Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |A fehér ló gazdája


Kristálytiszta felületén visszatükröződik arcom. Zöld szem, barna haj mosolygós száj. Boldog vagyok, hiszen a természet lágy ölén tölthetem napjaimat. A szél feltámad s pajkosan felkapja a szoknyámat, hüvős levegő érinti meg combjaimat.

A fehér ló még mindig ott áll, de sajnos nem egyedül. Ugyanis ez a ló, valószínűleg a gazdáját hordozza. Lassan felállok, hajamat lengeti a szél, valahol a távolban egy madár énekel boldogan. A tó még mindig szikrázóan gyönyörű. Lassan megfordulok, fehér ruhám lágyan lengedezik körülöttem. Ezzel egy időben az idegen leszáll a lóról s tekintetünk összetalálkozik. Végig pillant a testemen, majd újra az arcomat kezdi kémlelni. Haja lágyan omlik a vállára, barna szinű szemével jól harmonizál. Haja sötétebb árnyalatú a szeménél, de tetszetős. Jól látszik, hogy fiatal még, se ősz hajszál se hiányos fogazat. Egymagas velem, ami elég ritka, általában mindenki magasabb nálam. Ahogy ő is, én is végig pásztázom a testét, számomra semmi érzéki sincs rajta. Vékony lábakból s karokból áll. Semmi izom, mintha nem harcokhoz lenne edzve. Bőre fehér, karvaly orra furcsán emelkedik ki az arcából.
- Netán eltévedt? – kérdezem halkan. Ajkait megnyalja, óh, dehogy tévedt el, pontosan tudom, miért jött.
- Ez a ruha eléggé lenge, van valaki a közelben, aki átmelegítse? – Szólal meg váratlanul és pimaszul elmosolyodik ajkait végkony vonallá préseli.
Majdnem én is elmosolyodok, ilyen egyszerű lenne? Egy szép test és egy helyes arc ennyire el tudja bűvölni az embereket? Lassan körbeforgok előtte, szoknyám mint egy varázsütésre felemelkedik a testemről. Hagyom hadd lássa fehér combjaimat és meztelen szemérmemet.
- Mit szeretne? Ha lenne valaki a közelben, vagy ha nem? – kérdem incselkedve.
A férfi közelebb húzódik hozzám, kinyújta a karját felém, de hátraugrom mire megcsúszok egy kavicson, s hátraesem a jéghideg tóba. Majd lassan kiemlekedem a vizből. Pontosan tudom, hogy mennyire látványos lehetek most. Ruhám teljesen átázott, megkeményedett mellbimbóim átlátszanak a szöveten. A ruha második bőrként simul a testemre, s láttatni engedi minden procikám. Lassan, érzékien kiaraszolok a tóbol majd megszabadulok a ruhámtól és a férfinek dobom. Szemeit kidülleszti, láthatóan gyorsabban veszi a levegőt, ahogyan a testemet bámulja. Több sem kell neki, miután észhez kap nekem ugrik s a földhöz szegez végkony kis testével. Majdnem felnevetek, de nem akarom tönkretenni a pillanatát.
- Régóta figyellek, s most végre megkaphatom, amire olyannyira vágyom. El sem hiszem, hogy alattam fekszel.
Huncut mosolyra húzom a számat, lábaimmal körbeölelem a derekát. Érzem kemény hímtagját, ahogyan a puncimnak feszül. Felbátorodik és csókolgatni kezdi a melleimet. A bimbóimat nyalogatja én meg engedem. Megmarkolja a halmokat majd szívogatni kezdi őket. Kezdem élvezni a dolgot a hátát simogatom. Imádom, amikor a férfi ruhában van de a nő teljesen meztelen. Felizgat a tudat, hogy én ott fekszem anyaszült meztelenül, míg ő a ruhájában van és elvileg bármit tehet velem. A mellemet szivva a kezeivel felfedező útra indul a testemen. Végig rajzolja a bordáimat, majd a köldökömnél elidőzik egy kicsit. Játszadozik, kezével végig simítja puncim bejáratát, majd visszatér a köldökömhöz, közben a szájával is egyre lejjebb halad. Köldökömnél elidőz, majd megpróbál belenyalni punciba, de még mielőtt ezt megtehetné felugrom. Talán meg is lepi, hogy meg tudtam mozdítani, de villámnyorsan letépem a nadrágját, majd a kezembe veszem lüktető farkát. Megdöbben egy pillanatra, de amikor a nyelvem súrolja érzékeny makkját, minden gyanú eltűnik a szeméből. Először csak nyalogatom, körbe-körbe. Bekapom a heréit miközben a kezem fel-le mozgatom a farkán. Jégkrémként ízlelgtem a nyálamtól s az előnedvétől reszkető péniszét. S aztán óvatosan, de határozottan bekapom a makkját és megszívom lágyan. Lassanként egyre lejjeb s lejjebb engedem a torkomban, kiélvezve minden egyes centiméterét. Lüktet a számban, szinte látom a szívét, ahogyan kétségbeesetten próbál minnél több vért pumpálni ebbe az érzékeny, édes kis farokba. Hátranyúlok és megsimogatom a fenekét. Ő folyamatosan sóhalytozik, markolja a hajam s a melleimet. Ujjait benyálazva simogatja érzékeny mellbimbóimat. Érzem, ahogyan nedvesedem. Két combom között édesen lüktet a kedves, és aligvárja a feloldozást. Szeretném már a férfi farkát a punciban érezni, érezni, ahogyan megtölt a magjával.
