Legutóbbi hozzászólások:
faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató |


Szextörténet keresése:

 

Hogyan lehet kutyával szexelni?


Nyalatás: A kutyus ki tudja nyalni a puncidat, illetve tudja nyalogatni a tested bármelyik részét, ha szeretnéd. Ehhez hozzá kell szoktatni, és be kell tanítani rá, bár van olyan kutya, aki könnyen megtanulja. Erre vannak különböző módszerek. Ha viszont jól megtanulja, a kutya nagyon sokáig tud nyalni egyhuzamban, többször is elélvezhetsz rövid idő alatt. Vannak kutyák, akik már a nedves punciszagra is beindulnak és elkezdenek nyalni. Ha ez nem történik meg, akkor érdemes valamilyen krémmel (joghurt, tejszínhab, vajkrém, nutella, valamilyen édesség) kenni a puncidat és mindezt addig csináljuk, amíg nem nyal ezek nélkül is. Ha még nem nyal, akkor továbbra is kenegessük újra és újra ha már eltüntette a krémet. Nagy és érdes nyelvük van, gyorsan mozgatják a nyelvüket, ettől könnyen és hamar el tudja élveztetni a gazdáját. Van olyan kutya, amely akár órákig is kisebb megszakításokkal is képes a nyalásra.

Szopás: A kankutyát természetesen le lehet szopni, vagyis ki lehet elégíteni orálisan. Viszonylag hamar el tudnak élvezni, de ez is kutyafüggő, ki kell tapasztalnod, hogy a te kutyád hogyan viselkedik. Ha szeretnél szexelni vele a szopás után, akkor célszerű óvatosan szopizni, hogy még ne élvezzen el. Élvezés esetén nagyon sok, és főleg híg sperma lövell ki a farkukból, de tudni kell, hogy élvezés előtt is már folyamatosan előnedvet spriccel a farkuk. Ha nem szeretnéd, hogy a szádba pisiljen, érdemes kézzel izgatni legelőször, nyállal, vagy síkos anyaggal bekenve a kezedet, hogy kipisilje magát, ezzel a művelettel egyébként is segíted, hogy felálljon és megkeményedjen a farka, ami mindenképp szükséges a szopás kivitelezéséhez.

Kézzel izgatás, simogatás: A kutyát bárhol simogathatod, kezeddel pedig izgathatod a farkát, e kettővel is tudod ösztönözni őt a különböző szexuális cselekményekre, és természetesen felizgatod őt, ami által megkívánhat Téged. A farkához először úgy nyúljunk, hogy kezdjük el simogatni a helyét (ilyenkor még nem buggyan ki a farkuk és nem nagyon látszik, csak a szőrös bőrfelszínt láthatjuk), majd ha a simogatás által kezd nagyobb lenni, és meglátjuk a farok végét (általában rózsaszínes vagy pirosas) húzzuk le a bőrt a farok tövéig, amíg tudjuk, és folytassuk már az előbújt pénisz izgatásával, de a bőrt is húzogathatjuk rajta. Így elérhetjük, hogy viszonylag hamar \"működőképes\" állapotba hozzuk.

Szex több pózban:
Kutyapóz: Vagyis \"hátulról\" történik az aktus, ez a legáltalánosabb póz és a legkönnyebb is kutyával. Ilyenkor négykézláb kell lenned, majd bepucsítani, úgy hogy mögötted legyen a kutya és könnyen hozzád tudjon férni. Fontos, hogy egy szintben legyetek. Az is fontos, hogy már álljon a farka, és elérje előtte a teljes méretét, vagyis mindenképp fel kell izgatnod előtte. Ilyenkor invitáld magadhoz, paskold neki a feneked, hogy menjen rád. H nem fogadna szót, próbáld meg valahogy hátra nyúlva megfogni az első két lábát és a derekadra rárakni úgy, hogy egészen a popsidhoz érjen a kutyus farka. Ilyenkor általában elkezd mozgoni és próbál betalálni. Ha nem sikerül, nyúlj hátra és illeszd be a puncidba, onnantól kezdve elkezd dugni, de eléggé gyorsan... Mint egy gép, úgy csinálja, és hamar el is tud élvezni.

Misszionárius póz: Itt fekszel a hátadon ő pedig felülről/elölről csinálja. Jól ki kell tárnod a lábaidat, majd úgy kell leülnöd a fotelre vagy az ágy szélére, hogy a lábaid legyen teljesen lent és a fenekeddel is kicsit legyél lecsúszva félig-meddig. A kutyust hívd oda, és az első két lábát megfogva húzd magadra úgy, hogy a fark a a puncidnál legyen. Ott segíts neki és dugd be magadnak, majd így elkezd dugni. Ha kényelmetlen a pozíció, akkor próbáld alakítani a helyzetedet, hogy kényelmesen hozzá tudjon férni. Ha nem felel meg erre az adott helyed (fotel, szék vagy ágy), akkor próbálj ki egy másikat, ha van rá lehetőség.

Lovagló póz: Ez a legnehezebben póz, nyugodt állapotban lévő kutya kell hozzá (általában már kielégülve), és sokszor kell egy másik ember is, aki segédkezik közben, de nem feltétlenül szükséges. Ebben az esetben fel kell izgatni a kutyus farkát előtte, majd a hátára, vagy félig oldalt fektetni, és Neked kell a farkára ülnöd, majd mozognod le-fel, vagyis meglovagolnod őt. Itt abszolút Te irányítasz, a kutya csak csendes és nyugodt szemlélője az egésznek.

Persze sok minden van még, amit ki lehet próbálni és minden eset egyedi. :)


 

Tetszik : 73 | Nem tetszik : 16
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-11-01 13:36:09
Lacci69
Tetszik,régóta érdekel a téma

_________________________

2018-12-26 21:01:11
Koppany Kartal
Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ?

_________________________