Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Kutya szex történet
Affene gondolta, hogy mik járnak az én postásomnak az eszében!

Legközelebb ugyanis amikor felénk járt hozta a kutyáját is.Egy jó nagy fekete dögöt. Olyan dogféle de nem akkora azért.

- Ez itt Enzó pupi - mutatta be vigyorogva - és azért hoztam, hogy igazán jó legyen neked.

Csak néztem, hogy mi van? Szorosan fogta a pórázt, a kutyus érdeklődve nézegetett az idegen helyen, szaglászott a levegőben de békésnek tűnt.

Karcsi vezényelt nekem.

- Na most édesem, ülj le szépen az ágy szélére úgy, föl a szoknyát., le a pólót, melltartót!

Már megszoktam a fura ötleteit , hát szó nélkül tettem, amit mondott. Ott ültem csupasz öllel és csupaszan ringó mellekkkel. Erre odajött a nagy kutyával és összeismertetett bennünket. A kutyus megszaglászta a kezem, beleszuszogott a nyalmaba aztán végig az egész testem. Libabőrös lettem, de nem a félelemtől, hanem ahogy a meleg levegőt rámfújta mindenhol. Igen ott is!

- Na készen állsz, kicsim? - kérdezte Sany, mire bólogattam kivácsisággal eltelve. Erre odahúzott egy fotelt beleült, de a pórázt nem engedte el.

- Na Enzó pupi nyaljál - hangzott a következő meglepő parancs és erre a kutyus elkezdte nyalni a nagy nyelvével az arcom, aztán pillanatok alatt áttért a mellemre. Látszott, hogy idomítva van. Ahogy a nagy, nyálas, érdesebb nyelve végiszántott az amúgyis felmeredő mellbimbóimon, felsikoltottam. Akkor Karcsi kicsit visszább húzta a kutyát, de amikor intettem, hogy semmi gond, megint engedte. A kutyus lelkesen nyalni kezte a melleimet felváltva, én vergődni kezdtem, de már csak akkor szóltam, amikor teljesen érzékennyé dörgölte őket.

Akkor Karcsi arrébb húzta és újabb ukázt adott:

--Enzó pupi pina! Te meg csússsz csak előrébb - intett nekem.

A fekete busa fej engedelmesen lehajolt és az elétáruló pinámba szimatolt majd lelkesen azt is nyalni kezdte. naná, hisz már kicseppentek az első csöppjeim a mellbimbó nyalakodástól.

Nagyon gondodan dolgozott az eb, minden egyes négyzetmilliméteremet alaposan kinyalogatta, néha arrébb igazitottam a fejét, ha egy-egy pont különösen jólesett. Közben végig sikongattam, a kutya néha a köldökömig felnyalt, tiszta nedves voltam már alul, minden úszott. Csak toltam magam rá a nyelvére, közben láttam, hogy Karcsi egyre vörösödő fejjel veri magának a faszát ahogy kihúzta a gatyájából.

-Nem semmi csaj vagy - nyögte közben elfúlóan-, azt hittem elrohansz a kutya láttán.

- Ahhhh- nyögtem én is épp két móhó nyalásroham közben -, akármindennap hozhatnád ezt az úriembert és megveregettem a fejét.

Karcsi megfogta a dagadt dákóját és visszább húzta Enzó pupit.

-És ha már így élvezed - kérdezte-, másra is hajlandó lennél?

- Mire?

- Hogy mondjuk Enzó pupi ne csak kinyaljon, hanem meg is dugjon? Hm?

Kutyával dugni?! Annyira meglepődtem, hogy felültem, mire Enzó pupi lelkesen a lehulló szoknyám alá fúrta a fejét. Az orra pont a pöckömet érintette, úgyhogy amit mondani akartam bennem szakadt...

-Tudod mit, akár azt is - nyöszörögtem.

- Akkor hajolj csak hátra, Enzó pupi tudja a dolgát- mondta álló farokkal ő is.

Engedelmesen hátradőltem , a kutya rögtön fölém helyezkedett (esküszöm mint egy pasi) és elkezdte döfködni az alfelem.

-Igazitsd be neki - szólt rám Karcsi a fotelból.

Kicsit furcsán éreztem magam hogy egy kutya tökét fogdosom, de nem sokkal volt másabb mint az ővé csak max a formája. De keménynek kemény volt és ahogy a lyukhoz irányitottam bele is csúszott. Ahhhh, de sokkal vastagabb volt mint bármelyik pasi farka eddig bennem, vastag kemény állt mint a cövek.Semmit sem kellett csinálnom csak hagynom és elkezdte irtóra belémverni magát.

-Fogd meg a bunkóját neki, nehogy belédnyomja, mert nem fog kijönni, - mondta Karcsi. De már mindegy volt az is belülre került. Szét voltam tágulva mint az istennyila, folyt a nedvem mint a Niagara, a nyögdécselésemtől pedig a 3. szomszéd se tudott volna aludni, ha itthon lettek volna. Enzó pupi hamar elment, de a bunkója miatt összeragadtunk. Karcsi mondta hagyjam majd megnyugszik és kijön.

