Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Kutyaszex a családdal


Nekem elhihetitek, hogy Morzsa tudta a dolgát :D
Arra ébredtem, hogy a fejét, a combjaim közé dugta, és egyenletes ritmusban nyalta a puncim, és a belőle csordogáló nedveinket. Kezdtem egyre jobban élvezni a helyzetet, de inkább eltoltam magamtól, és elmentem ismét zuhanyozni.
Morzsát a földszinten találtam meg, a teraszajtónál ült, és várta, hogy kiengedjem.
A délután hátralévő részében nem történt semmi izgalmas. A szüleim 7 óra körül érhettek, haza, és ekkor a Tv-t néztem, ugyan abban a fotelban, hol nemrég még egy kutya nyalta a muffom. Az ősök is csatlakoztak hozzám, és együtt néztünk valami gagyi sorozatot, amikor vonyítást, nyöszörgést hallottunk az udvarról. Morzsa épp a szomszéd néni kutyájával volt összeragadva..
Kicsit féltékeny lettem, és kicsúszott a számon:
-Kielégíthetetlen…
Gábor az apukám ( igazából nevelő apám, 5 éves voltam, amikor a vérszerinti apukám meghalt) kérdőn nézett rám, de csak legyintett egyet.:
-Ne aggódj kislányom, majd szétválnak..
Visszamentünk és tovább néztük a sorozatot. Amikor vége lett, felmentem a szobámba lefeküdni. Amikor felértem, résnyire nyitva hagytam a szobám ajtaját. Felvettem a hosszú hálóingem, levettem a bugyim és az ágy mellé dobtam, és lefeküdtem aludni.
Másnap reggel ébredés után épp szedtem össze a szennyesem, de a bugyimat nem találtam sehol, hiába kerestem. Ekkor hallottam meg, hogy Morzsa megint az ajtót kaparja. Egy szál hálóingen, bugyi nélkül mentem le, és engedtem be a házba.
Nem igazán tétlenkedett. Az orrát egyből a ruhám alá dugta.
Tudtam, hogy mit akar, meghágni engem, és én is akartam. Nagyon. Márr a gondolatára is benedvesedtem (még most is nedves leszek, ha rá gondolok)
-Te rosszaság, ne itt!- szóltam rá halkan.
Felmentem a lépcsőn, ő pedig hűségesen követett. Levettem magamról a hálóinget, és hanyatt feküdtem az ágyon széttárt lábakkal.
Morzsa egyből nekem esett. Istenem, senki sem tud úgy nyalni, mint ahogyan az a kutya nyalt engem. Eleinte hosszú nyalintásokkal, majd egyre mélyebbre nyalt belém hosszú érdes nyelvével. Egyre gyorsabban és gyorsabban, amíg el nem élveztem. Amikor megnyugodtam egy kicsit, felálltam és felvettem a ruhám. A kutya értetlenül nézett rám az álló véreres farkával. Viszont én a tegnapi után ki akartam éheztetni, azt akartam, hogy megőrüljön a puncimért. elindultam le a lépcsőn ő követett. Amikor a terasz ajtóhoz értünk, kitessékeltem az udvarra és becsuktam az ajtót.
A hűtőhöz léptem, és valami reggelit akartam csinálni magamnak. A rántotta mellett döntöttem.
Már majdnem készen volt, amikor Gábor megszólalt mögöttem:
-Kapok én is valami harapnivalót?
Kicsit megijedtem, de mosolyogva hátrafordultam:
-Persze, 1 perc és kész, anya nem kér?
-Nincs itthon, elment fodrászhoz és manikűröshöz.
Gábor egy szál melegítőalsóban leült a reggeliző pulthoz. Tálaltam a harapnivalót és megreggeliztünk.
Amikor elkezdem mosogatni, éreztem, hogy mögém lép.
-Nagyon finom volt, de szeretnék desszertet is.
Ekkor hozzám nyomta a nadrágjában álló farkát, és a karom alatt átnyúlva a melleim kezdte simogatni, masszírozni.
-Ne…- nyögtem, de a fejem hátra a vállára bicsaklott, így csókolgatta a nyakam.
A fogaival lehúzta a hálóruhám spagetti pántjait, az pedig a testemet végigcirógatva gyűlt a lábam köré.
Az egyik mellemet elengedve a keze elindult lefelé a testemen. A lábaival szétfeszítette a lábam, így kisterpeszben álltam, amikor az ujjai elkezdtek játszani borotvált puncimon. Nem tudtam mit csinálni, lefagytam. A kezeim görcsösen kapaszkodtak a konyhapultba, hátravetett fejjel élveztem a kényeztetést. Már csak nyögni tudtam.
-Annyira kibaszottul nedves vagy!
Igen, az voltam.. Éreztem, hogy a nedvem szépen lassan folyik le a combom belsején, de annyira el voltam foglalva a saját gyönyörömmel, hogy észre se vettem, amikor Gábor farka belém hatolt.
Amikor tövig bent volt, nem mozdult egy pillanatig, majd szépen lassan kihúzta belőlem a farkát. Így dugott egy darabig. Amikor kihúzta, a nedvemet végingkente a csiklómon és a farpofáim között is. Egy idő után nem bírtam tovább, és könyörögni kezdtem:
-Gábor.. kérlek.. gyorsabban.. igen.. apa.. keményebben…
Nem játszott tovább. Egyre gyorsabban és keményebben baszott. Éreztem, hogy az egyik újával az ánuszom simogatja, ingerli. Amikor rájött, hogy nem ellenkezem, belém dugta 1 ujját.
-El fogok menni, de a seggedben akarok.
Azzal a lendülettel kivette a puncimból a farkát, és a seggembe dugta.
Nagy volt, nagyon-nagy. A keze a csiklómon dolgozott, közben teljes erőből dugta a seggem.
Hirtelen jött az orgazmusom, szinte csillagokat láttam. Ekkor éreztem meg, hogy ő is elélvezett velem együtt.

Ekkor döbbentem rá, hogy nem csak a kutyám akarja használni a testem, hanem a nevelőapám is.
További Szextörténetek


Tetszik : 76 | Nem tetszik : 72
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like