyan lucskos lett, mintha bepisiltem volna. Megfordultam és szétettem a lábam, hogy jól lásson mindent. Megdöbbent, gyorsan felállt és megpróbált bemenni a házba – ö is felizgult, és nem is akárhogy, farka szinte szétrepesztette a fürdőnadrágját. – Várj apa – mondtam – megyek én is. Felálltam és mintha csak véletlenül tenném hozzáértem, ujjaim önnállósitották magukat, és amennyire a gatya engedte, szépen átfogták apám farkát. Hozzásimultam majd megcsókoltam izmos mellét. Megpróbált eltaszítani, de már késő volt, kezem hirtelen megtelt spermával. Rengeteg jött ki belőle, teljesen átnedvesedett mindenem, mintha megállt volna az idő, csak álltunk és bámultunk egymásra. Szerettem volna átkarolni és megcsókolni, de nem mertem, féltem egy kicsit mit fog mondani, de amikor feleszmélt, szó nélkül bement a házba.
Visszaültem a matracra, már sajnáltam, hogy hagytam elmenni, megcsókolhattam volna, nem lett volna szabad, elengedjem a farkát, mint a filmekben, le kellet, volna, húzzam a fürdőnadrágját és… ha a számba van, akkor biztos velem marad. Megnyaltam az ujjaimat, először éreztem, milyen íze van spermának. Nem volt undorító, de nem értettem mit élveznek rajta a filmbéli lányok. De izgató volt, apám spermájával a számba masztizni. Bal kezemmel a melleimet simogattam, jobbal pedig lent, a csiklómat izgattam. Néha bedugtam ujjam szűz puncimba, és ki – be húzogattam. Nagyon nedves voltam. Annyira felizgultam, hogy már nem bírtam magammal. Csak az orgazmus pillanatára vártam, arra a mámorító érzésre, ami megremegteti egész testem. Hangosan felnyögtem és egész testem megremegett. Csodálatos érzés volt. Abban a pillanatban teljesen elkábultam és úgy éreztem, mintha nem is a földön lennék. Olyan volt, mintha fenn lennék az égen a felhők közt. De nem volt elég, többet akartam és biztos voltam benne, hogy az én édes apucim fogja elvenni a szüzességem.
További Szextörténetek


Tetszik : 90 | Nem tetszik : 70
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like