Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Kaki szex lóval


Ez csak egy kis fantáziálás az állatokról a barátnőmmel. Valahogy mindig is vonzódtam a lovakhoz, meg a kakiszexhez is.

Egy tanyán kezdődött az egész, hétvégén meglátogattam Annával, a barátnőmmel egy rokonom farmját ahol Réka lovakat tenyészt. Amint megérkeztünk a lovakrol kezdett mesélni majd rá tért arra a tényre, hogy ő rendszeresen leszopja őket ráadásul még élvezi is. Alig hittük el, de amikor bemutatta Anna odahajolt hozzám és azt mondta : - Oda nézz mekkora pénisze van
... amit nyugtáztam mivel tényleg hatalmas méretei voltak. Megkérdeztem hát Rékát, hogy kölcsön adná a lovat, hogy \"kipróbáljuk\" . Réka beleegyezett és azt mondta hogy szép lassan kezdjük különben bevadul.
Anna elkezdte nyalogatni a ló hatalmas faszát majd bekapta és egyre mélyebben szopnin kezdte. Addig én a lovat seggbe dugtam. Kb 20 perc után beleélveztem a ló fenekébe Annát szinte mindenhol beborította a lósperma : az egész arca, haja, szája . Pár perccel később Anna spermával teli száját csókolgattam majd smároltunk miközben folyamatosan szivárgott a ló nedve a számkból.

Végeztünk visszavittük a lovat Rékának. Réka tudta rólam, hogy kakifétisem van így felajánlotta 4 ló egyhete ürülékkupacát és még két lovat újabb órára. Nagyon megörültem, Annával már mentünk is a karámba a lócitrom kupac felé. A kupac akkora volt mint egy családi autó, meztelenre fetjőztem és veleugrottam az ürülékbe. Az a fantasztikus illat, a szar álaga sinte tökéleted környezet volt. Anna behozta az egyik lovat amelyiknek épp dolga volt, a másik lóval átvonult egy másik karámba és ahogy hallottam többször is megbaszatta magát a lóval. Az előttem álló ló szarni készült így gyorsan elkezdtem nyalogatni a segglyukát amitől szinte azonnal kijött a széklete. Az arcomat beborította a friss szar de még egy adag jött amit már a számba tömtem. Így szarral a számban bekaptam a ló faszát és szopni kezdtem. A szar csak úgy fröcsögött a számból mikor szoptam, tiszta szaros lett mindenem még a farkam is. Felálltam és a lovat elkezdtem izomból seggbe kúrni. pár perc után újabb szarhatnékja volt amit a faszomra engedtem. Elélveztem. Így álltam tetőtől talpig szarban kívül belül amikor megjött Anna. Ugy vettem észre tetszik neki amit lát így odahívtam majd a fejét a szaros farkamra nyomtam. Szép tisztára nyalogatta, szopkodta. Majd megkérdeztem : - Tetszik ? válasz : - Igen adj még belőle had élvezzem én is ! Fetrengtünk és szexeltünk a kupac szarban majd a végén belenyomtuk egymás fejét a kupacba nyitott szájjal és a rengeteg szarral ami a szánkban volt smárolni kezdtünk. 1 órával később miután kinyaltuk egymásból a spermát és a szart elkezdtük felváltva szopkodni a ló péniszét rövid szopás után tetemes adag sperma lövellt a számba amit már nem tudtam lenyelni így kifojt a számból. Anna lenyalta a kifojt spermát az arcomról majd tisztára nyalta a ló farkát. Így telt egy tanyai napunk Rékánál .
További Szextörténetek


Tetszik : 68 | Nem tetszik : 88
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2019-02-24 08:30:20
melleg
jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni

_________________________