Szextörténet keresése:

 

Biszex vágyak


Képzeld el a legrondább nőt, akit csak képes vagy, vagy akit valaha is láttál. Legyen mellé ápolatlan, büdös és alpárian bunkó. De teljesen odaadóan őszintén szexelne veled bármikor. Amire vágysz, megteszi, ő is kér izgalmas dolgokat. Sose akarnál lefeküdni vele, sőt el se jutnál vele odáig, hogy kiderüljön, miket tud, hiszen sikítva menekülsz a közeléből is.

Szerintem akit egyáltalán nem vonzanak a férfiak, azok számára pont ilyen (sőt, akár sokkal durvábban) elképzelhetetlen, hogy csak azért, mert könnyen faszhoz/szopáshoz jutnának nekiállnának a másik csapatba is beállni.

Amit írsz egyébként az önmagában igaz, bár szerintem itt is csak részben az az indok, hogy milyen különbség van férfi és nő között, inkább a lelki játszmák az elsődlegesek. Minden ember szexuális énje meglehetősen törékeny, a vissza(/el)utasításokra nem jól reagál, egy idő után pedig bezár. Mivel a nők szexuális motivációja sok szempontból eltér a férfiakétól, ezek a kis egyensúlytalanságok nagyon hamar kialakítják a törésvonalakat, amik egy idő után teljesen be is tudnak merevedni. Ha hozzátesszük ehhez az érzelmi függést, akkor az egész sokkal rosszabb lesz. Viszont ez - bár kisebb valószínűséggel - két férfi között is kialakulhat, ha legalább az egyik fél elég érzékeny és valahol nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne. A partnerek összeszoknak, megváltoznak óhatatlanul.

Nekem a húszas éveim közepe táján ébredt fel az érdeklődésem. Egyszerűen csak találkoztam a témával és az inkább érdeklődést váltott ki bennem, ami végül vágyba fordult.

Abban viszont teljesen egyetértek, hogy ha egy férfi szopik, azt egész biztosan lelkesedésből és őszinte vágyból teszi, nem megfelelési kényszerből. Biszexek esetében tuti.


 

Tetszik : 5 | Nem tetszik : 4

like        like