De addig is a perverz állatja elengedte Enzó pupi pórázát felkelt a fotelból és félig magára emelve alámcsússzant. Már pucér volt ő is, nem tudom mikor vetkőzőtt le. Addig addig helyezgette magát amig be tudott térdelni valahogy és elkezdte nyalni a csiklómat meg a pinámat meg a seggemet, miközben bennt volt a Enzó pupi szerszámja.

- Te lenyalod a kutyát? - kérdeztem hörögve.

015.jpg

-És téged is válaszolta csámcsogva- A feszités kezdett engedni Enzó pupi kicsusszant belőlem, elment egy kicsit lefeküdni, mire a perverz Karcsi rámvetetette magát és bedugta a kutya után a pinámba a szerszámját ő is. Bár azt épp nem éreztem ezek után mert el voltam zsibbadva alul, de a szájával ugaynugy ingerelte a mellbimboimat, harapdálta, nyalogatta mint a Enzó pupi, mig megint elkezdtet vérrel telni a pinám . Akkor kihúzta a kutyagecis farkát és rámparancsolt.

-Menj oda hozzá éleszd föl!

-Azt meg hogy?- kérdeztem ártatlanul.

- Fogdosd neki, feléled, nyugi- mondta.

Odakűsztam a kutyához aki már érdeklődve figyelt és megfogtam a még mindig kilogó vörös szerszámát. Elkezdtem húzkodni mint egy embernek, ő meg örömében nyüszögni kezdett.

-Kapd be!- dörrent rám Karcsi.

-Na azért már nem, - feleseltem.

- Nem, ribanc? - kérdezte és mögém állva felrántotta hajamnál fogva a fejem, - akkor kétszeresen kapod meg. Ezzel ahogy négykézláb pucsitottam elkapta a seggem és belémverte a faszát.

00.jpg

- Aú ezt fájt - kiáltottam- mir ő: - fog is amig nem szopod le neki.

Nekiálltam hát és a kutyus jól idomitva fel egyből a hátára fordult igy számba vehettem vöröses lüktető faszát. Furcsa volt de nem rossz, és egyre jobb lett ahogy Karcsi hátulról verte belém magát és meg szoptam azt a nagy dögöt (hogy nézthetünk ki most? futott át az agyamon).

Ekkor Karcsi újabb vezényszót mondott mire a Enzó pupi megrázta magát és felállt. Karcsi elkapta a nyakörvét, engem lenyomott továbbra is a földre és mögém vezette a kutyát. Már tudtam miért a segglyukam tágitotta! A következő pillnataban rámnehezedett a hatalmas állat, ha akartam se tudtam vona kibujni és mancsaival átölelte a mellem a farkával meg kereste a bejáratott. A Karcsi segitett neki és elkezdett a hatalmas szerszáma belémcsúszni.

111.jpg

Már nem nyögdécseltem, hanem kiabáltam, de senki se bánta. A Enzó pupi vigan verte belém a faszát megint, a Karcsi meg alámbújt és magára huzott hogy a kutya fasza ki ne jöjjön a seggemből és ő pedig a puncimba dugta a dákóját. Valahogy a kutya és a pasi együtt tudtak mozogni gyorsan és hevesen, engem sem kimélve, a végén üvöltöttem a fájdalommal vegyes gyönyörtől. teljesen eltűntem köztük csak hagytam, hogy a két hím a kedvét töltse rajtam, bennem sokszor.... bár pár perc volt tán de nekem óráknak tűnt és amikor mindketten elmentek bennem éreztem ahogya forró geci mindehol betölt és már vergődtem én ie erre a Karcsi lenyúlt és meghúzta a telegecizett pöckömet - és ez volt a pont ami átlökött mindenen! Úgy elszálltam mint a...nem is tudom...Karcsi szerint visitottam mint egy tüzelő szuka. Az orgazmusok hullámokba jöttek egymás után szinte görcsbe rándultam mindegyik után.

Aztán már csak arra riadtam, hogy a Karcsi ott áll négykézláb alkarra támaszkodva és hevesen nyaldossa tisztára az érzékennyé vált puncimat. néztem mitől ilyen heves, hát látom, ám, hogy dugatja magát ő is rendesen a Enzó pupival! Ilyet se láttam még. A pasi engem nyalt, a szerszámja duzzadtan himbálózott miközben a fenekében a kutya tökei dagadtak.....aztán a Karcsi szemei fennakadtak, elkezdtett spriccelni a faszából a megmaradt gecije, aztán rámborult és elfolyt, a Enzó pupinak meg kicsúszott a töke és beoritotta gecivel a Karcsi fenekét. Aztán mint aki jól végezte dolgát a kutya elment inni meg a kikészitett kekszett ropogtatni. Én ránéztem a puncimon heverő kielégült arcára.

- Csináltál már ilyet? - kérdeztem.

- Még soha - felelte őszintén - te kellettél hozzá, hogy én is megpróbáljam, köszönöm - lehelte kimerülten.

Mikor nagynehezen mindenki kipihente magát lemosakodtunk és Karcsi megigérte jön még nekem eggyel.

További Szextörténetek


Tetszik : 98 | Nem tetszik : 114
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like