- Látom szereted a kézimunkát, jó is vagy benne, de a puncidra vágyom igazán – szólal meg.
Elmosolyodom, hiszen én is arra vágyom, hogy a farkára húzzon. Viszont imádom a várakozás érzését a testemben. Azt a feszültséggel teli, lassú folyamatot, amely által majd kiteljesedem. Viszont mielőtt ez megtörténne, előbb ennek a férfinak a számba kell élveznie. Érezni akarom, ahogy a meleg ondó végifolyik a torkomon. Változtatok a technikámon. Most egyszerre szívom és húzogatom a farkát. Teste remeg, az utolsó erejével próbálja lerántani a számat magáról, de már nem megy neki, már az élvezés határán van. Belemarkol a hajamba s teljes erejéből a számba löki magát. Én pedig egy utolsó nagyon szívok rajta, s már érzem, ahogyan az ondó végig áramlik a farkán s megtölti a torkomat. Imádom az érzést, addig szívom, ameddig csak lehet, minden édes cseppet magamba fogadok. Miután kiszívtam mindent, amit lehetett ellököm magamtól és hagyom, hogy a fenékre üljön. Szemei lehunyva, az erei lüktetnek, még többet akarok ebből az élvezetből, többre van szükségem. Amíg élvezettel lenyelem az utolsó cseppeket, figyelem, ahogy a férfi farka egyre puhább és kisebb lesz. Megnyalom a szám szélét, kéjesen vágyom arra, hogy újra a számba vegyem őt vagy inkább a puncimba. Újra elkapom hát a farkát, s már a számba is tenném, amikor felpattan a szeme, s kihúzza a kezemből magát. Feláll, majd kielégülten rám néz, s már készül valami olyasmit mondani, hogy itt a vége nincs tovább, de már nincs erre ideje. Ugyanazzal az erővel, amivel felállítottam, elkapom a farkát, a számba tömöm és élvezettel figyelem, ahogy az arca fájdalmas grimaszra vált. Próbálja a fejemet eltolni, a hajamat tépi, de nem hagyom magam. Én még nem végeztem.
- Eressz el te nő! Nem vagyok képes többre, eressz el! Ez fáj! – kiáltja feleslegesen.
Nem szeretem a hisztizős férfiakat. Úgy is megkapom, amire vágyom, ha kell erővel, de a végén mindig élvezik. Plusz utálom, ha valaki sokat beszél. Én a tettek embere vagyok, nem a beszédé.Már érzem, ahogyan a farka újra keményedik. Már nem markolja olyan erősen a hajamat, sőt saját maga mozgatja a fejemet. Halk sóhajokat hallat, ekkor érkezik el a pillanat, hogy a farkát magamba fogadjam. Felállok, majd egy közeli fához sétálok, amelynek ága pontosan a megfelelő magasságban van, ahhoz, hogy felülve rá a puncimba illeszthesse a farkát. Az ágon szétteszem a lábaimat közszemléle téve nedves barlangomat. Kéjesen megnyalom az ujjamat s végig húzom a nyílásomon. Majd a férfire mutatok. Ő tettrekészen hozzám siet, s először a puncimboz dörgöli a péniszét, mire a kezemmel széthúzom a szeméremajkaimat, ezzel jelezve, hogy itt az idő. Egy gyors mozdulattal megtölt a farkával, hüvelyem szorosan rásimul. A férfi felsóhajt, majd mozogni kezd. Kezemmel segítek elérni a megfelelő gyorsaságot, hiszen túl sokáig vártam, bármelyik pillanatban felrobbanhat a testem.
- Ha így folytatod, gyorsan elmegyek és nem akarok beléd élvezni. – Jelenti ki, de nem válaszolok.
Nem kedvelem, ha valaki ilyen közel az orgazmushoz megzavarja az élvezetet. Nincs is annál jobb érzés, amikor a forró mag a puncimba lövell. Nyögéseimet messzire viszi a szél, sóhalyaim egyre mélyülnek. A fa kezd kemény lenni alattam, mialatt folyamatosan dönget a farkával. A férfi szemei kezdenek elhomályosulni, mintha az élvezet hamarosan lecsapna rá. Hangos cuppanással lehúzom magamról s megfordulok, felkínálva a fenekemet, de ő ismét a puncimat veszi célba, s keményebben vágja magát belém. Csak úgy csattog a bőrünk, nedvem csurog le a combomon. Nem bírom már sokáig és ő sem. Mélyebre és mélyebre hatol miközben kezével a hátamat simogatja. Hirtelen nedves ujjat érzek a csiklómon, végig simítja azt, majd hátulról ráereszkedik a hátamra és megszoritja az egyik mellemet. Ekkor robban ki belőlem az orgazmus, sikitok, ahogy a torkomból kifér. Sosem maradok csendben, hagyom hadd halja mindenki mennyire élvezem. Az orgazmus végig csurog a testemen. Érzem, ahogyan a fejemből kiindulva végig szalad a karjaimon le a lábujjaimig. Egyszer-kétszer. Fejét vesztve ő is elélvez, belém lövelli magját, érzem, ahogyan megtölt, de még mindig dönget hátulról, s ezáltal még egy utolsót élvezem. A világ elsötétül, hüvelyem összeszükül erősen szoritja a férfi nemiszervét. Minden cseppet, minden engeriáját kiszívom belőle a farkán keresztül, nem eresztem. Az orgazmusom újra támad, ahogyan a férfi próbálja kiszabaditani magát belőlem.
- Eressz el! Ez fáj! – üvölti.
Nem érdekel már, csak azt akarom, hogy az élvezet újra és újra átjárja a testemet. Energiája újult erővel tölt fel, szinte érzem a szívét az enyém mellett. Mindene az enyém most. Végül, amikor az utolsó remegés is elül elengedem. Lassan kicsúszik a nedves hüvelyemből, s a másodperc töredéke alatt összemegy. A férfi szemei szürkék, mint a viharos éj egy téli reggelen. Hajába immáron ősz hajszálak vegyülnek. Elvettem egy pár évet tőle, sőt a fiatalsága összes évét. Utoljára végig nézek rajta, majd lassan elsétálok a tó felé, s döbbenten veszem tudomásul, hogy besötétedett. Besétálok a tóba, hogy lemossam magamról a nedveket. Hajamat újra bevizezem, s hagyom, hogy mindenem kiázzon. Egyszercsak egy fekete pontot pillantok meg a tó egyik pontján. Lassan közeledik és én elmosolyodom, mert már tudom, hogy mi tart felém. Ahogy közeledik úgy egyre magasabbá és szélesebbé válik. A holdfény megvilágitja arcát. Ő a leggyönyörűbb férfi, akit valaha láttam. Fekete ruhája lebeg körülötte, izmos mellkasa ritmusosan jár fel-alá, erős kezében egy fehér ruhát tart.
Pontosan előttem áll meg. Felbámulok sötét jóképű arcába, kék szemét egyenesen rám függeszti. Érzéki száját mosolyra húzza, majd felém nyújtja a fehér ruhát. Készségesen elfogadom, majd az ölébe vetem magam, s megölelem. Ő lehajol és nyengéd csókot nyom az ajkaimra. Én viszont nem birom ki a nyelve nélkül, igy a sajátomat az ő szájába tömöm, s érzéki csókolózásba kezdünk. Majd egy pillanatra elválunk egymástól. Jégkék szemei a partot fürkészik, majd megállapodik egy ponton.
- Apple, ismételten kísértésbe hoztál valakit? – kérdezi miközben mosolyra húzza ajkait s még közelebb von magához. Válaszra sem várva, újra a számra hajol s birtokba veszi azt, ami az Övé.
További Szextörténetek


Tetszik : 92 | Nem tetszik : 74
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like